Хора от британския сектор пред Dir.bg: И ние не чухме нищо на стадиона...

Англичани признаха, че са се ориентирали за случващото се по реакции на играчите

Обратно в новината

Коментари - Хора от британския сектор пред Dir.bg: И ние не чухме нищо на стадиона... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една скалъпена от англичаните история. Те започнаха да говорят без основание за расизъм още дни преди мача. Няма да се учудя ако са използвали и платени провокатори. Причините са две: 1. Да има повод да спечелят служебно ако нещата потръгнат зле. 2. Да отвлекат обественото внимание в страната си от тъпотиите около Брекзит.

Akцията, от тяхна страна е на най-високо ниво, участват и българи на най-високо ниво. Целта е да се вдигне имиджа на Англия пред вид предстоящият Брекзит, избиват и колониали комплекси на чужд гръб, в случая на нашият.

10 статии за много расизъм, срещу една че всъщност никой нищо не е чул, ходи после обяснявай че нямаш сестра.

Сигурно са чули българи юнаци, което на английски звучи Bulgari you nazi....особености на езика :)

сме черната овца. Нарочени сме. Това самите европейски медии го тръбяха предварително. Такива неща има по всички стадиони, но само България я наказват. Няма смисъл да участваме в такава порнография. Нека си организират и провеждат първенства без нас. И без друго оттук нататък никъде няма да се класираме. Участието ни в европейския футбол обслужва една шепа лапачи в БФС. Можем и без тях да минем!

Точно така - да се отцепим като Северна Корея и да секнем финасирането за шепата хора начело на измислените организации БФС, БОК, и тем подобни.

Къде беше полицията в сектора като се говореше за подобен расизъм от преди месец! Как да е нямало! Фашизъм и майнмуни!

Демек, обидени сме. Като момиченцата сме: „на ти куклата, дай си ми парцалките!“ Иначе сме добре, и футболисти и фенове, само другите дето толкова ни мразят, тия отвратителни другоземци... Това, което се случи, е резултата от многодишно възпитание посредством чалга, вулгарност и дълбоко-съдържателни шоупрограми и сериали.

Стига глупости! Имаше 100 снимки на маймунски физиономии и фашистки знаци. Не е нужно да се чува на 300 метра от сектор Б!

Маймунските физиономии на трибуните или на терена са били?

Именно заради такива коментари и мислене като твойто ни имат за 3та страна - та сме и таква! Бойко ти е много даже!

Абе пич ние дори имаме 2ма черни - и ултрасите са ни като футбола 6цаа!!