Интер в България, епизод III: Спомени за Цанев, ЦСКА и късмета в Търново

Клубният сайт на италианския гранд върна лентата към двете визити у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начи за мача на ЦСКА в статията пише - публика около 75 хил.души, а долу в статистиката - 70 хил.души??? По Нова може да се окаже, че са били само десетина хиляди, бате..

Бях на мача във В.Търново,тогава бях ученик в 10-ти клас.Докато се влезе в стадиона се минаваше през 3 кордона милиционерски проверки.Ние,като хлапетии бяхме насядали на тревата на насипа зад западната врата. Половин час преди началото на мача играчите на Интер излязоха на терена и под звуците на музика направиха загрявка.Беше като балет,не бяхме виждали такова нещо.Етър надигра Интер,но не можа да вкара-липса на късмет.

препълнен стадион, дете бях но бях на мача въпреки че съм левскар

от горда история: и армейците (много повече), и болярите (също достойно), са два от малкото ни отбори, които са давали авторитет на родния футбол. И нека не забравяме тези моменти, защото тогава играехме с дух и воля, с българи юнаци... А сега, с татуирани незнайници и джендъри, уж футболисти, повечето от които са от къде-ли-не от света, и които нямат идея какво е армейски и болярски дух!!! Ех, какво ли още предстои???

Да добавя,че повече от половината футболисти от славния отбор от САЩ 1994 бяха възпитаници на Етър

Да погледнем днес какво е положението : фалит за Цска и предстоящ фалит за Левски, а Лудогорец 9 поредни шампионски титли и редовно играе в Европа.

Днес Лудогорец ще отмъсти за всички. Твърдо 1.

Подвиг беше това 1:1 на Сан Сиро срещу европейски шампион, а ЦСКА се бореше и срещу съдия и яростна публика.

Видеото е от втория мач в София и голмайстор за изравняването е Николай Радлев. На първия мач в Милано изравнителния гол го вкара Никола Цанев.

Публиката два пъти повече от населението град Разград, а и на Ивайло е повече

Купени титли, купени!!!

И още нещо!? "Поздравявам ви за гола,старшина Радлев"-Армейски генерал,военен министър,Добри Джуров! "ЧОРБАТА ПРАВИ БОРБАТА!"