Коментари - Изпълнителният директор на "Левски": Големият ни проблем не е финансов, а управленски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро Агенцията по вземанията ,ще свири краят на мача ..иначе съществуването и става под въпрос и всеки може да пикае на решенията им..

Само донякъде е така - управленски се има впредвид коя е управляващата партия - ако е герП/дпс (Буци и Шиши) - НАП си затваря очите за кражбите на уефски, наливат им още държавна пара от данъците на честните работещи хора, БФС ги бута брутално, съдиите им свирят дузпи и подуянските балерини с доста зор стигат до третото място ! Ако обаче не управляват буци и шиши - еми виждаме резултата, Б група !

Ивков му е набрал на Насо, ама не смее да се отпусне, да си каже всичко. Може ли да си финансист, и да не те канят на разговорите в НАП? Ебати тъпотията.

Ивков е юрист,не финансист.

Още по-зле...

Щом Сираков седи в Левски, значе има лапаница. Раев няма да стои и ден там където няма келипир...

Колкото и да не понасям Насо Комара, според мен той е отказал трансферите, за да не го разнасят после, че е взел комисионни от тях. Така го виждам на първо четене. Може и друга да е причината, знам ли...

Докато търпим смешника сиракоф ще трупаме дългове а неговата заплата ще расте

Тя и на Мъри расте.

И разликата в точки с първият в класирането расте ...

Ето голямата истина:"Преди обявяването на вчерашния запор на сметките,"Значи сметките са запорирани ,най-вероятно от НАП и сега се разчита на черни каси. И друго,"гения на Стоилов".Е,това ме уби.Ами той ще постави в близките дни рекорд,11 мача без победа. Когато няма пари в едно семейство,кавгите и раздорите са ежедневие.

В БГ няма футболисти за които да ти дават 6 милки и ти да не ги вземеш. Още повече като не се бориш за нищо

Беше ясно, че Ивков ще излезе да оплюе Сираков, ама наистина Наско си е за плюене, защото просто Левски не беше хапка за неговата уста, нито за устата на Тити. Въобще удивително е, че хора, които нямат пари да се се имат с голям ищях тръгнаха да стават собственици, преносители на акции, въобще цирк. Резултатите са видими. На Наско тавана му е футболната кариера, защо реши, че като е Левскар /което не му попречи да си покаже задника на левскарската публика/, има възможност и да управлява клуба?! Нещата отиват към естествен разпад и в случая Ивков е прав, макар и да не е дженстълменско да излиза и да плюе авера си, ама то като няма пари и нещата не вървят, не остават нито приятелство, нито джентълменство...

И в третия свят никой няма да поддържа отбор, който дължи пари на всеки свързан с него...Това е поредната, напълно открита подигравка с всички, които плащаме данъци и сметки тук! Все едно да дължа на държавата милиони, но да ходя на екзотични почивки и да си купувам нови коли....

Много розова сволоч се е събрала тук

Преиграхте ли с Харпун? Или от УЕФА ви казаха,че молбата е "несъстоятелна"?

Закривай!

Изцяло сте в сивата икономика.Нуто се знае кой ви дава парите,нито колко ви дават.И било по договор за реклама?Е как рекламирате,като не се знаят имената им.

Е как да не се знае #КОЙ им дава парите на говедата?

Братчед,големият или най-големият ви проблем е ,че нямате пари ! А тази игра без пари не става ! Запомни го хубаво това !

С едно изречение " Ние начело с Мъри сме гениални, но виждате ..... такова.....международното положение ..