Коментари - Как Али жертва всичко: Защо да стрелям по тях? Просто ме пратете в затвора! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен този тип е расист и родоотстъпник. Негово право е било да се самоопределя, но.. Десетки хиляди млади американци се записват доброволци, защото пропагандата ги убеждава, че Световният мир е застрашен въе Виетнам, но той, чернокожият бунтар се смята за по-мъдър и специален от сънародниците си. Нима не е расистко открито да пропагандираш срещу хора с различен цвят на кожата от теб самия (открито го прави срещу белите американци). Да промениш религията си от криворазбрани свободи. Вероятно щеше да е в първите редици на ислямистките формирования, ако по негово време Ислямът беше така радикален. И това щеше да е в пълен унисон с проповядваната от него религия. Може да ви се стори мн. смело и глупаво да го коментирам като боксьор, но ще си го позволя. Знаменитата му "тактика" да изтощава противниците му след като са били по главата до насита му донася слава на победител, но и заболява с Паркинсон. Ще спра дотук. Това е, което аз знам за него. По своему е бил велик и известен, но не и за мен. Благодаря за вниманието!

Пич, страните които нанасят толкова щети и цивилни убити та дори и деца в ислямския свят не го виждаш. Това, че ислямския свят се защитава го определяш като радикализъм така ли? Срам имаш ли? Колко бомби и се хвърлиха върху нищо не подозиращи хора? Християнските държави които в момента нанасят терористични удари върху ислямския свят не го виждаш нали? За това си сляп! Найстина сте гнусен народ!!!

Ти си малоумен евангелистки педал! Анадънму?!

А мислиш ли че баба му и дядо му са искали да станат "Американци" ? Имали ли са избор,та го наричаш родоотстъпник?!?

Язък! За името. Цапаш го. С това, че не можеш да събереш 2+2=? Става дума за 1967 година. Само три години преди това на негрите в САЩ са дадени граждански права. Преди това са били роби! Ясно ли ти е бял боклук? Отказва да участва в едно престъпление. Независимо как го класифицира пропагандата. И сега, след половин век се намираш ти да го съдиш и обиждаш. Жалък си!

Ето това е герой! Не ме интересува какво друго е постигнал (а това са огромни постижения)... но да се възпротиви публично на най-могъщият и ужасен режим в човешката история - ето това е, което има значение за историята! Огромната част от учените се страхуват да се възпротивят на измамите на дълбоката държава - и да оспорят публично безумните лъжи за полета до Луната да речем, или имплодиращите им Кули. Но кой би могъл да ги вини - след като има толкова случаи, в които веднага след това те убиват като куче с цялото ти семейство. И дори да не стане това - най-малко кариерата ти е напълно приключена и те чакат гаври, мизерия и изолация доживот. Учените, поне от един век насам, са на хранилка на тираните. И нямат право на глас. Някои се жертват публично - като Мохамед Али - но героите са много малко. Така че боклуците в този форум, които се позовават "на учените" и мърсят името им - първо да говорят на четири очи с някой учен в съответната специалност - ако изобщо познават такива. И ще им кажат МНОГО по-различни неща, от това, което глупаво са вярвали дотогава.

Ех ако политицитe сe вслушваха в такива като нeго свeтът щeшe да e по приятвн за живeeнe

Много тъпо и тесногръдо е да наричаш скандална и противоречива една проява на висок морал и велик характер. Силата на духа на тоя човек е по-голяма дори от спортните му постижения.

И аз не бих участвал във война. Не съм религиозен, но ценностната ми система не ми позволява да причиня болка на друго същество, камо ли да отнема живот (освен в случай на самозащита). Нямам и намерение да бъда пионка на дъската на крайно користна шепа куклуводи, които, без изключение, са причината за всяка война. На войнолюбците, който говорят за "чест", "дълг" и "дезертьорство", ще кажа само - не сте еволюирали достатъчно, това е.

Дано чужда държава не нападне България. Считам, че повечето ще си намерят подобни удобни оправдания.

Много си заблуден, ама много! И си много в страни от еволюцията - само се мислиш за еволюирал!

Аз се чудех защо този отказа мач с Кубрат Пулев . Този имал проблеми с Лиценза в САЩ .

Значи, да блъска по главите на хората може, ама да се бие във войската, когато е задължен , не може

И аз не бих отишъл да се бия за кауза в която не вярвам! И изобщо не мисля че боя и войната решават проблеми, по-скоро ги изострят! Но, за жалост светът е пълен с кукуфейници които им се играе на война! Е, на финала ще се наиграят, но за жалост болшенството ще платим цената!

Ето я статията! Мохамед Али не уби Алехандро. Но живя с угризенията, че го е направил Историята на забравения аржентинец Лаворанте ЖИВ УБИЕЦ!

Страхливец и дезертьор. Щото в затвора ще оцелее, ама във Виетнамската джунгла не! Комари, дъждове, куршуми! Елвис, белият, не е избягал от армията, ама голямата уста бяга!

Много е прав!Защо да участва в чужда война?Човек защитава родината си, семейството си, приятелите си, а САЩ не е нападната!Събрали се 5 генерали и 10 политици и решили....Като са рещили -да ходят сами да се бият, а не да жертват яуьдият живот за собствените си амбиции!

Благодаря! Оправдания много, но действително е страхливец и дезертьор. Това е истината! Плюс ислямът не забранява убийствата. Напротив! Задължен е за убива неверниците!

А ти би ли отишъл да се биеш за НАТО в Сирия?Ако утре има мобилизащия..... За един приятел питам.....

Обявяват всеобща мобилизация! Трябва да се явиш в пункта! Дават ти униформа и оръжие, натоварват те на самолета и си в Сирия! дт6релят срещу теб и ти започваш да стреляш! Така е при военните! Иначе военен съд! Вярно , ти ще се скриеш в полата на майка си! Ще си смениш религията и ще се обявиш за световен мир!

Ilyev

Оше малко факти за виетнамската война: Виетнамска народна армия и Виет Конг ~900 000 убити и/или изчезнали Цивилни най-малко 500 000 убити от съюзнически бомбардировки Южен Виетнам ~1 100 000 убити и/или изчезнали Цивилни от Южен Виетнам от 1 000 000 до 2 500 000 убити и/или умрели от глад, рани, болести, приятелски огън и т.н. 1 150 000 засегнати от американски химически оръжия; числото включва 500 000 загинали от отравянията, както и наследствени малформации.[1] Сили на САЩ 128 000 ранени 213 убити от подчинени 58 238 убити 14 000 изчезнали по време на битка >50 000 самоубили се от 1975 г. насам

"за парите, които дадохме за унищожение, можехме да построим къща на всеки виетнамец" цитирам американски политик със здрав разум. Дори и природата там още не може да се възстанови от отровите, щедро изсипани отгоре. Но тук има доста хора, които са готови да убиват във всяка точка на света за кеф или за 1500 долара на месец. И да, ако нападнат Родината ще се запишат там, където ще им платят повече.

Страхливец и боклук е този.

Както и сина на майка ти...

Има закон за мобилизация и никой няма право да се съчинява и да приема " най - миролюбивата" религия! И хората на ринга не са му направили нищо ама ги млати безпощадно. Даже един така го е пребил, че после умира. Един страхливец!

КОЙ

Скоро имаше статия, в която Али съжалява, че е причина за смъртта. Не си спомням името на боксьора. Потърси

Не е страхливец! Ако беше, щеше да офейка и да се покрие, никога нямаше да рискува да лежи в затвора. Всичко е въпрос на избор. Ако утре стане война и Падишахът реши, че трябва да се бием с НАТО, аз също ще откажа да участвам. И, няма да бягам. При това, аз нямам никакъв проблем със смърт или страх, поемал съм и поемам при нужда големи рискове. Въпросът е на чест и достойноство - в какво вярваш и си готов да го защитаваш!

Те тези тука така наречени клавиатурни биячи ще се покрият веднага ако почне война

Арогантен ислямист, расист, тъп и елементарен, напомпан с повече комплекси от колкото мускули и в крайна сметка жестоко наказан от истинския и единствен бог, а не пазен от психарските видения на неграмотния му пророк и адаш

Иване иване... Да те ебе който те хване... Малоумнико прост.. Като не разбираш не коментираш... Идиот майчин

Що не поживееш малко с негри? Ама да не зависят от теб, да не са ти равни, а ти да зависиш от тях!

Малко факти за Виетнамската война: Изводите си ги правете вие. 1.Всъщност повече от две трети от войниците във Виетнам са доброволци. Примерно за Втората световна война имаме същото съотношение за войници, но с повиквателна заповед. 70% от загиналите във Виетнам са именно доброволци. 2. Истината е, че от американските войници убити в тази война 86% са с бяла кожа. Един на всеки осем е афроамериканец. Само 1,2% от загиналите принадлежат към други раси. В действителност по време на Втората световна война обикновеният пехотинец за четирите години война участва в бойни действия само 40 дни (Бел.ред. Участието на Съединените щати във Втората световна война продължава от нападението над Пърл Харбър на 7 декември 1941 година до капитулацията на Япония на 2 септември 1945 година.). Във Виетнам средният пехотинец воюва средно 240 дни годишно.

че маймуните са страхливци, симуланти, скатавки и лъжци...

А майка ти е просто смръдлива курва :) Поне е евтина :)

Естествено, ако сложиш в една гора или джунгла черен и бял войник, кой мислиш ще забележиш.

Колко сте жалки плюещите... Дхржавата с най малко войници.... Та ако повикат за война тукащните така наречени мъже ще избягат първи... Смотаняци и женчивци има в България

войни, бой и кланета! Нещо някога да сте изобретили? Телескоп, автомобил, самолет, телевизор, компютър? Дръжки! Наглеци и насилници, живеещи в средновековието - това сте вие! В 21-И ВЕК НЕ Е НЕОБХОДИМО МЪЖЕ ДА СЕ БИЯТ С ВАС!!! ЩЕ СЕ БИЯТ РОБОТИ, КАКВИТО НЕ СТЕ И СЪНУВАЛИ! ЩЕ РАЗПОРЯТ АНАДОЛСКИТЕ ВИ ЗАДНИЦИ НА ЛЕНТИЧКИ!!!

Товане го оспорвам... Но с какво са по различни оъ американските войници.. И те колят бесят и трепят

Ilyev

Защо отказът му да се бие е противиречива постъпка? Американците нямаха работа във Виетнам както и сега в Близкия Изток

Приятел, скаран си с историята. Провери първо защо щатите обявяват война на виетнам. После питай какво правят там.

Ilyev

Не съм скаран с историята. И твърдя че нямаха работа там нито където и да е по света. Да си закриват базите и прибират дебилите у тях си. Yankee go home, кога според теб се появява?

Всъщност той се е позовал на религията.

Позовал се? Изполвал я е за да се измъне. Страхлив негър.

Ако някакви войници на някакви армии някога в миналото са били отказали да се бият, защото както казват някой сега, те не са имали работа тук, то баба ти е щяла да бъде изнасилена и жестоко убита и това е щяло да предотврати раждането на толкова демократичен боклук като теб.

Ilyev

Повече от ясен си ми. Смотаняк правещ се на расист за избиване на комплекси. Само че като се срещне с някой по як мангал свежда поглед.

До Dj-1 : А ти какво правиш като срещнеш някой по-як мангал? Честно ми кажи, ако знаеш какво значи това.

Тъпо и нагло негро, както повечето представители на низшите раси! Отказал се бил от робското си име... ми що не се върна у африката като си такъв чернокож патриот? Остана в изградената и ръководена от бели - държава САЩ, където условията за живот и кариера са на светлинни години от туземната Африка на братята му негри! Значи иска да ползва привилегиите на тази държава, но не и да спазва задълженията си към нея - прост и нагъл!

Ilyev

Много ми е интересно нашенски циганъори като вземат да се правят на расисти за да си избият комплексите

Тихо ти бе!

Страхлив черньо, който използва известността си да се прави на мъж. Истината е, че се е бил насрал от страх как войната ще промени хубавичкия му негърски живот. Ами другите, които са отишли и са загинали за родината си, те глупаци ли са? Или просто мъже, които не са се радвали на медийно влияние и не са могли да се скрият на топличко при мама.

По коментара ти разбирамче си пълен малоумен дебил

А пък ти си се написал кой си. Жалък форумен помияр с промит мозък.

Ама всъщност е абсолютно прав. Ако се поинтересуваш ще научиш, че отказали да отидат в армията по това време има още 6-7000. И са лежали ефективно. Даже имат приет закон специално по този въпрос и са ги съдили много набързо.

spomni si Bil Klinton!!

Истински човек и мюслюманин. Елфатиха за духа му.

Той умря ли вече? Щото викаш истински.

Lucifer ли си, не знам какъв олигофрен си точно. Ама си тъп на галош да знаеш. Не схващаш нищо. Смотан малоумник. Мислиш ли, че не знам кога е починал? Дебил

Мда... най-великия. Лети като пеперуда, жили като оса ;)

ЕЕе,авторчето,ако позволиш една редакцийка...по рождение Али се казва Касиус Клей.По-късно приема исляма и става Мохамед Али.Айде да четете това дето го пишете,че ставате за смях!

Афроамеркаците не са имали право на избор на име. Те са насила докарани от Мюсюлмански страни на Африка вследсъвие поробени и сменени имената им. Мнозина сега се връщат към корените си.

Кви са тия мюсюлмански страни на Африка по времето на робството бе?

"а човекът, отказал да се бие за родината. " Най-голямата манипулация - че войниците там са се биели за родината, за защита на семействата си, за защита на територята на САЩ ...

Няма никакво значение за какво е войната. Щом те викат, отиваш. Ти си мъж и си се клел пред родината. Това не можете да разберете съвременните путко-мъжленца. Има едно нещо дето се казва чест.

Ами при тях не е така. Те не са имали никога наборна служба.

за да ни рекламирате чернилки всяка седица! ОК, за спорт стават, някои и за джаз - за друго - НЕ!

Малоумен расист си ти

и се гордея с това! Защото съм обективен, защото съм информиран и не съм толераст лаладжия!

Стават и за друго ама питай жена си или някоя от рода ти.

Дето се вика, ти и себе си да питаш пак стават, нали :) Мръсни манафи

щом си толкова въодушевен! Как мина аналната терапия, анадолецо?

Гръмки слова на един страхливец, а най-великия боксьор на всички времена си остава Роки Марчиано! Така, че хич не ми възхвалявайте тоя страхливец.

Тоя страхливец както го наричаш.. До 22 годишна възраст печели 180 аматьорски мача и 22 профисионални. Разбива Форман след като Форман разбива всеки един опонент във 2рия рунд. Той е спортист а не войник.. И защо да се бие за САЩ като след като печели пхрвия си златен медал на олимпийски игри не го пускат да се храни в родния си град защото е бил черен... Това не значи страхливец а човек с права... Ама ти от къде да знаеш... Ти си роб

Страхливец ли? Да се изправиш срещу държавата и военните и да им кажеш "Майната ви няма да се бия и умирам за вас на хиляди километри от страната". Голям страх, няма що!

Я се изправи ти и го кажи това и после да се изправи Григор Димитров и да го повтори. Григор ще го чуят, а ти ще идеш в затвора. А сега ми кажи Григор по-смел ли е от теб?