Коментари - Как се представи България на Световното първенство по волейбол? (анкета) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се получава, когато хора като Любо Ганев (Бай Ганьо) и инж. Д. Лазаров управляват българския волейбол.

Оставка на ръководството и тотална промяна на начина, по който се ръководи волейбола може и да ни даде шанс след 15 години пак да сме в Топ 6, иначе само надолу

Пари за билети за националите на това световно не дадох, няма и да дам докато не си отиде ръководството, само като започнат да играят на празна зала може да се усетят...

Нищо уникално няма в ръководството на волейбола. Всеки спорт в България се управлява по един и същ начин. Шефовете на федерациите не можеш да ги мръднеш.

Ако на фланелките им(на волейболистите ни) пишеше: Народна библиотека "Св. Св. КИРИЛ И МЕТОДИЙ", вместо "Национална лотария", "ВИС-2", "СИК" или др. все мутренски фирми - нещата може би щяха да изглеждат по-различно. Неволно си спомних за ГУНДИ, който е бил постоянен читател на "Народната библиотека" и говореше пред камерите с ясна дикция, без да се запъва, без мънкане, "А-а-а", "Ъ-ъ-ъ-ъ" и др., които са типични за повечето ни журалисти и политици - иначе казано, все хора без грам култура и мозък в главите си.

Не са важни медалите и класирането.Важни са едни пари,които федерацията усвоява и разпределя.И ние няма да допуснем това да го прави друг.Оставки,ама друг път!

Върнете Мартин Стоев при него бяхме най- добри.

Супер слабо представяне!!! До кога Волейб.федерация ще се излапва от шефовете Данчо Лазаров и Петър Кънев. Тия ОДМА да бъдът натирени . Тлъста лапачка с десетилетия направиха. казийски си го каза и за това,че им искат пари за чужбина и няма развитие на детските школи и на играещите тук. СЪС ВСИЧКИ ФЕДЕРАЦИИ е същото. Охранени ОКОПАЛИ се СТАРЦИ стоят по върховете и с лесни схеми са несменяеми. ТРЯБВА ОДМА да се промени закона за тези федерации,че управлението да е за 4 г. един мандат,а успелите 2 мандата. Иначе тези ЗАТЛЪСТЕЛИ в ЗЕЛЕНО велможи до това ни водят. Срам ,Федерацията получи ПЛЮС 10 милиона и къде са парите-ОЛАПАНИ без нищо! УЖАС !!! Но това прави и ръковод.на държавата. Безотговорно. ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА за ИЗБИРАЕМИТЕ въэв Федерациите.

Волейболистите ни само мрънкаха за пари и не играеха!

Ще се махнем от шефове на федерацията, когато Боби Михайлов се махне от футбола!

Пламен Константинов бе добър играч, но не е добър треньор и макар много от играчите да са с травми, голяма част от грешките бяха поради неговата липса на съобразителност и треньорски умения. Ненормално е при очеизвадни грешки на някои играчи в мача с Канада да се чака до трети гейм и чак тогава да се правят смени. Не за първи път се уверявам, че играта ни може да бъде добра и с резервите, но се изисква някой да подреди правилните играчи на терена.

При тренер , който псува играчите си можем да очакваме само да ни теглят една майна и на държавата.Поредно доказателство , че от бивш играч не става настоящ тренер.Изключенията в световен мащаб са много малко , а у нас няма нито едно.

от очевидно е, че на волейболистите не им пука нито за публиката, която изпълва залите, нито за престижа на нацията! Единственото, което може да направи публиката, е да напусне залите и да ги остави да играят пред празни трибуни! Безхаберие, липса на игрови умения, кошмарно слаб сервис (с изключение на Скримов. Браво на него!). А такива дитирамби се редяха преди Световното! И със Соколов, Боян и Георги пак щяхме да сме си същите! Манталитет! Той не се променя така лесно...Та нали сме играли и в пълен състав!? И какво постигнахме? Е, Пламенчо издъвка един кашон дъвки и това е всичко!

Защо си мислите, че като сменят Константинов, нещата ще се оправят? Абсолютно никаква разлика няма да има! Толкова могат тези волейболисти. Просто трябват други, по-смели които да могат да изпълняват сервиси. Липсва ни класа това е!

Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми. Това е мястото, където започнах.....>>>> Ecash10.COM

Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми. Това е мястото, където започнах.....>>>> Ecash10.COM

На мен лично ми донесоха много радости, адреналин и надежда, че догодина ще сме по-добри. Успех!

Защо плюете по треньора. Играчите не искат да играят, че може да се контузят и няма да могат да играят в чуждестранните си клубове. А там взимат много пари. Там няма не ми се играе, тук ме боли, там ме боли. Напр. Н. Николов игра с американците и изведнъж не се чувствал добре и не игра с Канада.Единствено В.Братоев и Т.Скримов играха наистина за тази ентусиазирана публика и за България. Ама една птичка пролет не прави, нали така. Е няма да играе ПК вместо волейболистите,я!

Играчите са пълна трагедия, играят когато си искат и кога им е на кеф, за по един до два гейма.... Един мач не могат да изиграят на ниво, камо ли поредица от 12 срещи за медал ... С тези играчи това е максимума .... Посредствени състезатели, които нищо не умеят, като другите волейболисти и нямат абсолютно никаква психика и желание за себераздаване до последна точка пред собствена публика, направо се подиграха с хората, които ги гледаха .... Ето това поведение води до отлив на публика, бездуша не се играе, само отбиваха номера на полето във всеки мач ....

Звучи гадничко, но тряба да стигнем дъното, та да спре държавата да налива пари във волейбола. Само тогава инженера и бай ви Ганя ще пуснат кокала. ...и може би има шанс за този спорт....