17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма тя така ли става тая работа с допинг-пробите? Един журналист казал, че пробата на момичето "може би"! е положителна?

отдавна така става...а ако не е положителна джурналистчето остава ненаказан за клевета и разпространение на лъжи

На фона на другите допинг нарушения на Русия Валиева е само един нюанс. Световната спортна общественост си е казал думата. Никой не иска да спортува с руснаци.

Или Ххх... Ти и тука ли сереш бе СМОТАНЯК

Ще я изпратят на фронта в Украйна и ако изкара шест месеца, ще и опростят наказанието. :)

Мачкане на рушките орки където може. Руснак значи виновен.

Еничар ли си та злобееш срещу Освободителите на България

Как на това дете му откриха и в първата и във втората проба, допинг. Радва ме факта, че за години 'брат Уилямс' е чиста, като момина сълза

Ами те не че са доказали нещо, просто един американски журналист вероятно гледа на кафе или на звезди и казал, че МОЖЕ БИ пробата е положителна и вече го отписали детето. Да ви плюя на измислената демокрация! Знаете ли колко труд стои зад появата на всеки спортист на терена, та така да съсипвате живота на хората с гадаене по политически причини, безмозъчни диваци?

Ба, то хормоните на т,ва дете ,,врът,,! За какво му е да взема допинг да се пързаля?! Притискат всячески Русия, пречи им нещо.

И "В" пробата за допинг на Камила Валиева може би е положителна, твърди американският журналист Дейв Лийвс, който съобщи за това в социалните мрежи - АМЕРИКАНСКИ ГОВНАР - МОЖЕ БИ, НАДЯВАМЕ СЕ, ОЧАКВА СЕ - като не знаеш и не си сигурен мълчи и се скрий някъде

100%ФЕЙК СЛАВА НА РУСИЯ

И какво от това? Тя така и не взе медал, едва ли скоро Русия ще бъде допусната на международни състезания. От какво ще я лишат?

Нов занаят

само русофило/рускитеКурви се учудват

Ти каква курветина си...? А а а, то това ти е по рождение?

Една малка подробност с допинг или без това момиче, 10-ти клас си харчи скромно 2млн долара.

Сигурно

Абе, друго не можаха, ли да измислят?

Измислиха ............. преди няколко години счупиха всички проби на онези зад океана, а на другите дадоха медицински, нали се оказа, че шведския отбор по биатлон е само от много болни аматици?

Разбира се че никой не вярва че тя сама е взела допинга, но е ясно на всички че супер амбициозната й треньорка и доктор (който е бил наказван за допинг в миналото) са я зобили. Да може да издържа на неистовите трнировки и по сто четворни скока на ден.

Може би, вероятно, сигурно трябва да е, понеже нали е зла рускиня и трябва да бъде наказана и да не се състезава за времето, за което трае състезателната кариера на една фигуристка. И понеже може би трябва да е положителна и втората проба, направо да вземе да се отказва. Но за ценителите ще си остане може би най-добрата фигуристка за всички времена, нищо че е едва на 15 и зла рускиня, понеже по презумпция може би всички руснаци са зли, предвид по-по-най новият медиен уклон.

Дали тя сама си е взела решение или някой друг вместо нея, няма значение. Това поставя другите в неконкурентна среда. Спортът не е това. Лабораторията е показала, че има забранени субстанции. Надрусаните могат да си правят състезание в Сочи

Нещо като астматиците на зимните олимпийски игри ли?

Че съзнателно е приемала субстанциите,на тази възраст осъзнава,че това и дава предимство.

Е, чак сега ли а излезнали пробите? половин година след олимпиадата. Баси и излседването баси и чудото. Реактивите ли им бавно реакгират? Баси и лабораториите.

Това зависи не от лабораторията а от разследващия орган, в случая руската анти-допингова агенция РУСАДА, която нормално използва всички вратички да забави процеса. Но няма какво да направи в случая когато фактите са неопровержими.. Вече е назначено “изслушване’ което значи че Русада ще иска наказание..

Да навърши 16 години

Натопиха от завист момичето......

Кой тва? Дядо и ли? Че тя си призна бе. Как можеш да кажеш, че е натопена, при положение, че вината е призната?

го духат соросоидите

Този журналист защо наговаря на Валиева ! Няма доказателства и точка ! Сульо и Пульо да си плямпат !

Казват, че това момиче било от български произход. От онези забравени българи край Волга на които руснаците им забраняват да са "българи". Та... докато се състезава за нацистка русия нищо добро не я чака. Просто всички мразят руските изверги. Така че ако иска да се развива да бяга в посолството и да пуска молба за българско гражданство.

Македонка е. От луната.

След като няма да е на леда, сигурно ще я мобилизират за мед.сестра на фронта .

що да не би да е завършила медицинско училище..ти като имаш.....утка мед.сестра ли си

Е те рускините и без това не са допускани до универсиадите на Запада. Дреме и на Валиева. Тя просто е уникално талантлива, а най-големите и конкурентки и без това участват на републиканското.

Значи е ОК да мами?

Десет месеца по-късно ли го разбраха? Този американски журналист да не е забременял от Путин? Странно изказване, цели 10 месеца по-късно.

Информацията като не е официална, защо я публикувате. Може би само защото е от американски журналист, а освен това е срещу Русия.

Ако не стане цветна революция - майданче, ако не стане с майданче - тероризъм, ако не стане с тероризъм - отглеждаме фашизъм и минаваме на военен конфликт. Поне Сороските боклуци да бяха малко по-творчески настроени. Ако човек се поинтересува малко, ще види ужасяваща картинка. От падането на СССР не са се спрели по целият свят да носят "демокрацията" на кока-кола, макдоналдс, пфайзър и военните си комплекси. И тълпите от малоумници се редят на опашка да ги подкрепят. Красота. Мисля, че е време САЩ да бъде вкарана в кучи гъз веднъж за винаги. В името на милионите избити от сатанистичното им задкулисие.

Много тъп коментар

Си е точен

Лайнян русофил.

Не бе, любимата ти Рашка ще я вкарат в кучи гъз и то в скоро време.

Проблеми ще вкараме САЩ в гъзъ ти щом ти харесва. Можеш да задържиш и в устата украинския....

А в любимата им Окраина от всичко по много. Слава ОСРАЙНА. Слава зелен потник. Слава кокаине

Е тя нали си беше признала, че погрешка пила от хапчетата на дядо си. Естествено, че пробата ще е положителна.

Все тая руските спортисти не се допускат никъде заради санкциите.

Ще загубят златния медал в отборното руснаците.

то не може като са я подхванали, да вземе да се окаже че втората проба е отрицателна. Пари са давани, явно искат да я отстранят...прекалено добра е.