Коментари - Изумителен Андреев бе на косъм да подчини световния №45 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво

Играе добре, но има физическо лимитиране за големия тенис. Желая му с характер да ме опровергае занапред и да ни радва.

Изумителен Андреев ??? Това е името и след това фалилията на спортиста > Моля да редакция... Аз разбирам Изумителен - това му е имто... и ...Андреев - фамилията... Има двусмислие.... Май пак ще ми блокирате IP то.... То журналята си нямате идея какво пишете... Иначе - браво на Българина - спортист :)

Както винаги си супер от момента от когато играеш тенис! Беше един дребосък с ракета почти колкото теб, но имаше и хъса и уменията да биеш дори и по-големите на години от теб. Скоро ще си в големия тенис защото го можеш и имаш талант за това! И да престане веднъж за винаги истерията с дришльото турист и маникен!

Моля да ме извините за моите правописни грешики. Това произлиза от малката клавиатура на телефона... Може би от софтуера на DIR... Пишейки.. все ме връща някъде посредата на някоя дума или изречение... Не за първи път...

Здраве и успехи на Андреев, но много трудно ще постигне успехите на Григор. Подкрепяйте младите таланти, но не злобейте и не завиждайте на Григор. Понеже е бездарен и няма талант , та затова е рекламно лице на световни гиганти, от които печели над 6 милиона на година. Няма малоумници, които да дават милиони на посредствен тенисист от страна с най-бедни хора и нищожен пазар за фирми като Найк, Уилсън, Ролекс и други. Проумейте най-накрая, че Григор е световна звезда, колкото и да ни ви харесва този факт. Успех на младите български тенисисти!

Моля за извинение за правописните грешки, но телефонът ми корегира "не" в "ни".

Момчето игра добре, но далеч от "изумително". Нека сме реалисти. Противникът му направи доста грешки и игра колебливо. Все пак е супер, че Адриан успя да се представи добре. Още е млад, бъдещете е пред него. Ако Адриан стигне топ 50 някой ден, това би бил голям успех. Сравнително ниският му ръст ще е фактор, дано успее да го компенсира с умения и постоянство. Успех!

Другия път ще е първи

Точно там е разликата между добрите и не толкова кадърните - един косъм.

Г-н Редактор такова словоблудство като "Изумителен Андреев" е неприемливо в българския език.

Като прочетох изумителен, помислих, че победил.

А, "седемнайсет годишен" прочете ли? И 45-ти в ранглистата?

разбираш от тенис, колкото и от правопис, явно си манИкен

на косъм бил да стане предпоследен - това е удивително!

Скрий се бе, паляк

Значи нашият взел един сет заради грешки на противника, а през останалото време бил разбит със сервиси (14 аса). Не виждам какво се пените толкова. Няма физика, без нея нищо съществено няма да постигне.