Коментари - Имах над 20 фрактури. Не можех да се движа и храня сам, а мама не спираше да плаче. Но съм жив | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправете си малко географията. И двете градчета са до Богота което е и столица. Меделин не само не е столица а е много далече от тях.

Ще се оправи, догодина ще бъде на старото си познато ниво. Той, Погачар и Вингегард са новите катили в Трите големи обиколки. Ще видим кой ще натрупа повече титли и кой ще го хванат да се зоби като животно. Колоезденето на профи ниво е брутално убийствен спорт, позволеното възстановяване и допинга ги дели острие на бръснач.

Лошо стечение на нещата е способен спортист да остане извън спорта, за дълго и в неизвестност дали отново ще е на ниво. Това го казвам като кибик, който много пъти е видял как 15-20 човека доближават върха, после остават 5-6, накрая най-често двама и само един побеждава. Та е жалко един от последните 5 които споменавам да се нарани така, намалява шоуто. Бернал преди травмите не беше тоя Бернал, победителят, но можеше отново да се надигне. А сега нещата са като при Фрум, голямо минало, но бледи сенки на себе си.

преживяване, хубаво че е оживял... все пак не може да се сравнява с екстремно каране на колело, особено в София... черният джиБ не прощава...

Всеки луд си има номер. И тва което сам си направиш никой освен Боко не може да ти го направи , може би Кирето !

Диванен плужек, на ракиено-салатена диета, задръстени артерии и лоши прогнози. Но иначе е специалист по всичко, то се знае !

Такава голяма статия, няма ли нещо за допинга в колоезденето ? Че май само щангистите зобят повече.

Дано си върне формата и да гледаме интересни състезания с него, Погачар, Роглич, Ремко и Вингегор.

Бернал е човек за пример. този спорт е вечният стремеж на човека за съвършенство. тура,джирото и вуелтата са изпитания на човешката воля и психика. някои на този свят са човеци,други са само хора. има мъже и имитация на мъже. има жени,които покоряват еверест и мъже,които могат само да се качат на женски пъп и там да си изпразнат . тук видях форумци,които са нещастници. ( казах )

Статия за колоездене в държава, в която хората се вълнуват само от футбол, чалга и силикони...

То и в неговата държава се вълнуват предимно от кокаин, но човекът е успял.

не слагай всички под общ знаменател.

И аз имам над 20 фактури, та не смея да се движа сега...

Тези ги признавам и зачитам единствено като донори на органи и за нищо друго!

Веднага някакъв малоумник се появи , да обяснява че сам си е виновен и ако си е седял на дивана вкъщи е нямало да му се случи ... Не сте хора , а животинска маса без грам живец ... стойте си в обора, така нищо няма да ви се случи !

В този спорт си като в обора - яко зобене. Не знам дали и културистките аматьорски клубове могат да го стигнат. Но не е само в този спорт, я, вижте щанги, гребане, тенис - "сестри" тиранозавър Уилиямс, добичето Надал, ски северни дисциплини, плуване - ейййй, "торпилата" Фелпс как пореше вълните като скутер, поголовно и изцяло астматичните национални отбори по зимни спортове на няколко държави, въобще - ЯКО ЗОБЕНЕ, щото иначе няма постижения и кинти.

Тоя пък какъв е, откъде се взе, чени занимават с него.

какъв си и откъде се взе? Вземи се ограмоти малко кой е този, и тогава коментирай, става ли?

Че ако караш колело в Софето ще плащаш 20 фактури и ще те пратят в Мексико на почивка!