Коментари - И австралийската гимнастика е разтърсена от разкрития за тормоз и сексуални посегателства | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да станеш голям спортист без да: - Регулираш килограмите си - Да имаш травми - Да се опитваш да правиш елементи отвъд настоящите възможности - Без тормоз на детската психика, която предпочита детски игрички Колкото до горното изречение: „Тормоз върху детската психика на съвсем млади състезателки - със сексуален контекст, но не само“ Не става ясно дали е имало сексуално насилие. Вместо полицията да се занимава с истинските изнасилвачи и педофили каквито има навсякъде, тук като че ли се търси под вола теле. С една дума - горния компромат може да бъде скалъпен за всеки треньор на голям спортист.

Няма как да победиш в състезание, без да положиш върховно усилие. При положение, че Австралия не е от най-големите сили в гимнастиката, представете си на какво са подложени тези, които постоянно доминират в нея! Ако знаехме за истината там, наистина биха ни настръхнали косите.

Аман от глупости ей. МНого ясно, че ако искат върхови постижения, че трябват и върхови услия. Никой нищо не дава на готово. Ще повторя, аман от глупости!

Нарича ср професионален спорт. Това е убийство за децата. А родителите които подлагат децата на това заради болните си амбиции са за затвора.

Няма как да има големи имена в спорта, музиката, балета, математиката, науката и т.н. без родителски натиск. А със среднячество няма и развитие на народите а и на света като цяло.

Критериите в спорта се повишават непрестанно с всеси следващ сезон има изисквания за по-добро изпълнение от предходвото, ....за да си навърха. А за съществено човешко израстване си трябват стотици години. Е, няма как без инквизиторски методики да изстискваш още, и още... С стезателният спорт, в този си вид е опорочен и никакви статии тук и там няма да променят това.

Нищо ново. преди известните "артистки", а сега и "спортистките" се оплакват от насиелие и секс! Ами всяко нещо си има цена! А като ядохте кюфтетата беше хубаво, нали? Всичко е пари, и секс, приятелю!

Цялото човечество трябва да осъзнае и реагира най-после на факта , че СТРАХА ни съпътства цял живот , и ВСИЧКО се контролира със СТРАХ , за дома , за работата , за кариерата , за децата , за финансите и т.н. !!! Всеки който може упражнява НАТИСК върху по-слабите по някакъв начин - Политиците ни лъжат и плашат с кризи , войни , епидемии , рецесии . Работодателите с уволнения , загуба на работата , заплатите , и т.н. ! ХОРАТА ТРЯБВА да РЕАГИРАТ МАСОВО и това да бъде спряно , защото няма да доведе до нищо добро !!!!!

Големи са ви приказките... Дали биха били същите ако това са историите на вашите сестри и дъщери?

Това на нищо не прилича вече. Сваляля си е гащите и вече е забравена и айде да вземем някой лев. А баща и като е била бебе дали я е гледа гола а или и това е тормоз. Стига с тези глупости бе курволяк

морен вода някога пил ли си? Май не, и амбиции кой знае какви не си имал, явно.

От оплакванията прочетох ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ СА ГИ КАРАЛИ ДА ТРЕНИРАТ ЯКО ... е като не ви харестват методите, ами намерети си друг треньор бе сладурчета.

Какви сексуални посегателства, бе? Всички спортистки се еват като тротинетки. Това са същества с много нисък интелект и нисък праг на задръжки.

Абе тази вечер само 10-годишни ли разсъждават и пишат идиотизми в полемиките за възрастни? Откак неандерталците, върнали се "живи" с месо от поредния лов са имали избор коя от най-малко косматите и миришещи моми да завлекат в пещерата - нещата не са се променили! Какво от това, че дадена гимнастичка може да стане велика и да отнесе куп пари у дома? Преди това трябва да Й се позволи - с никой от вас ли в сходни ситуации не е било така? Ако не - ми стойте си в аквариума и не си подавайте носа навън!!!

Глупак от селски произход. Бегай бързо и си еби кравите бе селяндур

ама това е положението. Нужно е насилие над психиката за да се упражни насилие над тялото за да се изкопчи и последната капка възможности на тялото. Друг път към медала няма. Няма как и да има. Въпросът тук е дали ти идва отвътре или са нужни външни стимули или някаква комбинация. Съвсем друг е въпросът дали желаете да се състезавате или просто тренирате за удоволствие и тези неща просто следва да се загатват. Ако желаете да се състезавате ги приемате без условия. Не виждам никаква основателна причина за оплакванията на австралийките - състезателки са все пак и това е въпрос на техен избор.

Айде още един разбирач се изказа. Насилието може да е само и единствено над себе си - да се превъзмогне болката, да направиш повече от това, което можеш, това е спортният дух, треньорите трябва да го подкрепят, но не и да го налагат със силови методи, това му се вика тирания. Тежко престъпно насилие на диктатори и комплексари, които използват младите спортисти, за да градят име и да са известни, или пък да се доберат да си легнат с някоя, което си е жалко. По-интересното е, че тези тренери са изключително неизвестни, а уж се борят за някакво име и пост в националния, взимайки думите на Ицвето - анонимници с пост.

Професионалния спорт не е пансион за благородни девици. Като оставим настрана сексуалните истории, спорта е чанч, чанч и пак чанч. С лигавщини медали не се вземат. Като се сетя едно време как ни сцепваха от тренировки и то при условие че бяхме любители (аз стигнах до републиканско и след него се отказах). Но пък ставаш железен. Така че всеки да си преценява докъде му стигат възможностите.

Нали ти е ясно, че на 6, 7, 8, 9, 10 няма как да осъзнаваш, че трябва да превъзмогнеш себе си?! Що се отнася до "тренерите", за нас те са световно неизвестни, но в тяхната общност си се знаят - както във всяка гилдия.

поражда в мен нечестиви мисли.

Обаче накрая виновният ще си ти, да знаеш.