И Путин коментира изхвърлянето на Русия от спорта

Имаме всички основания да обжалваме, каза държавният глава на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин по-добре да им каже да залягат яко на тренировките, а не да търси под вола теле. На тия все някой друг им е виновен.

Каквото и да си говорим, само не си мислете че руснаците са невинни божи кравички.

... а бе другарююююю..., зобат ли та зобат спортните ви аркашки бееееее...!!!!!!

Наказанието е на Русия заради държавната политика в областта на сторта и допинга. Иначе спортистите ще могат да се пуснат на игрите в Токио, но без знамето на наказаната Русия. Какво толкова трудно има за разбиране - наказани е Русия, а не руските спортисти.

Чета коментарите и разбрах, Че много от тях са написани от -Украинци!!!!! А това решение си е политическо, наказанието трябва да бъде индивидуално!!!!

Срам ме е от всичко що е написано тук от ''велики разбирачи'' на спорта и политиката.Засрамете се поне малко!

Направо се кефя от възторга, в който са изпаднали паситата, плевнелиевчетата, йордановчетата, поптодоровчетата, шаламанлвчетата, аговчетата, коритаровчетата и останалите грантаджийски боклуци, същите тия, дето при т.н.комунизъм развяваха високо над главите си червените знамена и скандираха "вечна дружба"! Що не вземете и се гръмнете,бе лекета?!

Като си пакаш по законите, много бързо забрави за Крим, или законите са само за спорта.....Имено заради Крим ще търпите още много наказания, спорта ви е най-малкият проблем.

А като тровихте Гебрев и Скрипал не рИвахте, а? Ясно кой и защо извади Русияи е ясно, че обжалването без падане на колене няма да помогне. Ред е на товариша да клекне, ЧЕСТИТО!

Духай го глупако.

Как си бе Духалоф ?

Ясно е, че ще коментира. Същоме ясно, че ще продължи да лъже и маже. Те руснаците друго не могат. Решението на WADA е взето ЕДИНОДУШНО! Подобен прецедент не е имало в историята! Ама на Путя пак дръг му е срал в гащите!!!

Сега е момента руснаците да започнат свои световни спортни мероприятия. Няма друг начин да изкопчиш световния спорт от хищните лапи на чичо сам.

Маладец! Вие руските ролове сте досъщ като вожда си тъпир Путя! Направете си световно по допинг и водка! Къркайте, друсайте се и пейте песни за ВСВ! Идиоти руски!

Имаме всички основания да обжалваме пред Спортния арбитражен съд - каза Путин по темата. ---- каза - връщай 2,5 млрд. на Украйна

връщай или опрощавай ?

Запада съвсем се е самозабравил, навсякъде по света се вижда политическия слугинаж, не си мислете, че хората са чак толкова затъпели, като американците... ами все още не са...

WADA за 4 години е финансирана от САЩ с 56 млн.долара. Следователно свири музиката ,която и е поръчана от говедарите, пардон, каубоите. Няма никакво право да лишанва от участие цял колектив. Всеки си носи вината. Няма никакво право да забранява флаг и химн. Межд.олимписки комитет има тези права. Така, че тази фалшива организация рано или късно ще бъде под съд

A спортът бавно умира. Мисля, че ще доживея времето, когато много малко хора ще се интересуват от мачове, олимпиади и всякакви други подобни мероприятия...

Живея срещу престижен техникум в София. Има баскетболно игрище, модерни лостове, терен за футбол на малки вратички. Никой от учениците не спортува. Съсед направи щанд за закуски, банички, кифли и мляко не ядат. Направи бургери от 3 до 9 лв. ще се убият да нагъват. Деца в 10 клас са 100 кг. не може веднъж да се набере на лоста. Директорът обясняваше миналата година, че над 30% от момчетата са хомосексуалисти.

prav si

Знаеме че си имал предвид не София а Масква. Знаеме също и че си руски кавал

Едно от обесненията е че жените отказаха да готвът. Като не готвиш редовно в къщи на деца и съпруг, то сички искът топла готвена манджа, и топла храна. Мама не готви, ерго, най-близкото до топла домашна храна е парче пражола в хлебче - тека наречениото бургер. Децата не са вивновни, виновни са възрастните, които заебаха семейството и морала. От кого да научет децат аче има и топла домашна храна. Тате не носи в къщи заплата, а мама не готви, детето откъде да разбере, че има и пражоли на скара. Хваща се за първот одостъпно, и това му е психологическата компенсация, че практически нема мама и тате. За мени, родителите са озцело и 100000% виновни за сичко свързано с децата им. За мени, родителите требе да ходът в затвор, ак одетето им направи нещо незаконно иле оПществено опасно. ПС: и в момента пиша на таблет, и бъркъм тенджера с манджа...за семейството. И въртим бизнес от вкъщи. Който го иска, го може, Който го не иска, си намира извинения и се скатава.

не важи старотоправило невинен до доказване на противното?!? Защо руските спортиешти тярбва да доказват,че са чисти?! некакато ги хванат да ги наказват ,нокаот нпма хванати е нагло да скачаш на всички!

От случаят Скрипал, насетне.

Е какво общо Русия с акции на МИ-6? Да си се оправят Британците там помежду си!!!

аргуметирана и изказана позиция!

Че тпй не изригна ли, като Нешка Робева?

На нешка Робева можеш да и целуваш..................тъпако некадърен

На нея едва ли някой мъж и е целувал нещо...някога. Ще си умре девствена

Заявление от WADA" За да не бъде обявена федерацията в политическо поръчителство, много строго (мъмрене пред строя)ще бъде наказана чистачката, която е съборила случайно рафтовете с пробите на американските спортисти!"

Е то всеки знае че олимпийския комитет е наша на Краварника! Да не забравяме как краварските животни като Уилямс и Фелпс зобат анаболи и стероиди без никакви проблеми и дори с разрешение на прецедателя на комисията по допинг!! И после щели да разправят че руснаците били виновни!

Тук не става дума за един, двама или трима хванати. Говорим за държавна политика при подмяна и фалшифицираме на проби. Именно затова наказанието засяга всички. А тези, които докажат, че са чисти, могат да продължат да се състезават. За хора като Путин и Ердоган не им остана друго извинение освен "световната конспирация "

затова на американските спортисти уж случайно унищожиха всички проби

Факт е, че звучи невероятно, но е и факт, че това нищо не доказва. Вероятно американците са просто по-умни, когато опре до разчистване на улики. Все пак на руснаците им беше даден шанс да сътрудничат, но те реално не се възползваха и е разбираемо. Ако бяха сътрудничали, не се знае какво щяха да открият още от УАДА, а сега могат просто да застанат и да кажат, че са жертви на политическите амбиции на прогнилите западни демокрации.

При всички спортни нации спортът е държавна политика.....и много пари. Именно затова е тоя напън от англосаксите. А да доказваш невиновност си е пълен абсурд, откъдето и да го погледнеш. И е приложимо за абсолютно всички спортисти, впрочем, независимо от националността. Което пък си е и чиста проба дискриминация. Та за какви ценности на нашата цивилизация ставаше дума да попитам? Върховенство на правото, липса на дискриминация, чистота на спорта? Айде, не с подобни номера! Решението е чисто политическо и е пореден удар срещу Русия, след като останалите методи, както се оказа, не са достатъчно действени. Но показват само едно - страх и слабост пред Русия! Тя ще го преживее.

Американският лекоатлет и олимпийски медалист - Уил Клей, се размина с наказание заради употреба на допинг. 27-годишният състезател даде положителна проба за наличие на кленбутерол в организма си в началото на август. Американската антидопингова агенция започна разследване по случая, след което се оказа, че кленбутеролът в организма на Клей се дължи на заразено месо, което консумирал в Мексико. Заразеното месо и фактът, че теста е направен в период, в който Клей не е бил на състезание, са накарали антидопинговата агенция да не наказва състезателя, като резултатите му от този сезон няма да бъдат анулирани. Клей е сребърен медалист в тройния скок от Олимпиадите в Лондон и Рио, като има и бронз в скока на дължина от игрите в Лондон.

Абе, крайно време е видни спортисти като братята Уйлямс, Надал, от бившите, Кличко... да поемат една инициатива "Чист спорт за един мирен свят"

Аз се сещам за един друг...само че беше - „Ако си пил, слез – искам да стигна жив“ Та същия юнак пиян като казах уби 1 момче и осакати завинаги едно младо момиче в разцвета на живота си

да се чете "пиян като казак"

Чете се, че си тъп на г ъз и не различаваш допинг от алкохол.

Тоя КЪСИЯ пак плещи глупости. Време е светът да ги намести където отдавна им е мястото въпреки ,че дялкат жулеза оръжия. Преди не махна шефа на спорта в Русия и види се резултата е държавна политика!!

Това наказание не е колективно, наказана е една организация, а за да не страдат отделни спортисти им се дава право да участват самостоятелно.

Могат да участват самостоятелно, НО само след като докажат че са чисти...

Европа за пореден път обявява война на Русия и за пореден път ще пали милиони свещи в памет на загиналите си синове и после ще наддава вой от загубата на войната-колко отегчително е вече.

Ма тая Русия много страшна бе...

Една ракета "Сатана" има десет бойни глави, всяка от които с равностойност на 4 бомби като тая в Хирошима. Една подводница има десет такива ракети. Десет подводници - 400 Хирошими. Отделно наземно базирани. На самолети. Отделно Калибри, Искандери... Само луд, може да се изказва с пренебрежение.

Не с пренебрежение...а направо умирам от...смях Ей сопол,бегай да си учиш уроците

Както казах, само лудият няма страх.

"Ма тая Русия много страшна бе......" така казали Наполеон, Хитлер, КарлXII Забележи, Русия просто иска изпълнение на едни международни закони, които изведнъж спират да действат - както посочи В.В.Путин - римското право е действа във всички европейските страни. Та как?

Твоя Путя никой не го ебе за слива

Всъщност не е така. Когато 10 човека от агитката на Левски скандираха расистки думи и поздрави,не наказаха само тези 10 човека а целия клуб и хилядите други привърженици които нямаха никаква вина. WADA даде прекалено дълго време на висшите руски спортни ръководители да се изчистят от скандала(който по между другото идва от техния лагер - техен човек от висшето ръководство свидетелства за ръководената от държавата допинг програма). Бих искал да видя поне един руски атлет от висшия ешелон(като Исинбаева например) да бъде разследвана хваната и отнети всичките и титли и рекорди от САМАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ...не от чужди - както става в САЩ наппример с Армстронг,Марион Джоунс ,Монтгомери и много други

WADA няма такива правомощия да наказва цели държави, може само да накаже дадените спортисти-личности...пак ви е грешна сметката........... Това е все едно ти да откраднеш кокошката на комшията и да вкарат в затвора 1 ти братовчед вместо теб !

Е явно че има Щото е факт Ето сега руснаците ще имат шанс да си направят паралелни спортни мероприятия със своите съюзници - Сирия,Венецуела,Иран и С.Корея и да си използват цялата химия безнаказано - може да включат и Кубинците ,ама не съм много сигурен щото Куба е спортна нация и щше им вземе медалите Ахахаха Пак казвам - закъсняло решение с 5 години

започнем отнемане на титли от Стефка Костадинова - мисля че време да бъде разследвана откъде има тези постижения

Ясно е, че не са ти ясни нещата! Руски спортисти в случая няма хванати с допинг. Базата за наказанието са уж манипулирани записи на проби в РУСАДА - антидопинговата организация на Русия ( лицензирана за подобна дейност от WADA, впрочем). А сега са наказани невиновни спортисти и за бъдещо участие в състезание,те трябва да доказват невиновност, което е абсурд, откъдето и да го погледнеш! Но именно това е политическата съставляваща в случая - англосаксите да унижават Русия, не защото са прави, а защото могат, благодарение на участието на свои и купени представители в тези организации. Това се подтвърждава и от фактът, да не се свири химна и не се вдига знамето на победителя. А за твое сведение, Армстронг спечели титлите си и парите си с допинг и за всичките години НЕ БЕШЕ ХВАНАТ ( както твърдиш), а си призна за това след края на кариерата си. Други американски ( и не само) спортисти пък съвсем официално си "зобат" и печелят, защото имат справка, че го правят "по лекарско предписание". Справка: брат Уилямс, норвежките скиори и много други, но за тях чистотата на спорта не е основание за подобни наказателни мерки. Да не говорим, за унищожените проби на американските спортисти в тяхната антидопингова лаборатория от "невнимателната" чистачка. Също без никакви последствия! Смях!

Абсолютни глупости си написал. За Ланс не съм казал че е хванат докато се състезавал - разследваха го(USADA и цял отбор щатски институции) хванаха го след като целят му отбор свидетелства срещу него и САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ му отнеха всичко(дори и седемтте титли от Тура)Ланс си призна едва след като му отнеха всичко и го наказаха доживот(просто нямаше къде да ходи)А за това признание в шоуто на Опра прибра 5 милиона долара. То почти няма руски спортист който да не е хванат за допинг в момента - пак казвам,WADA им даде шанс на руснаците сами да се изчистят(което те не направиха)Допингирането е било подържано и финансирано от държавата...било е държавна политика(това го казва човекът който е ръководил програмата и е посочил всички отговорни лица за това). А сега ще изразя едно лично мнение: Русия трябваше да бъде лишена да участва във всякакви спортни мероприятия още веднага щом анексира Крим(трябваше да бъде взето политическо решение за това от целия цивилизован и нормален свят)Десетки години никой не си беше позволявал да анексира чужда територия - и мисля че заради това трябва да има санкции

Аз пък искам да видя например Уилямс да бъде проверена и санкционирана!

хей човече,искам да те натъпчат с допинг и да видим ти колко ще скочиш

значи наказват РУСАДА, обаче спортистите които са уличени не ги закачат, защото винавна е руската антидопингова комисия! ХАХАХАХАХА

Значи хванали примерно играчи с допинг, и наказват цялата държава, в това число и чистите спортисти, които не са употребили допинг. А и още една наглост от Комисията за допинг- Тези спортисти уличени с допинг не може да се състезават с флаг на родната си Русия, ами с неутрален флаг-тогава може. Това показва ,че тази Антдопингова комисия и жив ташак !