17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отборът ни по Цирк пак се осра

Успех на Боряна! Дано вземе медал!

Искам да разгледам татуировките на венериното баирче

Нормално, Боряна е най-добрата ни гимнастичка в момента и само тя би могла да постигне нещо значимо. И ансамбъла. Не вярвам някой да е очаквам чудеса от Катрин.

Успех на момичето! И да си кажа - обичам спорта, но си падам по "точните науки". Спортът, чието класиране зависи от моментното настроение на някой съдия ми е трудно смилаем. Дава се много поле за корупция, предубеденост и задкулисие.

На гимнастичките. Но председателката на федерацията е отвратителна.

Треньорките са на хероин.

Ей такива простаци като теб си избраха Славчо-тъпото! Как можеш да коментираш нещо, което не си гледал и което не разбираш?! Но пък непременно да се изхрачиш!

От опит ли го казваш?

Браво! Това е истински труд, а не върхаляне по кревТите на богатите! Бьди здрава и обичана!

Знам, че полагат много труд, но за мен това не е спорт. Не можеш да имаш спорт в който имаш оценки и съдиите определят изхода. Скокът дължина е спорт - скочиш ли най далече печелиш, а тук ако съдията не те харесва може да ти лепне лоша оценка и си аут.

Катрин беше прекрасна, но към нея винаги е имало предубеденост на големи турнири защото не попада в желаният калъп 1.50 и 40 кг Успех на Борянка.

Глупак

Успех, дано вземе медал! Но председателката на федерацията е отврат (Илиана Раева)

Нашите печелеха ненужни състезания от Световната купа, но като дойде Олимпиада или Световно първенство - нищо!!!

Фигурно пързаляне, акробатика, скокове във вода, синхронно плуване...

Браво на момичетата! Самият факт, че Боряна е на финал, вече е голям успех. Жалко за Катрин, защото има възможности, но последната година изглежда някак отегчена, демотивирана и сякаш някой я кара насила да се състезава. Явно е искала да се откаже още през 2020, но пандемията и отмяната на Олимпиадата са й променили плановете. Няма как при толкова амбицирани състезателки една отегчена да ги надвие. Както се казва, насила хубост не става. Жалко!

Гледам ги тези момичета и се чудя, къде е грацията и нежността в спорт в който всички участнички са със синини, охлузвания и деформирани ходила?! Знам, че да си професионален спортист изисква жертви и лишения, но тези момичета на по ~ и под 20 години :/ вече са на по 1 000 000 километра и са няколко пъти бити от градушка ... sorry, но това е по варварски спорт и от борбата за жени, там поне не се правят на грации, а са си животни. ... и все пак им желая успех.

Грация е само отдалеч. Няма какво да си правим илюзии какво изисква такъв спорт.

А и тези квалификации вървят по часове наред. Няма как през това време съдии да си сменят настроението, да забравят какво са гледали преди 30 минути и т.н. Цялата история е много измислена.

Вече не е интересна тая Худ. гимнастика,все едни и същи на финал-представителките на бившите соц. държави плюс израелки и италианка за цвят...едно и също на всяко състезание ...

А на Вас нейното неестетично безкалъпие харесва ли ви?

Катрин Тасева ,ако си пусне обява в Alo.bg или Adamieva ще й скъсам косата.

Добре, че дойде олимпиадата, за да се видят възможностите на " диамантите". По две пенсии да им дадем

Значи, ако някой в СПОРТНА зала, каже че "" някой си в залата тренирал много, и за 2 дни си правел тренировката колкото за ЦЯЛ месец"", просто му кажи на тоя/ тая да бяга към Турция и Африка.. Ето заради такива олигофрени- Пияници ,Наркомани и Педрази, хем ТЪПИ, хем МЪРЗЕЛИВИ, но пък АЛЧНИ, в България НЯМА спорт и живеем ЗЛЕ... Хората РАБОТЯТ и ТРЕНИРАТ... А тъпите Предатели, щото са МЪРЗЕЛИВИ, но пък АЛЧНИ, само ЗАВИЖДАТ на други българи..

Тази Катрин никога не ставала за гимнастичка. НИСКА, набита никакъв финес, а надута и неприятна. Интересно кой я прати в Токио и защо, няма ли ади елегантни момичета, въобще този отбор е безличен.

Достойно представяне!Да е жива и здрава и още много успехи за нея и за България!

В Норвегия за малко да ме хванат с хероин, но Юлия Байчева и Бранимира Маркова ми помогнаха.