Коментари - Изповедта на героя в Шампионска лига, наказан за допинг: Едно грешно хапче и съм "измамник" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Версията му е чисто злато ! Който не верва да пита тенекеджията! Толкова е бил назобен, че накрая се нагълтал с хапчетата на камерунката? Ехооооо четиво за назобени!

Амиии ... гадно е, но в крайна сметка за тия девет месеца дщда е тренирал здраво и толкова. За един вратар и 39 години не са възраст за изхвърляне, така, че бъдещето е пред него! И да внимава, че следващият пък, като вземе хапчетата на жена си, може да му порастнат гърдите и да му падне ...! Успех на момчето!

Тва е някакъв супер евтин диуретик. Доколкото пише из нета, даже снижава спортните постижения и има смисъл доколкото да чисти организма от забранение субстанции и при разни дето са на категорри да свалят бързо килограми за по-ниска категория. А февруари е средата на футболния сезон, просто няма логика да е зобил нещо дето се налага да чисти по това време...

И аз не вярвам да го е взел умишлено. Не мисля, че точно на вратар би му свършило някаква работа. Между другото точно това беше лекарството, с което хванаха нашите щангисти на олимпиадата и изяде главата на Иван Абаджиев. И си прав че се ползва за бързо сваляне на категория.

Фуросемида е забранен, не защото е диуретик, а защото "маскира" доста по-сериозни забранени медикаменти.

Признавам, че не съм експерт, но от това, което се намира online не става дума за маскиране, а за чистене на забранени субстанции. Което би имало някакъв смисъл в един извънсезонен цикъл (когато я ти дойде проверка, я не), но да приемаш такива неща по средата на сезона, когато може да те проверят всяка седмица ми се вижда слабо вероятно.

От сайта на WADA: "It is on the World Anti-Doping Agency's banned drug list due to concerns that it may mask other drugs"

Взел хапчето на жена си? Което е в същата кутийка? Каква кутийка, бе, брат? Няма нужда да се лъжем.

Не са повярвали на историята за бременната му приятелка, защото се казва Онана ...

Невероятно добър вратар! Успех!

Г-н Николай, голяма драма, потресен съм.