17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Разотивайте се, няма отбор вече.

TwinDaddy

Проблемът не е на друго място, а в жбема на зидръжка на този клуб. Как 2 милиона на месец (тук най-вероятно влиза и изплащането на старите задължения). Въпреки всичко и Левски и ЦСКА-София, а най-вероятно и част от другите клубове имат бюджети, които са далеч от стандарта на българското първенство - т.е. те са в пъти по-големи, защото нивото на приходи е нищожно. Такива бюджети могат да се достигнат при две положения: Добро представяне в Европейските клубни турнири, каквото никой отбор освен Лудогорец няма в последните над десет години и второ, производство на добри млади футболисти, които да бъдат продавани за добри пари и това да е редовно, тук обаче съвсем сме го закъсали, защото реално школи няма, а и там се бутат разни синчета, а не се търси качество и за това много талантливи младежи се отказват и предпочитат да са насочват в други сфери. Нивото на футбола ни си е за напълно матьорски такъв, в най-добрия случай полу-професионален. Иначе другото ще е мъка, много голяма мъка.

Ама те пред банята се събираха повече. Но аз мисля, че трябва да излязат феновете на всички отбори, защото днес е Черепа, утре може да е Гришата, а в други ден всеки един от нас. Нали знаете онази приказка, когато не протестирали когато фашистите дошли да приберат евреите и т.н. Диктатурата, беззаконието, фашизмът, произволът и дебилизмът нямат граници! Само няма как феновете на Лудогорец да излязат, защото те нямат фенове, а имам подозрения, че зад цялата тази работа стои точно Домуса!

Плюете по ЦСКА и иьливстр помия е добре,сегс се оправяйте сами.Иьползвачи долни.

Е що бе, па Йоло си е стар Левскар

Синята мъка няма край! Хвърляйте бялата кърпа нещастници! Винаги сте съществували с крадени пари! ОТВРАТ!

Тия що така, а. Май в кратуните им само мухи. Банкянският корифей нали им каза купувайте си го клуба, ако искате да го има. А едни други хора му казаха на него взимай мерки и вкарвай страната в пътя, ако не можеш ще те сменим с можещ.

Йоло Денев новият бащица на Лесна.

Сините дебили се събират!

Леефски-отборът на всички власти! Закривай! Фалирвай!

още ли го няма?!

Е за ЦСКА.