17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникални бяха

И тогава дойде демокрацията, и всичко си еба майката.

талантливи красавици...

Бях там. Беше невероятно, сбъднатата мечта на едно 15 годишно дете. Да се докоснеш до цялото това съвършенство.

беше дошла демокрацията - друго щеше да е. А то дойде мутрокрацията.

БЪЛГАРКИ!

Значи сега си 50 годишен?

Добре че блядовете не бяха втори, защото тогава щяха да са първи. Във всеки един спорт нашите се молеха да не се стига до пряка конкуренция с ватниците, зящото тогава нещата опираха до два варианта - или губиш умишлено или ставаш летовник в беленските минерални бани.

Дедо ти е бил на друго мнение когато русите са му сменили феса с калпак! Освен ако не е бил с чалма под Шипка...

Аааа не така... Демокрация, мутрокрация или както и да го наречеш е следствие на прилагането на планът Ран-Ът за България от господарите, на които повече от 3-4 млн българи не са им нужни на тази територия.

планът РАН-ЪТ другари, е поръчан и платен официално от Вашите бащици от Политбюро и личното изискване на любимия ви другар Луканов Така че сменете си опорките СМЕШНИ СТЕ :) После дойде демокрацията и станахме и олимпийски златни шампионки по художествена гимнастика значи не всичко си е ебало майката само вашата крадлива комунистическа майка явно е такована айде у лево!

абе Дир...тоя вашия фотограф григоров ли е, къв е- - тоя чувал ли е че през 80те години имаше ЦВЕТНА ЛЕНТА? Кви са тия снимки се едно от балканската война? Баси нафталина и чудото а заглавието кърти - какви СКАЛИ, сравняваш с художествена гимнастика???...баси метафората

Аз също! :) Един от най-хубавите ми спомени от детството!

Хора, които не обичат този спорт и не са запознати с историята му, както и с посланитето на всяка една композиция, е най-добре да не се изказват - просто сте неподготвен, исвен това и злобен!

Бяхме първи, защото бяхме най-добрите! Не сте гледали състезанието, не сте били в залата, не следите спорта и няма как да знаете какво е било нивото на рускините! Не, не спечелиха защото Световното е в България! Спечелиха всеки един медал, защото го заслужаваха! Както и на Олимпиадата в Токио, междувпрочем!

Сменил му е феса, ама после един век ни ебаха майката. Шибани недоучили болшевики.

Айде моля ви се само да не ни говорите, кой колко е добър точно пък в този спорт. Що не направят както във фигурното пързаляне да се точкува на момента? А не световно в България българка световна, после европейско в Израел израелка шампионка и тук правя уточнението, че ги няма рашъните, ако те бяха тук е ясно кой къде щеше да е. Един посредствен ансамбъл в момента, и една колеблива Боряна другата не я знам даже, кооя беше.