Как Купата се превърна в истинската тръпка на българския футбол

Турнирът ни предлага всевъзможни финали и разнообразни победители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, още има дебили, които се интересуват от български "футбол"! Пуснете си някой мач по водна топка, има повече екшън и изминати километри.

Ей, ама Левски от 12-то място се изкачи на 3-то!! Освен това два пъти би Лудогорец! И то ги надигра категорично! Поради тези факти червените газ пикаят.

И отново този мач ще се запомни с... набити, арестувани, счупени превозни средства и глави...

На говедата превозни средства ли им викаш?

Добре , че лудите ви пускат гювеч от време на време, софийски боклуци!

Ря3аната ти майка пуска аванта на ходжата зад джамията в Рязанград, че да може да ти напълни дупарата после на тебе, че не издържаш без да си пълен отзаде! Пуууууу, мама ви тъмнозелени амуджи делиормански!

Смех, смех, голем смех.

малка корекция - голяма тръпка за левскарите , които подкрепяни от своята вярна публика, бфс и 4 съдии са на път да спечелят нещо най накрая....

А за ЦСКА /а чакай "Литекс-София"/ - поредната калъфка.

Каква тръпка бе? Няма футбол в татковината.

Български футбол ! Доколкото знам и виждам той отдавна умря. В момента имаме махленски такъв,ако това може да се брои.

Така е от 10-12 години откакто Перуканчо го съсипа. Подпира се само едно жалко делиорманско отборче с купени титли защото Думуз бей е от бизнесменския кръг на банкянския Асфалт паша и ДПС!

На калпавия к-р , вълната му пречи. Вече го няма ББ , а "отборчето" от делиормана пак натри муцуните на нашите пишман "грандове". Не е като едно време съдиите да свирят само за тях. Помня ги тези времена. Щом се открои някой футболист от провинцията го грабват уевски, я чорбата, я славия. Сега за тях само да духат.

Какво вечно дерби, какви 5 лева?!?!?!?!? ЦСКА "умря" 2015 год.!!!! Това е някакво недоразумение!!!

То и Леефски "умира" няколко пъти, ама никой не ви е "погребвал", сини иди-оти!

Тръпка за безпаричните дини тиквеници, дето 13 години вече само сънуват купа! Лудогорец 10 пъти шампион подред. ЦСКА и те същите нещастници като подуенските, но поне спечелиха 2 купи в последните години. Тръпката не е за феновете на футбола , а за отрепките дето ще чупят, ще се бият и псуват на стадиона по време на мача! Поредния ялов мач между отдавна залезналите ЛЕВСКИ и ЦСКА!

че трябва да се въведе от бфс - да започваш всеки мач с най-малко 4 български играчи в титулярния състав, ако не можеш да осигуриш такъв брой играчи с български паспорт - губиш служебно 3:0 , така такива измислени отборчета като литекс софия и оняград няма да са с 10-20 точки пред останалите 10 кръга преди края и всяка година шампиона да е ясен , а ище се дава повече поле за изява на българските футболисти, а не да играе бонго от конго, защото в момента общо в оняград и литекс играят трима българи на кръст