17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джуджерони Ганчев от Ловешката долина, няма да плати и половин лев за емблемата на ЦСКА......Всичко му беше блъф, а и това Ловешко ЦСКА ще фалира, тогава Витоша Бистрица трябва да се преименува на ЦСКА....

Мууууууууу.

Платят не платят си остават оранжево цска Тире!

Закривай...

За какво да се дават 8 млн. за емблема. Досега клубът е имал 14 емблеми и какво от това. Клубове като Юве си я сменят безпричинно.

Човек трябва да е много наивен, за да мисли, че ГГ ще плати парите за активите на истинското ЦСКА. Този човек не е научен да дава пари особено на държавата (основен кредитор на фалиралото дружество). Сега ще се окаже, че не са намерили този или онзи, който е трябвало да бъде уведомен за съдебното решение и то няма да влезе в сила. Ще изчакаме няколко дни и ще видим по каква причина съдебното решение няма да е в сила. Тъпото е че държавата открито поддържа ГГ въпреки, че той не дава и стотинка на държавата... Дали сега се плаща наем за Армията?!

Интересно, защо нямаше свини по трибуните на последния мач на Литекс...

Нали имаше достатъчно говеда........

Г.Г. не обича да плаща, сега да видим с какъв финт ще продължи да тупка топката. БФС и държавата услужливо ще се хванат на финта. Защото, ако не плати идва втората оферта и ако те платят какво ще стане? Пълничкия министър дали ще им даде това което е обещал, че ще получи купилият емблемата (стадион, история и т.н.). Каквито са страхливи по-скоро БФС и министър ще предложат врътката.

Така е! И все така е било още от 1914 година.

Ти луд ли си бе тиквеник?!?!?!?! Сравняваш Юве и литекс-цфка-микре. Не ти не си луд, ти си прост!

Какъв ЦСКА, бе хора? Този отбор го няма от 9.9.2016 година! Всякакви новосформирани (ЦСКА 1948) и преименувани (Чавдар Етрополе обединен с Литекс Ловеч) носещи тази абревиатура, нямат нищо общо с историята на фалиралия ПФК ЦСКА София. Всеки може да основе клуб или да преименува клуба си както поиска. Затова има няколко клуба с името Левски, Ботев, Локомотив и т.н., но тези клубове нямат нищо общо помежду си. Естествено стадион "Народна армия" не може да бъде разрушен, само защото футболният клуб е закрит. Там засега играе преименуваният отбор на Литекс Ловеч от Етрополе. След известно време там ще заиграе и новосформираният отбор на ЦСКА 1948. Ще дойде време там да играят и други преименувани на ЦСКА отбори, жадни за незаслужена историческа слава. Но те НЯМАТ НИЩО ОБЩО с фалиралия и закрит отбор на ПФК ЦСКА София.

тъпо левскарско перкенде е изходила майка ти...

Тия, бате, как се изхвърлиха.... 8 милиона... Ми те за тези пари щяха да купят половин Панчарево, става ми жал за тях, честно. Абе, подарете им я тази емблема, тя и без това е без покритие и безпредметна, символ на армията, която е НЯМА!!!

Според мен няма смисъл да се дават толкова пари за емблемата. Лафкис 1992 си смениха емблемата със синя лопата и бяла жалейка на нея без проблем. Новата емблема си е перфектна!

Кво стана ся? Гришока пари не дава (като истинско джудже е стиснат), Кюстендилсия питекантроп парЕ нема и дай да пишеме декларации до припадък... Абе що не се жалвахте преди да се произнесе крайната инстанция и да почне да тиктака часовника? Сигурно щото розовите хайванчета беха заети да облизват на Гришока мандолините Ай със здраве - да идва второто ЦСКА и да дава парите А Вий - Вий сте Идиоти (както е казал поета

Село Микре е научен да взема,а не да дава. Бойко плащай емблемата и да се свършва тоя театър.