Коментари - Как оживяха Белоградчишките скали: Световното, на което България бе съвършенство (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

красиви и талантливи

абе Дир...тоя вашия фотограф григоров ли е, къв е- - тоя чувал ли е че през 80те години имаше ЦВЕТНА ЛЕНТА? Кви са тия снимки се едно от балканската война? Баси нафталина и чудото а заглавието кърти - какви СКАЛИ, сравняваш с художествена гимнастика???...баси метафората

Хора, които не обичат този спорт и не са запознати с историята му, както и с посланитето на всяка една композиция, е най-добре да не се изказват - просто сте неподготвен, исвен това и злобен!

Добре че блядовете не бяха втори, защото тогава щяха да са първи. Във всеки един спорт нашите се молеха да не се стига до пряка конкуренция с ватниците, зящото тогава нещата опираха до два варианта - или губиш умишлено или ставаш летовник в беленските минерални бани.

Дедо ти е бил на друго мнение когато русите са му сменили феса с калпак! Освен ако не е бил с чалма под Шипка...

Сменил му е феса, ама после един век ни ебаха майката. Шибани недоучили болшевики.

Бяхме първи, защото бяхме най-добрите! Не сте гледали състезанието, не сте били в залата, не следите спорта и няма как да знаете какво е било нивото на рускините! Не, не спечелиха защото Световното е в България! Спечелиха всеки един медал, защото го заслужаваха! Както и на Олимпиадата в Токио, междувпрочем!

Айде моля ви се само да не ни говорите, кой колко е добър точно пък в този спорт. Що не направят както във фигурното пързаляне да се точкува на момента? А не световно в България българка световна, после европейско в Израел израелка шампионка и тук правя уточнението, че ги няма рашъните, ако те бяха тук е ясно кой къде щеше да е. Един посредствен ансамбъл в момента, и една колеблива Боряна другата не я знам даже, кооя беше.

Бях там. Беше невероятно, сбъднатата мечта на едно 15 годишно дете. Да се докоснеш до цялото това съвършенство.

Значи сега си 50 годишен?

Аз също! :) Един от най-хубавите ми спомени от детството!

талантливи красавици...

БЪЛГАРКИ!

И тогава дойде демокрацията, и всичко си еба майката.

беше дошла демокрацията - друго щеше да е. А то дойде мутрокрацията.

Аааа не така... Демокрация, мутрокрация или както и да го наречеш е следствие на прилагането на планът Ран-Ът за България от господарите, на които повече от 3-4 млн българи не са им нужни на тази територия.

планът РАН-ЪТ другари, е поръчан и платен официално от Вашите бащици от Политбюро и личното изискване на любимия ви другар Луканов Така че сменете си опорките СМЕШНИ СТЕ :) После дойде демокрацията и станахме и олимпийски златни шампионки по художествена гимнастика значи не всичко си е ебало майката само вашата крадлива комунистическа майка явно е такована айде у лево!

Уникални бяха