17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност, ако се прегледат всички трансфери на сър Алекс, около един на три може да се приеме за сполучлив. Имаше там всякакви Обертани и какви ли още не. Куп хора, които изиграха по 2-3 мача и бяха натирени. Най-читави излязоха играчите от поколението на Бекъм и Гигс, които бяха юноши на Юнайтед и не бяха привлечени с трансфер. Освен това, в Европа с клизма спечелиха ШЛ 2 пъти за над 30 години. Чак пък страшилище... Тормозеха другите отбори най-вече в Англия, където получаваха и здраво съдийско рамо.

И пак негрото/латиното си мислел ка всичко е самба, бледи алнглийски пичета и алкохол. Не се зорил, не научил езика и се издънил. ЕМи тъп негър.

Ама има 7, 8 цифрена сума в банковата сметка. А ти, в панелката, псуващ политиката по цял ден, ще мрънкаш, че някой е паркирал на "твоето" място и ще се чудиш защо очите на детето приличат на тези на комшията.

А в събота ще излизаш ли да играеш срещу Барселона?

И Бербатов беше провал.

Ти кога стана шампион и голмайстор на Висшата Лига, че даваш "компетентното" си мнение?

"И Бербатов беше провал." И какво му беше проваленото, след като сам вкара 3 гола на "Ливърпул"? При това единия със задна ножица. да не говорим за другите му изпълнения.

След като е спечелил с МЮ титлата и е бил голмайстор на отбора няма как да е провал. Ама ти няма как да го разбереш, защото мозъка ти е мухлясал от слушане на чалга и фалшив алкохол.

Ти така си мислиш.Бербатов е N:1 и го показа много пъти на разбирачи като теб. От завист очите ви са залепени.