17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци има на всякаде но май в Русия са повечко. ПОПОВ него харесвам никак нито като човек нито като спортист но ничие семейство не заслужава това отношение. Според мен във всяка държава трябва да има отдел който да се занимава с дискриминация при ковид

Че това им беше целта,максимално ограничаване правата на хора та,във всеки срещнат да виждаме вирусоносител,да се забулим тотално,после масови ваксини.Тотално психясване и геноцид.

Аулин пи ли, Муньо???

Е те не са ли под карантина? Щъукат насам-натам, че и милата я гонили от фитнеса горкичката... Вместо ви пернат по една яка глоба!

Иво, и у нас е така, и тук, заради тази шибана психоза с измислените пандемии, които сринаха света, май се получава оргазъм у мисирките, когато обявяват брой заразени, брой хоспитализирани, брой умрели... Простотия до шия, Иво, и докога ще е така, кой да ти каже....

Не се притеснявай, в скоро време към цяла България ще се отнасят като към държава на прокажените.

Хора,има и футболисти които не са глупави.Ивелинчо не е от тях.

Да беше в Италия да види там как се държат с болните имигранти.

Малеееее, не е истина!

Това е капитана на националния отбор!

Трябва да направим като в САЩ където ако искаш да играеш професионален спорт трябва да завършиш висше образование.

Симпатизирам на Ивелин, но в случая изобщо не е прав. Жена му и децата му е трябвало да са под карантина и ИЗОБЩО да не излизат. Какъв фитнес, какви асансьори. Какви 5 лева. Нека някой му обясни ситуацията. Нещата са сериозни, хора умират, ще си жертват фитнеса за 2 седмици и ще тренират вкъщи.

По-добре да си с проказа, тя се лекува....

В миналото единственото спасение е била изолацията, имало е колонии за прокажени....сега хората не искат карантина, оглупели са....

Правилно са му казвали...

Горкия. Да не може жената на фитнес да си ходи.

Мълчанието е злато. В случая с това момче особенно валидно.

Малко обща култура не би ти попречила, Ивелине!Всички ли футболисти са толкова кухи???

Мда ... малко ама от къде.

Ивелине, защо бе братле си такъв див, непроходим селянин ???

Контактните от първи ред, каквито са членовете на семейството, се поставят под КАРАНТИНА и мястото на жената ти не е нито във фитнеса, нито по стълбите и асансьорите.

Нормално, нали си заразен. Твоята жена и деца защо не са пазили карантинаи са ходили насам-натам? Те не са имали нищо против теб, просто са гледали да не се заразят. Ама ти си тъп, искарал си малко пари и си станал чуствителен и искаш да си намериш драма. Какво си очаквал? Да искат да се целуват ли? И аз ако се заразя, другите трябва да се пазят и аз да ги пазя. Затова ти се подиграват в националния зад гърба ти, а ти си плащай на журналистите да пишат хубави статий за тебе. Още като беше млад се казваше, че нещо не те слуша главата.

Защо тази стария не е в рубриката lifestyle. :)

Ами имат право хората да ги избягват - изместили ги в друг апартамент, а те искат да разнасят заразата. Не може тая кифла без фитнес. А и не всички имат пари да се лекуват. Ама ФУТБОЛИСТ И ФОЛКПЕВАЧКА

Нали цялото семейство е било поставено под карантина и не може да излиза, какъв асансьор, какъв фитнес го гонят тоя, бе? не стига на това, ами и на всичко отгоре се сърди, тъпанара.

Не като с прокажени, а като с контактували със заразени, господинчо! Нормално е в тази ситуация хората да се страхуват и странят от такива контакти и аз напълно ги оправдавам! Аз бих постъпила по същия начин. Никой не знае, ако го пипне тази гадост, как ще я изкара - и млади хора умират. Пълна илюзия е да си мислиш, че ако си млад, непременно нищо лошо няма да ти се случи, само ще направиш имунитет - заради себе си и заради майка си, например! От тази по-голяма глупост - здраве му кажи!

по-стока. Мои близки когато се върнаха от Италия през март,веднага се поставиха под карантина.Толкова стриктно я спазваха наплашени от там, но се намериха българи..съседи да се обаждат в полицията че единия нарушава капратнинта. Полицията направи внезапна проверка 15 минути след сигнала и лъжата се разкри, но е много болно да разберещ че от завист,хора с които живееш в един блок искат да ти направят зло.

Това не е от завист, а от страх и НЕВЕЖЕСТВО.

Жена му и децата, предвид че са били контактни с него, трябва да са изолирани вкъщи, а не да ходят на фитнес и да се возят в асансьора. Съвсем прави са били хората, но то като си кухо парче футболистче, няма как да вденеш. На прост човек акъл не можеш да му вкараш, само кор.

Естествено, че ще избягват контакт бе! жана му ако е стока, ще знае, че е контактна на заразен и сама ще избягва да се качва в асансьора с други хора! Мрънка и разкрива собствената си простотия!

Много е прост Попето, ама много. Трябвало е да им се извиняват хората, че са заразни...

Масово хората, които толкова много държат на така широко прокламираната лична дистанция, не са се научили да си мият ръцете след тоалетна, след прибиране, преди хранене и въобще по няколко пъти в деня и нямат никаква лична хигиена, но са първи в посочването с пръст на "заболелите" от коронавирус. Колко лесно се манипулира човек. Посочи му, че някой друг, т.е. ние самите сме виновни чрез нашата недисциплинираност за разпространението на covid 19, респективно застрашаваме живота на околните, и веднага е готов на линч, че си застанал на 1 метър от него. А иначе смърди на пот и кисело зеле едновременно, но има претенции за хигиена. Човешката глупост е безмерна..но колкото по-развити сме уж, толкова по-малко мислим и сляпо се доверяваме на всичко, което ни кажат. Само по полов път, засега, не се предава коронавируса, но очаквам в скоро време умните глави да стигнат и до този извод и да забранят секса и после ще кажат, че covid 19 води до безплодие.

Така изкарват хората, като прокажени. Само дето ако бе чума, само тук да умрат примерно 3 милиона. А то тази година умират около 3 хиляди човека по-малко от предната дотук. И издигат в култ страха. Страхувайте се. Вярвайте и спазвате марките безприкословно. Да живее Алл.. упс НОЩ. Крийте се в дупките, като къртици. Това е светлото бъдеще. А срината икономика, безработицата, нелечението на други болести, дебелеенето вкъщи, води до болести и смърт с пъти по-голяма вероятност. Дори това че хората не се срещат и запознават, ще има огромен негативен ефект. То за 2019г. раждаемостта е едва 57% от смъртността. Вече очаквам раждаемостта съвсем да се срине. Провалят живота на хората.

Заразен не означава болен. Точно такива се опитват да ни изкарат - болни. Да, ама не! Аман вече с тази коронапсихоза.

Айде пак. Глупако, заразен означава заразен за околните. Тоест като си заразен си потенциално опасен - не става въпрос за психоза, а за елементарна култура.

Well... То 50% от населението е болно в главата, така че не са в толкова голяма грешка...

Не, не означава непременно болен, но означава "сеещ зараза", тръпчо! И аз не искам да контактувам със сеещи зараза. Откъде накъде?! Не съм си намерила здравето на улицата, заразени и безотговорни да ми го съсипват!

Само не рзбрах, жената и децата в карантина ли са били, когато околните са им правили забележка за асансьора и фитнеса? Защото, ако е трябвало да бъдат под карантина в този момент, са извадили голям късмет, че не са изяли боя.

Това са контактни лица и тук биха били под карантина. Не знам защо си мисли, че след като се е преместил те могат да продължат да си ходят на фитнес. Все пак е футболист...

новият фашизъм в настъпление