17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Село Микре е научен да взема,а не да дава. Бойко плащай емблемата и да се свършва тоя театър.

Кво стана ся? Гришока пари не дава (като истинско джудже е стиснат), Кюстендилсия питекантроп парЕ нема и дай да пишеме декларации до припадък... Абе що не се жалвахте преди да се произнесе крайната инстанция и да почне да тиктака часовника? Сигурно щото розовите хайванчета беха заети да облизват на Гришока мандолините Ай със здраве - да идва второто ЦСКА и да дава парите А Вий - Вий сте Идиоти (както е казал поета

Според мен няма смисъл да се дават толкова пари за емблемата. Лафкис 1992 си смениха емблемата със синя лопата и бяла жалейка на нея без проблем. Новата емблема си е перфектна!

Тия, бате, как се изхвърлиха.... 8 милиона... Ми те за тези пари щяха да купят половин Панчарево, става ми жал за тях, честно. Абе, подарете им я тази емблема, тя и без това е без покритие и безпредметна, символ на армията, която е НЯМА!!!

Какъв ЦСКА, бе хора? Този отбор го няма от 9.9.2016 година! Всякакви новосформирани (ЦСКА 1948) и преименувани (Чавдар Етрополе обединен с Литекс Ловеч) носещи тази абревиатура, нямат нищо общо с историята на фалиралия ПФК ЦСКА София. Всеки може да основе клуб или да преименува клуба си както поиска. Затова има няколко клуба с името Левски, Ботев, Локомотив и т.н., но тези клубове нямат нищо общо помежду си. Естествено стадион "Народна армия" не може да бъде разрушен, само защото футболният клуб е закрит. Там засега играе преименуваният отбор на Литекс Ловеч от Етрополе. След известно време там ще заиграе и новосформираният отбор на ЦСКА 1948. Ще дойде време там да играят и други преименувани на ЦСКА отбори, жадни за незаслужена историческа слава. Но те НЯМАТ НИЩО ОБЩО с фалиралия и закрит отбор на ПФК ЦСКА София.

Г.Г. не обича да плаща, сега да видим с какъв финт ще продължи да тупка топката. БФС и държавата услужливо ще се хванат на финта. Защото, ако не плати идва втората оферта и ако те платят какво ще стане? Пълничкия министър дали ще им даде това което е обещал, че ще получи купилият емблемата (стадион, история и т.н.). Каквито са страхливи по-скоро БФС и министър ще предложат врътката.

Интересно, защо нямаше свини по трибуните на последния мач на Литекс...

Нали имаше достатъчно говеда........

Така е! И все така е било още от 1914 година.

Човек трябва да е много наивен, за да мисли, че ГГ ще плати парите за активите на истинското ЦСКА. Този човек не е научен да дава пари особено на държавата (основен кредитор на фалиралото дружество). Сега ще се окаже, че не са намерили този или онзи, който е трябвало да бъде уведомен за съдебното решение и то няма да влезе в сила. Ще изчакаме няколко дни и ще видим по каква причина съдебното решение няма да е в сила. Тъпото е че държавата открито поддържа ГГ въпреки, че той не дава и стотинка на държавата... Дали сега се плаща наем за Армията?!

За какво да се дават 8 млн. за емблема. Досега клубът е имал 14 емблеми и какво от това. Клубове като Юве си я сменят безпричинно.

Ти луд ли си бе тиквеник?!?!?!?! Сравняваш Юве и литекс-цфка-микре. Не ти не си луд, ти си прост!

тъпо левскарско перкенде е изходила майка ти...

Закривай...

Платят не платят си остават оранжево цска Тире!

Мууууууууу.

Джуджерони Ганчев от Ловешката долина, няма да плати и половин лев за емблемата на ЦСКА......Всичко му беше блъф, а и това Ловешко ЦСКА ще фалира, тогава Витоша Бистрица трябва да се преименува на ЦСКА....