Италия забрави за Мондиала, Кристиано-мания заля страната

От Рим до Неапол, дори враговете на "Ювентус" свалят шапка за "сделката на века"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що пишете глупости? Заляла е само феновете на Ювентус. Едва ли на другите им пука чак толкова.

Кристияно-манията заля италианските вестници и до там. Пука им на италианците за 34-годишния нападател в предпенсионна футболна възраст. Още този сезон феновете на Юве ще осъзнаят, че да хвърляш пари по футболист, който тепърва ще демострира все по-затруднени двигателни функции, са пари на вятъра. Ерата "Роналдо" приключи на 30 юни в Сочи!

Дристияно Лайналдо излиза в пенсия. Голямата новина.

Ако трябва да сме честни, бая е назобен, така че в слабичкото италианско първенство може и да си живурка още две три години. Хитро го измисли.

С фанелки по 100 еврака, ей така се правят големи кинти и тия ритнитопковци са милионери. Но като има балъци ще има и фараони.

Феновете на Роналдо в Италия и не само, са повече от феновете на Ювентус и не са само от Торино... Съвсем точно си е заглавието.

Аве каквото и да си говорим той е най добрия на всички времена

Това е поредната комерсиална сделка във футбола . На тази възраст да се платят толкова милиони е лудост , но когато говорим за бизнес е оправдано . Този с нищо не е по добър от от Ицо Бербатов Любо Пенев но за него пишат постоянно . Та затова сега искат да ни убедят в сделката на века .

аре бегай от тука, той е много добър ама чак най най ... аре гледай малко футбол от миналото и кво ги ги правиш божества тия