17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достойно представяне!Да е жива и здрава и още много успехи за нея и за България!

Тази Катрин никога не ставала за гимнастичка. НИСКА, набита никакъв финес, а надута и неприятна. Интересно кой я прати в Токио и защо, няма ли ади елегантни момичета, въобще този отбор е безличен.

Значи, ако някой в СПОРТНА зала, каже че "" някой си в залата тренирал много, и за 2 дни си правел тренировката колкото за ЦЯЛ месец"", просто му кажи на тоя/ тая да бяга към Турция и Африка.. Ето заради такива олигофрени- Пияници ,Наркомани и Педрази, хем ТЪПИ, хем МЪРЗЕЛИВИ, но пък АЛЧНИ, в България НЯМА спорт и живеем ЗЛЕ... Хората РАБОТЯТ и ТРЕНИРАТ... А тъпите Предатели, щото са МЪРЗЕЛИВИ, но пък АЛЧНИ, само ЗАВИЖДАТ на други българи..

Добре, че дойде олимпиадата, за да се видят възможностите на " диамантите". По две пенсии да им дадем

Катрин Тасева ,ако си пусне обява в Alo.bg или Adamieva ще й скъсам косата.

Вече не е интересна тая Худ. гимнастика,все едни и същи на финал-представителките на бившите соц. държави плюс израелки и италианка за цвят...едно и също на всяко състезание ...

Гледам ги тези момичета и се чудя, къде е грацията и нежността в спорт в който всички участнички са със синини, охлузвания и деформирани ходила?! Знам, че да си професионален спортист изисква жертви и лишения, но тези момичета на по ~ и под 20 години :/ вече са на по 1 000 000 километра и са няколко пъти бити от градушка ... sorry, но това е по варварски спорт и от борбата за жени, там поне не се правят на грации, а са си животни. ... и все пак им желая успех.

Грация е само отдалеч. Няма какво да си правим илюзии какво изисква такъв спорт.

Браво на момичетата! Самият факт, че Боряна е на финал, вече е голям успех. Жалко за Катрин, защото има възможности, но последната година изглежда някак отегчена, демотивирана и сякаш някой я кара насила да се състезава. Явно е искала да се откаже още през 2020, но пандемията и отмяната на Олимпиадата са й променили плановете. Няма как при толкова амбицирани състезателки една отегчена да ги надвие. Както се казва, насила хубост не става. Жалко!

Нашите печелеха ненужни състезания от Световната купа, но като дойде Олимпиада или Световно първенство - нищо!!!

Успех, дано вземе медал! Но председателката на федерацията е отврат (Илиана Раева)

Катрин беше прекрасна, но към нея винаги е имало предубеденост на големи турнири защото не попада в желаният калъп 1.50 и 40 кг Успех на Борянка.

А на Вас нейното неестетично безкалъпие харесва ли ви?

Знам, че полагат много труд, но за мен това не е спорт. Не можеш да имаш спорт в който имаш оценки и съдиите определят изхода. Скокът дължина е спорт - скочиш ли най далече печелиш, а тук ако съдията не те харесва може да ти лепне лоша оценка и си аут.

Фигурно пързаляне, акробатика, скокове във вода, синхронно плуване...

Браво! Това е истински труд, а не върхаляне по кревТите на богатите! Бьди здрава и обичана!

На гимнастичките. Но председателката на федерацията е отвратителна.

Успех на момичето! И да си кажа - обичам спорта, но си падам по "точните науки". Спортът, чието класиране зависи от моментното настроение на някой съдия ми е трудно смилаем. Дава се много поле за корупция, предубеденост и задкулисие.

А и тези квалификации вървят по часове наред. Няма как през това време съдии да си сменят настроението, да забравят какво са гледали преди 30 минути и т.н. Цялата история е много измислена.

Нормално, Боряна е най-добрата ни гимнастичка в момента и само тя би могла да постигне нещо значимо. И ансамбъла. Не вярвам някой да е очаквам чудеса от Катрин.

Искам да разгледам татуировките на венериното баирче

Глупак

Успех на Боряна! Дано вземе медал!

Отборът ни по Цирк пак се осра

Треньорките са на хероин.

От опит ли го казваш?

Ей такива простаци като теб си избраха Славчо-тъпото! Как можеш да коментираш нещо, което не си гледал и което не разбираш?! Но пък непременно да се изхрачиш!

В Норвегия за малко да ме хванат с хероин, но Юлия Байчева и Бранимира Маркова ми помогнаха.