Коментари - Капитан Димитров насочи българския кораб към втората победа в Сидни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, отбор България не е само Григор. Да бяхте споменали поне победата на Димитър Кузманов в предходния мач с молдовците. Това беше не само много важна победа за отбора, но и лично постижение на Мико-неговата първа победа на ниво ATP.

Има отделна новина за победата на Кузманов, описана подробно

Личен избор и личен живот има всеки, и на мен да ми дават 1 милион ще се разходя до Сидни. Спорта е забавление, а не война и чест... Чест и задължения има в БА и МО. Живи и здрави и наздраве! :)

Нека се порадват малко Ганчовците. Поне до срещата с белгийците. Англичаните играха с аматьори, а молдовците никога не са били нещо в тениса.

От "Осанна" до "Разпни го"! Така звучат писанията на "журналята" тук в дира на тема Г.Димитров! Добре че никой не ви обръща внимание, най-малко самият Г.Д.!

Според представянията на Г.Д. звучат.

Григор участва за да може да се докопа до квота за Олимпиадата в Япония и да бие разните аматьори Ами умници и после да се пъчи колко бил велик. Видя се че при професионалистите не става и сега ще се пробва при аматьорите.

И кво сега - безродника Димитров станал голям патриот, така ли? Ами Каракачанов да го приеме във В РО тогава.

Григор не е българин, а беьродници. Нави се да участва след като министър Кралев му плати 3 милиона. С останалите момчета от отбора играят без пари.

Три милиона сперматозоиди са подготили майка ти !

Защо непрекъснато омаловажавате успехите на останалите Българи в отбора???

Ха ха, капитан Димитров... Ще умра от смях....

Не се бави, до обед да си готов...нямаш време!

Учудващо е, че и при убедителни успехи, винаги се намират "разбирачи", които да омаловажат постигнатото! Хора, които не са хващали ракета и бъркат тенис корт с футболно игрище, дават оценки за ударите на Григор, двойните грешки и т.н. На тези хора ще кажа: всеки успех, постигнат на световно ниво от Българин, е равен на ГЕРОИЗЪМ! Простата причина,е че идва от нищото! В България, всеки спорт е оставен на самотек, групички от хитреци са узурпирали т.н. федерации и НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО за спорта! Ако не са ентусиазираните родители, които са поели всички разходи за спортното развитието на децата им, спортът ще изчезне като понятие. Така че, шапки долу за поредния успех, дошъл след много усилия и борба! И не се вглеждайте толкова много в наградния фонд - той е заслужена цена на тези усилия!

И какво сега - за Григор или добро, или нищо. Така ли стана. Айде, дръж се малко. Хората коментират, обменят наблюдения, мнения... Ти откъде изскочи такъв специалист, герой... Да ти обърна внимание малко и това, че не сме в специализиран сайт за тенис. Изобщо, вземи се скрий с претенциите си към коментиращите. И си заври шапката...

сам го поеми

Баща ти го пое.

Дайте интервю и с другия човек, как се казваше

за теб специялно ще пуснат интервю с Дадо Мраз

Алекс Лазаров

=

Аз го запомних с отказа му да играе за България докато аз давах всичко от себе си за родината.

Аз пък твоя коментар няма да го запомня, а ще ми остане приятното чувство на победата за България! Браво Гришо, брано момчета! Успех и напред!!!

И какво беше това твойто "всичко" - ушна кал и зъбен камък.

аз пък по случай твоя коментар ще си го преместя от единя крачол в другия

А на двойки защо се излигави ! За класиране напред се брой всеки Гейм ! Българска му работа ! Мърлящина и непрофесионализъм ! Белгия би Молдова 3:0 !

Молдовците имаха перфектната тактика - целеха само Алекс Лазаров. Все пак при двойков мач Григор не може да покрие целия корт.

Еей, все недоволни българи! Засрамете се!

първо помисли преди да пишеш молдовците ни бяха по силите и щяхме да имаме 1 точка повече. Ако бием Белгия е сме първи в групата няма значение. Но ако папднем ИМА и не само за да сме втори а и защото ще се конкурираме с още 5 втори отбори!

... давай все така Гришо и нека през 2020 да станеш и номер 1, а пък и поне един голям шлем...!!!!!!

За съжаление загубихме мача на двойки. Но положителното е, че все пак бихме на двата сингъла и освен това на двойките не играхме никак зле - просто молдовците играха почти перфектно и правят сензация на двойки (подобно на нашите онзи ден). Браво на нашите и дано срещу белгийците имаме ден. Отново ще разчитаме най-много на Гришо. Кузманов ще играе срещу 157-я в света и съответно шансът ни е малък. Гришо ще играе срещу 11-я в света, Гофен, но срещу него нашият обикновено се справя много добре. Дано и вторник да е така. Разбира се, на мача на двойки също ще се надяваме на успех, където пак няма да е лесно, но ще имаме добри шансове. Успех, момчета!

Успех, момчета!

Браво! Героистично!

Абе, нямаше ги тия двойни двойни грешки в края на миналата година. Срещу малко по-силен съперник си е живо харакири това.

Двойните са обезпокоителни, дано няма физически проблем!

В края на миналата година вторият сервзи си го биеше с една мноооого хубава парабола половин един метър над мрежата и доста противници затрудни с него. Щото отскача високо, с въртене...

Мачкай Гришо !

Мале само да паднем и как ще обърнем веднага палачинката! Същите, които сега викат "капитан Димитров" , ще почнат пак Гришо със слабата психика, гола вода сме, как можахме., трагедия, драма..Направо слагам пуканките

Еми, "капитан Димитров", с две двойни грешки на гейм, при малко по-голямо вълнение, с кораба "България", стар, ръждив, пробит, окраден...в австралийски води... с рифовете, многото акули... Доста "емоционално" пътуване, за този, който се качи на кораба му. Меко казано. Нормално е много хора да скочат зад борда. В един момент. Да се спасяват с плуване. Няма да е за пръв път. Не е за всеки. Но пък може да се рекламира като круиз за мазохисти, с подписване на декларация, че всеки е на собствена отговорност . Като онея, на вулкана. И в името на Родината. И да се надяваме на ентусиазма на юнгите.

Да бе. В името на Родината друг път. Знаеш ли колко е наградния фонд на тоя ATPCUP? 15милиона. Горе-долу 2 пъти повече от мастерс АТП1000.

Абе, "пасажерите"/публиката е "в името на Родината"! Брей, колко просто народ напира да се изкаже. Понеже се мисли за умен.

С нашия манталитет, това което казвате е вярно!

Не е до "манталитета" ни, а до "манталитета" на Григор. Играе с големи възходи и спадове. Да та е у манталитета и тебе