17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то тука така по принцип защото момичето което... Провал, няма как да се отрече. Дали някой има смелост да поеме отговорност, май няма.

Дългата ръка на Усманова.

След като дисковете херния на Лаура е от доста време, защо не играе резервната й съотборничка. Неможела да извади никоя от основния състав. Що за мотив. Която има проблеми-нея да извадят.

Ами да бяха изпратили девойките ни, да ни представляват. Сега се прокрадва едно съмнение!

Отвратителни помияри са фамилията раеви! БАСТА!

Усманов е казал че ще и прати чеченци ако се яви пак с този ансамбъл

Нещо не ми стана ясно за резервата... Дано тя сама си вярва на глупотевините!

Ми толкова ти е капацитетът. Не чак толкова сложно за разбиране.

За тази жена трябва да има Видов ден!!!! За предишната олимпиада изпрати резервата, която си плати и отстраниха момичето, което се беше подготвяло цял цикъл, и неговия опит за самоубийство трябва да й тежи на съвестта и дано има възмездие това гнусно дело.

Хапчетата. Редовно, без пропускане.

Съвсем точен и коментарът и ти пий хапчета!

Сираковица никога не е казала и една истина.

Илианке заради тебе влизам хол в банята... Ох котьооооо

Илияна Раева си е бита с коприва между краката!!!! Щом дъщеря й се снима в порно и дори гаджето й беше порно актьор… Верно черен аман от нея и от ония дето сега уж тоя е собственик на обора от сухата река! И как така тоя обор от Сухата Река все минава покрай капките?????

Еми .... отказват се непобедени олимпийски шампионки .... жалко за момичетата .... ХАХАХАХ

Глупости ..тая фамилия освен да си показва голите задни за нищо не става...гадни доносноци и ченгета от ДС..има и видьов ден..

Айде един минус от мен малко да ви отсрамя.

А треньорките също са към дс, лукзозни проститутки, алкохолички и наркоманки.

Рускините готвеха реванш по всички възможни начини. Раева го е разбрала и е решила да спести унижението на момичетата.

Реваншът им - съдиите!!! Нищо ново!!!

И израилтянката се разболела,тъй и Израил няма да има "златното"момиче! Невероятни съвпадения-всички "златните" спортисти от Израел и България стопиха се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ми айде и вашите да вземат нещо. Иначе ще има да реват пак като магарици. Бяха най-грозните и най-жалките на олимпиадата.

Глупости. Нищо не можеха да измислят и направят. По едно време даже смятаха да не ходят под измислен претекст за визите. Истината е, че българските съчетания са толкова трудни, че, изиграни без груби грешки, извеждаха ансамбъла ни толкова напред, че е невъзможно да бъде надминат. В момента българките са в топ форма. Видяхме всичко това в Марбея, където получиха рекордни оценки. Руският ансамбъл не показа нищо повече от това, което видяхме на олимпиадата. Решението да се постави здравето на едно 20 годишно дете над всичката суета на света е абсолютно правилно.

Забравяш, че на олимпиадата една от отбора игра със спукана кост на обезболяващи. На Раева изобщо не и пукаше за момичето тогава.

ФК Лефски е същата флорца ....ох,нямаме резерва.

Ко риечи!, припок!!

Без да се подценява работата и класата на момичетата, проблема е в журито, журито не е олимпийското.

алоо, това не е конкурс за да има жури!!! има съдии..

Раева доста послъгва,причината е съвсем друга.Скоро ще се разбере!!!

Струва ми се, че клекнахме на тази "рускиня, която не спря да ни хули, обижда и омаловажава постигнато от нашите златни момичета! Срам! Я се опълчете и не навеждайте глави преди тази "рускиня"!

Срещу финикийски знаци (много) рита ли се?

Те от олимпиадата насам са само по тържества и по медийни изяви. Сигурно са с по 10 оки над нормата. Ще се търкалят по килима като мечета. Затова си измислят тия небивалици, нямало резерви, дрън- дрън.

За първи път чувам, че в анасамблите от художествената гимнастика не се позволява да има резервни състезателки по време на състезанието. Запознатите да кажат, това наистина ли е така? за мен звучи абсурдно.

Значи ако една състезателка от другите отбори се контузи или разболее, световно няма да има?!? Лъжкиня, навсякъде водят резерви, просто Раевица е страх, че няма да са номер 1 и затова сдава багажа... То една тренировка провели ли са като хората след олимпиадата... то не бяха почивки и 1 милион медийни изяви и интервюта...

Айде бе, не са предполагали. Във всеки спорт има риск от травма. Пари за билети сигурно няма.