Какво не видяхме на старта в Катар: 10 000 празни места на трибуните и битка за бира

Разказват очевидци: Защо си тръгнаха феновете на домакините след първото полувреме?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световно по надбягване с камили, но световно по футбол там не мога.

Е футбол и Катар, а първенство в Катар си е безумие. Хак да им е!

Къде виде празни места бе, олигофрен?

Нищо де. Другия път да направят световно по кану-каяк.

Като се прави Мондиал където не трябва, има си място за всичко

Поредното доказателство за пълното из.ро.дява.не на тази игра. Да риташ с приятели пред блока е едно, но професионалният футбол отдавна е пълна п.ор.ног.ра.фи.я.

Мен кво ма ебе, че нямало бира, аз съм на Wiski със коч.....

ислям,шериат, празник и бира? Нещо не се вързва!

Интетесмо, на това първенство постоянно говорят за неща които не са директор свързани с футбола (чуждестранните работници бира, гейове), но когато първенството беше в САЩ, никой не спомена че там бият негрите, или че третират нелегалните земеделски работници - мексиканци без документи, като животни. Когато първенството беше в Германия, никой не каза нищо за мъката на източноевропейците работещи в кланиците

това беше през 1994. що не се сети за едно съвсем скорошно първенство с много дефекти, в "мнооооого демократична държава, където никого не бият"? само преди шест години първенството беше в мамата ти раша! впрочем, и двете първенства- и в мамата ти раша и в катар, бяха спечелени за домакинство с чудовищни корупционни пари, с мирис на петрол и газ.

Само да няма жертви на опашката за бира ! Като на "празника" за хелоин в Индонезия ... Западнякът си е животно, тъпче мачка и повръща :D :D

Индонезийски западняци, или южнокорейски искаш да кажеш.

Простотия пълна. Вчера се видя нивото на Катар. Може би най-слабият отбор на световни първенства. И да кажат за отношението към работниците, изграждали стадионите...

Ше ида на пичковци да пия бира от 19 долара. Ай нема нужда.

Стой си в кочината Булгария и се наливай със шльокавица, кой ти пречи?

да Ве нема си налея ракия и после бира ида барам женско ми ша са залия на май.....

Пълна дивотия. Огромно количество милиарди, изхарчени за стадиони, които после ще стоят празни. А в същото време хората няма къде да живеят. Направихме приказно богати тези араби, плащайки огромни цени за петрол. Напълно изкривен и побъркан свят.

Арабите са прави.Казано е като си в Им правиш като римляните. Германците ако искат бира да си седят в Германия.

Донякъде си прав. Донякъде, защото арабите като отидат в Рим не се държат като римляни, а като араби.

ме дразни че пак трябва да се съобразяваме с тях... искат като дойдат на гости и като им се ходи на гости - да е все на тяхното... айде у лев... и по телевизията няма да го гледам тва... кво остава да ида...

Арабска му работа.Но виновниците са от УЕФА и ФИФА .Така де мангизите не миришат.Подкупите също , а нас все ни овиняват , че сме най-корумпираната държава.Просто не е вярно.Не сме цвете,но има и по тариати от нас-българите.

Не може по волята на Аллах да сме дали 300 милиарда долара за това световно и да го загубим. За всеки случай ще убием треньора с камъни.

ще се играе на празни стадиони, тия щом от еквадор паднаха, и другите ще ги бият!

Тези фенове са статисти - платени от местните органи там, да дойдат и създават атмосфера. Но изглежда странно и фалшиво.

Чудя се, с какъв акъл ще дадеш толкова пари и да отидеш да гледаш това световно!? Отдавна беше ясно, че ще е някаква пародия!

Платени са тези хора. Има такава програма, организирано и тн. Истинските туристи фенове са може би малко, все пак всичко е скъпо там.

Динко, не знам какво се превъзнасяш, братле, и не вземеш да си махнеш розовите очила. Пиши си за нещата без тоя идиотски патос, и давай информация за всичката свинщина, която правят организаторите. Високи цени, ограничения за храна, напитки и облекло, липсата на туристи, липсата на отношение към туристите - спане и прехрана.

Айде ся, много пари се изхарчили, не бил подходящ Катар и дрън, дрън... Просто трябваше да се преразпределят едни пари, че тия от разводите на Безос и Гейтс свършиха...

НА КОРУМПЕТАТА ОТ ФИФА ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ НОСА ПОДКУПА ОТ КАМИЛАРИТЕ...

че ФИФА си напълниха гушите! Балъците - да гледат! Мен ще ме хванат за...

че всичко е вече политика... И пари... Украйна "спечели" Евровизия? Световното в Катар? ДЕПМ!

гледай си там съветската естрада!

далеч по-смислена беше...

КАТУНАРИ, СЪР...

Ейййййй само негативното гледаме ей

Че какво позитивно имаше в тази боза? Надуха ни главите с вувузели 2010 година, през 2014 и 2018 първенствата бяха ОК, а тази година събитието изобщо не става за гледане.

А за камилите има ли достатъчно паркоместа?

ХАРАМ ХАРАМ

Да дойда катарци да ви построят магистрала хемос а шенгенски франкофони олигархия????

не само си простак, но явно си и глупак ...

колко сте неграмотни рбляциуте значи! Типичен руски ьървул!

Аз пък гледам само дебатите на наште за правителство и следя напъните за обгрижването ни!!!

Арабите направиха пари от петрола и сега ще си счупят краката да ни ги върнат.

Просто си тръгвали обидени значи... Ами човек трябва да е широко скроен за да приема достойно загубата. Нещо, което на тези примитиви очаквано им липсва. Това световно е голяма грешка! Пълен абсурд! Погледнете им откриването само. Целият свят под един покрив. А на клиповете само представители от по-тъмния цвят или достатъчно мургави. Накрая се изкушиха и пуснаха за секунда и едно азиатско лице. Други хора не съществуват за тях явно. Веднага ми направи впечатление, прекалено грозно за да не го отбележа. Това какво трябва да означава за тях, какво ни казват всъщност?! И друго - когато каниш целият свят, трябва да го накараш, да се почувства "като у дома си" -това е част от доброто гостоприемство. То не включва езим в 5 сутринта от колони в хотела ( вътре са футболни фенове, не богомолци) , нито обособени ясли с предлагане на лек алкохол ( бира), които уж предлагат алкохол, ама най-вече не предлагат. За пътищата до съоръженията да не кометирам - изградени, колкото да има нещо там, да не си заорал с гумата съвсем в пясъка.

ФИФА е много толернтна към държава, в която жените нямат никакви права и дори им е забранено да излизат от къщи без да са придружени от баща, съпруг или брат - тоест от мъж. Същото е инв другите арабски държави. В Египет в Африка - също.

а то може би има смисъл от тая забрана... например да има кой да опази момата, явно мъжовете са големи зверове, щом налитат на женско без да питат.

В Катар бих отишъл да гледам световно първенство по надбягване с камили....ама да пия бира и да гледам футбол.,..звучи малко ненормално.

че половината фенове на Катар бяха някакви "клакьори" платено им да създават "атмосфера" за отбора домакин...

Интересно при един милион местно население и смешна футболна лига, в която има 12 отбора, кой ще пълни тези нови стадиони за по 80 хиляди души публика след края на световното? Май ще си пасат камилите там.

нямат и един милион - около 300к са местните камилари , от тях 50 % жени които нямат право да ходят никъде сами , и да гледат разголени мъже - демек футболисти с къси гащи , махаме дъртаците и невръстните мъжки деца , остават има няма 50 к мъже , от тях такива дето гледат футбол - около 15 к и това е

15 Евро за бира и ще чакаш час-два за да си я вземеш. Хайде няма нужда, по-добре да си седим в нашите държави, просто техния начин на живот е различен от нашия и са много несъвместими.

Ами това е. Дай на приматите възможност и им гледай сеира. До края на първенството може и съвсем да за0ранят бирата. Жалкото е, че приматите от фифа продължават да си затварят очите.

Ти, по това кой пие бира и кой не пие ли, определяш кои са примати и кои не?

Ами прав е човека, това не за бирата конкретно а за елементарни човешки свободои. Свеотовно първенство правиш, а не арабско

Повярвай ми , много далеч са от приматите ... да не кажем че тук има много повече примати от там ... Може преди 5 поколения да са били прости камилари, но наваксват много, много бързо

Нищо не наваксват, докато религиозното е водещо. Просто са чалми с пари.

То хубаво арабите са купили шефовете от фифа Ама няма как да скрият факта, че на такава страна, световно по каквото и да е не бива да се дава Никой не е длъжен да живее, макар и за няколко дена в техното псевдосредновековие

В Турция е почти същото

Ходил ли си, или: " един ням казал на един глух, как един сляп видял, че един куц гони влака".........................

Въобще не е същото в Турция!!! Да по селата е така, но в големите градове няма нищо общо с Катар!!! Така че по-добре да беше световното в Турция, по-добре щяха да се справят комшиите!!

Ако имаше БГ запалянковци щяха да са домъкнали пласмасовите шушетата с бира (и още нещо) за 2лв./1,5 л. и нямаше въобще да си дават труд да се редят на опашки, камо ли да дадат 30 кинта за бира.

Много пари се изхарчиха там за това световно. 200 милиарда от страна с около един милион население. И то при положение, че футбола не е кой знае каква атракция там. Вчера им гледах израженията на "чаршафите" в публиката. Ами те просто бяха отегчени. Не сърдити или тъжни, че отбора им пада. Беше им скучно.

Много строители умряха също така, деспотично насилвани да работят без да се съобразяват най-високите температури. В Европа разбирам за все повече хора, които няма да гледат тозва първнество, защото намират всичко това за недопустимо. Световният елит се разгащи по много човеконенавистен начин! Трябва да има бойкот и даже активна позиция срещу тенденцията да се газят хора и да се установява корупцията като основен модел и цел на социума. Време е за проглеждане, за това няма да гледам мондеала в Катар.

фенове не се купуват с пари. Помня че е като имаше като състезания във Формула едно, плащаха на по бедните да ходят на състезания, само и само да няма празни места

Живял съм там и се редих на опашка за Диамантената лига, когато беше там. И като ни видяха че сме бели хора (буквално) на опашката от индийци и африканци (защото всички там са такива) ни дръпнаха да ни дадат безплатни билети с които да влезем. Факт.

Като напишете накрая ФАКТ , това прави историята ви по-вярна или ?

Пистата за Ф1 в Катар е подигравка със спорта, но през следващия сезон отново ще е в календара, защото парите текат като от ведро. Добре, че поне трасета като Спа, Монца, Силвърстоун все още са част от Ф1.

Колкото и пари да му дадеш, семитът си остава подчовек. Арабите са по-тъпата версия на чифутите.