Ивелин Попов разказа с огорчение за лошо отношение към семейството му в дните, в които бе под карантина заради положителна проба с Covid-19.

Бившият капитан на националния отбор на България играе в руския Ростов, а интервюто му пред телевизионния канал Matchtv.ru издаде подробности от периода в изолация у дома, детайли около това как се е чувствал и неприятни случки със съпругата и децата му.

"След теста ми, те веднага се преместиха в друг апартамент - разказа Попов. - В града обаче всички говореха за заразени футболисти на Ростов.

В резултат на това 3-4 дни към жена ми и децата ни се отнасяха като към прокажени. Казвали са им: Вашият мъж и баща е болен. Не може да се возите с нас в асансьора. Вървете по стълбите.

На съпругата ми забранили и да ходи да тренира във фитнеса...

Трябва да отбележа, че имаше и хора, които се отнасяха с разбиране и се опитваха да ни помогнат."

Ивелин обясни и как се е чувствал по време на карантината, след като е разбрал положителния тест за коронавируса:

"Белите ми дробове бяха абсолютно чисти. Чувствах се отлично.

Наистина на деветия ден обонянието ми изчезна за известно време. Например - пия кафе, усещам вкуса, но все едно няма аромат. Странно е, но не беше страшно. Но няколко пъти изпадах в някаква депресия.

Решавах, че може би действително нещо не е наред с мен, а аз просто не го разбирам. А и точно при такова настроение обонянието ми изчезна. Лоша история..."