Коментари - Изповедта на Сабаленка: Мразят ме, защото съм от Беларус. Обмислях да спра с тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя е МЪЖКО МОМИЧЕ - и на физиономия и на тяло. все ще се справи някак

Ами ,все едно през 1943 да ти се радват,че си немец.

Прав си, но върни няколко години по-скоро е в самото начало - 1939 някъде.

Продължавай с победите и да не ти пука

По коментарите ще ги познаете - груби думи, ненавист към други хора само защото са различни, непознаване на историята и на международните проблеми, меркантилност.

Да не и пука. Западняците( джендъри и подобни) все някой им е виновен....

Реве че не я уважавали. Ми като обичаш Лукашенко,ходи играй в Беларус и Руската педерация.,Северна Корея....Ама искате хем парите на запада и да живеете добре,хем да трепете хора. Е не става така.

ДА ТИ ГО ИЗИГРАЕМ Е УСТАТА ДО КАРТОФИТЕ БОКЛУК

И то с голямо П

Глупак смотан

Ей боклук това момиче ли отиде да трепе хора, макар че украинската сган само това заслужава. Недей намесва спорта в политиката. Тя с нищо не е виновна че е от Беларус. Тя е спортистка а не войник или политик. Само тъпи и необмислено коментари от разни тролове.

Слава на Русия

с пълно право те мразят хората . Кво се чуди този мутант ?

Мутант е на майка ти сина. Смотаняк

Абе подведохме се всички. Голямата цивилизация - Украйна! Войната на Путлер е престъпление, но нормализацията на дискриминация и расизъм е също престъпление!

Да играе момичето, кеф й в Беларус, Русия, Сирия и тем подобни държави. От друга страна, как да я приемат в цивилизования свят на който Русия обяви война, а Лукашенко заплаши, че може да употреби и ядрено оръжие. Да се сърди на тях, никой не й е виновен, че е от Беларус.

Кънчо, вятър те вее

Не се отказвай, бий нацистите на корта

Милата..

Как да я обичат хората, като е руска подлога ?!!

НЕ МОЖЕЛА ДА ПРОМЕНИ, АМИ КАТО НЕ ОДОБРЯВАШ ВОЙНАТА ИГРАЙ ЗА ПО-БЯЛА ДЪРЖАВА. ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ НА ТЕЗИ ТУРНИРИ, Е ОГРОМНА ГРЕШКА НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ.

Беларус е бяла държава, няма да играе за кафява (нацистка) Европа я.

Е коя бяла държава предлагаш, кифло?

Че си кифла е ясно ,ама защо толкова вониш ,та осмърдя форумчето ! Подмий се бе ,подмий се

Грешката си ти. По точно си грешка на природата смотаняк

Да вземе да се учи от Джокович. Колкото повече омраза почувства, толкова повече го кефи да ги млати.

Така е ,момичето е право . Навремето един италиански оперен певец ,каза ,че българите пеят ,защото не могат да говорят. Разбирам я напълно .

Умират хора благодарение на вожда й, тая се закъхарила, че не може да играе нормално?!?!?!

Деби, тя да не е от ФАЩ, че заради вожда и да умират хора.

Браво момиче,мачкай -изродите ще млъкнат.

.

Вашингтон като нападна Либия със съдружниците си нещо нямаше призиви западните спортисти да осъдят агресията на правителствата и президентите/премиерите си.

Руснаците са новите евреи за Западна Европа - могат да ги уволнят, да им вземат имуществото, да ги заплуят и унижават само защото са от определен народ... Историята се повтаря като фарс!

Защо ли не съм срещал в исторически план евреите да са тръгвали на завоевания в Европа, така както Путлер сега.

еврейте са превзели света. Европа е отдавна тяхна.

Не си срещал ,щото си ряпа

"Бий , за да те уважават" ! Ти си ги ръгай комлексарките, пък те нека си те мразят. Като печелиш мачовете си, и не те поздрави някоя украинска проста утка, ти и покажи чека! Пък тя нека да не те поздравява.

Сам

В Русия и Беларус може да си умреш в затвора, ако си срещу режима. Касаткина от както обяви, че е лесбийка и срещу войната на Путин не смее да се прибере в Русия.

А в щатите можеш да се самоубиеш в затвора, точно в няколко минутния промеждутък, когато камерите за наблюдение не работят... Ах, какво съвпадение. Справка Епщайн

Този кон да е благодарен, че му дават да играе. Нали мъже не трябваше да се състезават с жени? Тежи 80 кила, повече от Джокович.

Тонита, имаш много поздрави от брат Уйлямс! Каза че ще те взема!

западният либерален фашизъм го доубиват бавно и мъчително с бухалката благодарение на РФ и практически 90% от светна. Като приключи капута на запада искам да гледам БГ и западни корумпирани олигарси и политици как ще се хващат за колесниците на последният самолет за на майната си, както го гледахме в Афганистан когато талибаните разгромиха в офанзинва бягащите американски джендъри и третополи който си чупеха краката да хванат последният колесник.

Линейката за Карлуково.

хвани негрото за пищоля.

тестостерон е приемала

На мача със Свитолина демонстративно отиде до мрежата, чакайки поздрава. Какво чака при положение, че е било ясно , че Свитолина няма да отиде за поздрав - прави се на жертва, а реално жертвите са в Украйна.

Ама ти верно си малоумен , нали? А ако не беше отишла за поздрав,какво щеше да й се случи, според теб? Този спорт е за интелигентни хора,спорт в който уважението към съперника е равило. Да де , ама фашистката пача ,може само черният салам да лапа - за нея уважението към противника е непонятно! И всички ,които не признават този факт, са или глупаци, или обикновени краварски тролове! Ти от кои си?

Те и двата вида са синоними.Само глупак може да каже,че е отишла на мрежата за да се прави на интересна,защото АКО НЕ БЕШЕ ОТИШЛА,всички в един глас,като този "убавец" тука щяха да уреват света-хем нападат невинни,хем ни ги уважават...

БРИКС..Там ще я обичат.Все пак не всичко е пари,нали таварищ Сабаленка?

Руските подлоги никой не ги обича.

Американските подлоги кой ги обича? ...

Ти обичаш американците.. иначе няма за какво да пищиш по цял ден! И нямаше как да се доказваш, че си патРеод! 'Щото друго не правиш!

Мислела, искала да се откаже от тениса, много тежко ѝ било ... Ама продължила заради семейството и приятелите. Така ли се наричат вече парите?

Ще продължи да играе за умиращия долар и загниващото евра.Поне докато окончателно до изхвърлят от всякъде.

Кажи че си против войната и лукашенко и всеки ще те уважава

Аз няма да я уважавам, ако каже това. А аз не съм всеки.

Обмислях да спра с тениса Правилен ход! Още утре ще се сдобиеш с партийна книжка и ще заемаш важен пост в министерството на спорта. Това много лесно ще се уреди за теб - връзките ти са ЖЕЛЕЗНИ!

Когато Европа и Украйна дискриминират - няма проблем. ЛГБТИ+ трябва да се уважават и ценят, а нормалните хора от Беларус и Украйна трябва да ги избиват - това е изродско мислене на манипулативни, сбъркани евроатлантици.

Иди да се жалваш на бащицата си - оня мустакат гъзолизец на путин..

Цитат от Eвроспорт: C. Evert: There 's something wrong with you, if you dislike Sabalenka! Today she is a gem! She , and Muchiva are the most valuable players!

Е да де, ама К.Евърт е професионален спортист,все пак. Как да направиш сравнение със Свитолина , примерно.

Вилнее възможно най-уродливата форма на дискриминация - дискриминация заради произход. Толкова агресивна, че превръща расизма, фашизма, антисемитизма, хомофобията и всичко познато до момента в най-невинни закачки. За съжаление тази болест тръгва от политиците на най-високо ниво, както са тръгнали в своето време и останалите. Изобщо няма да се изненадам, ако отново започнат да се отварят съвременни аналози на концлагери и всичко каквото е било да се повтори отново

Това са новите демократични ценности. Иначе са много широко скроени какво си завираш отзад и какъв пол се чувстваш... Да идва астероида

Бъркаш нещата, въобще не е заради произход, а заради отказа да осъдиш диктатурата, и то в собствената си страна! По време на абсурдна война в която мрат хора! Как очаква някой да я харесва? Точно така трябва да се действа, докато не се убедят че те самите трябва да ги свалят тия уроди от власт някакси, ще срещат презрение.

А по каква ценностна система е нормално някой извън твоята държава да ти определя какво ти следва да говориш за своите управляващи - и да те обижда и дискриминира ако не слушкаш (не действаш според очакванията)? Че това си е чиста форма на диктатура.

Не те мразят защото си от Беларус. Как можа да си го помислиш? Мразят те, защото подкрепяш режима на Лукашенко и се пишеш негова приятелка. Нещо повече - парадираш с това познансво!

У нас заради убеждения сума народ е бил разстрелван.

Бре,бре много си компетентен....,чак пращиш от мозък !