Коментари - Как Али жертва всичко: Защо да стрелям по тях? Просто ме пратете в затвора! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гръмки слова на един страхливец, а най-великия боксьор на всички времена си остава Роки Марчиано! Така, че хич не ми възхвалявайте тоя страхливец.

за да ни рекламирате чернилки всяка седица! ОК, за спорт стават, някои и за джаз - за друго - НЕ!

"а човекът, отказал да се бие за родината. " Най-голямата манипулация - че войниците там са се биели за родината, за защита на семействата си, за защита на територята на САЩ ...

Тоя страхливец както го наричаш.. До 22 годишна възраст печели 180 аматьорски мача и 22 профисионални. Разбива Форман след като Форман разбива всеки един опонент във 2рия рунд. Той е спортист а не войник.. И защо да се бие за САЩ като след като печели пхрвия си златен медал на олимпийски игри не го пускат да се храни в родния си град защото е бил черен... Това не значи страхливец а човек с права... Ама ти от къде да знаеш... Ти си роб

Малоумен расист си ти

ЕЕе,авторчето,ако позволиш една редакцийка...по рождение Али се казва Касиус Клей.По-късно приема исляма и става Мохамед Али.Айде да четете това дето го пишете,че ставате за смях!

Мда... най-великия. Лети като пеперуда, жили като оса ;)

Истински човек и мюслюманин. Елфатиха за духа му.

Страхливец ли? Да се изправиш срещу държавата и военните и да им кажеш "Майната ви няма да се бия и умирам за вас на хиляди километри от страната". Голям страх, няма що!

Стават и за друго ама питай жена си или някоя от рода ти.

Афроамеркаците не са имали право на избор на име. Те са насила докарани от Мюсюлмански страни на Африка вследсъвие поробени и сменени имената им. Мнозина сега се връщат към корените си.

Страхлив черньо, който използва известността си да се прави на мъж. Истината е, че се е бил насрал от страх как войната ще промени хубавичкия му негърски живот. Ами другите, които са отишли и са загинали за родината си, те глупаци ли са? Или просто мъже, които не са се радвали на медийно влияние и не са могли да се скрият на топличко при мама.

Той умря ли вече? Щото викаш истински.

По коментара ти разбирамче си пълен малоумен дебил

и се гордея с това! Защото съм обективен, защото съм информиран и не съм толераст лаладжия!

Няма никакво значение за какво е войната. Щом те викат, отиваш. Ти си мъж и си се клел пред родината. Това не можете да разберете съвременните путко-мъжленца. Има едно нещо дето се казва чест.

А пък ти си се написал кой си. Жалък форумен помияр с промит мозък.

Ами при тях не е така. Те не са имали никога наборна служба.

Lucifer ли си, не знам какъв олигофрен си точно. Ама си тъп на галош да знаеш. Не схващаш нищо. Смотан малоумник. Мислиш ли, че не знам кога е починал? Дебил

Кви са тия мюсюлмански страни на Африка по времето на робството бе?

Тъпо и нагло негро, както повечето представители на низшите раси! Отказал се бил от робското си име... ми що не се върна у африката като си такъв чернокож патриот? Остана в изградената и ръководена от бели - държава САЩ, където условията за живот и кариера са на светлинни години от туземната Африка на братята му негри! Значи иска да ползва привилегиите на тази държава, но не и да спазва задълженията си към нея - прост и нагъл!

Ilyev

Защо отказът му да се бие е противиречива постъпка? Американците нямаха работа във Виетнам както и сега в Близкия Изток

Дето се вика, ти и себе си да питаш пак стават, нали :) Мръсни манафи

Ilyev

Много ми е интересно нашенски циганъори като вземат да се правят на расисти за да си избият комплексите

Приятел, скаран си с историята. Провери първо защо щатите обявяват война на виетнам. После питай какво правят там.

Ама всъщност е абсолютно прав. Ако се поинтересуваш ще научиш, че отказали да отидат в армията по това време има още 6-7000. И са лежали ефективно. Даже имат приет закон специално по този въпрос и са ги съдили много набързо.

Всъщност той се е позовал на религията.

Ако някакви войници на някакви армии някога в миналото са били отказали да се бият, защото както казват някой сега, те не са имали работа тук, то баба ти е щяла да бъде изнасилена и жестоко убита и това е щяло да предотврати раждането на толкова демократичен боклук като теб.

Позовал се? Изполвал я е за да се измъне. Страхлив негър.

щом си толкова въодушевен! Как мина аналната терапия, анадолецо?

Ilyev

Не съм скаран с историята. И твърдя че нямаха работа там нито където и да е по света. Да си закриват базите и прибират дебилите у тях си. Yankee go home, кога според теб се появява?

Ilyev

Повече от ясен си ми. Смотаняк правещ се на расист за избиване на комплекси. Само че като се срещне с някой по як мангал свежда поглед.

Я се изправи ти и го кажи това и после да се изправи Григор Димитров и да го повтори. Григор ще го чуят, а ти ще идеш в затвора. А сега ми кажи Григор по-смел ли е от теб?

Тихо ти бе!

До Dj-1 : А ти какво правиш като срещнеш някой по-як мангал? Честно ми кажи, ако знаеш какво значи това.

Колко сте жалки плюещите... Дхржавата с най малко войници.... Та ако повикат за война тукащните така наречени мъже ще избягат първи... Смотаняци и женчивци има в България

И ти не си изобретил НИЩО. Да те бомбят ли хамериканците за това?

не ни искат

войни, бой и кланета! Нещо някога да сте изобретили? Телескоп, автомобил, самолет, телевизор, компютър? Дръжки! Наглеци и насилници, живеещи в средновековието - това сте вие! В 21-И ВЕК НЕ Е НЕОБХОДИМО МЪЖЕ ДА СЕ БИЯТ С ВАС!!! ЩЕ СЕ БИЯТ РОБОТИ, КАКВИТО НЕ СТЕ И СЪНУВАЛИ! ЩЕ РАЗПОРЯТ АНАДОЛСКИТЕ ВИ ЗАДНИЦИ НА ЛЕНТИЧКИ!!!

Ilyev

Те си имат мангали достатъчно

Малко факти за Виетнамската война: Изводите си ги правете вие. 1.Всъщност повече от две трети от войниците във Виетнам са доброволци. Примерно за Втората световна война имаме същото съотношение за войници, но с повиквателна заповед. 70% от загиналите във Виетнам са именно доброволци. 2. Истината е, че от американските войници убити в тази война 86% са с бяла кожа. Един на всеки осем е афроамериканец. Само 1,2% от загиналите принадлежат към други раси. В действителност по време на Втората световна война обикновеният пехотинец за четирите години война участва в бойни действия само 40 дни (Бел.ред. Участието на Съединените щати във Втората световна война продължава от нападението над Пърл Харбър на 7 декември 1941 година до капитулацията на Япония на 2 септември 1945 година.). Във Виетнам средният пехотинец воюва средно 240 дни годишно.

Товане го оспорвам... Но с какво са по различни оъ американските войници.. И те колят бесят и трепят

че маймуните са страхливци, симуланти, скатавки и лъжци...

А майка ти е просто смръдлива курва :) Поне е евтина :)

От мангал до чернокож има балкан разлика... Ама олигофрените като теб са много

Арогантен ислямист, расист, тъп и елементарен, напомпан с повече комплекси от колкото мускули и в крайна сметка жестоко наказан от истинския и единствен бог, а не пазен от психарските видения на неграмотния му пророк и адаш

Ами определено незнаеше

Иване иване... Да те ебе който те хване... Малоумнико прост.. Като не разбираш не коментираш... Идиот майчин

Има закон за мобилизация и никой няма право да се съчинява и да приема " най - миролюбивата" религия! И хората на ринга не са му направили нищо ама ги млати безпощадно. Даже един така го е пребил, че после умира. Един страхливец!

Що не поживееш малко с негри? Ама да не зависят от теб, да не са ти равни, а ти да зависиш от тях!