17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За заслуги към фитбола да наградим човека с титла като на Фърджи: "Сър" Стойне Манолов

Хахахаха егати цирка !

Да живее тотото....и Гешев. За това се влиза в панделка...

сезон 2021-22 отива у Юсуфа Яфа. .......................... Да имаше още десетина такива и със сигурност щяхме да сме на друго ниво .

И какво излезе - единственият нециганин в отбора е от Гамбия. Елит та дрънка...

И добре, че не е от Нубия!

Отбор еднодневка създаден някой да изпере едни пари. Сега половината футболисти ще останат без изплатени заплати и ще съдят фалиралото отборче, което освен задължения няма нищо. Така ли стоят нещата или има някаква изненада?

Сър.

Добре, ние всички пасем трева и въобще не ни е ясно, че някой е играл на точен резултат и затова дузпата е било ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде пропусната. Ама черният сигурно не го е знаел. Или пък и той е играл на точен резултат, ама друг :). Абе по-добре че ви разформироваха, по-добре без никакъв футбол отколкото с това вашето ганкиното и подобни.

Много добре звучаща версия, но никак не се връзва със скандала който стана. Що ли беше толкова много важно човек който рядко бие дузпите да направи съответното на което е способен...

Туй е една фирма за ритане на топка... И е нормално Собственика да дава Пари и Работа на други българи... За да имаш Бизнес, Пари и Работа , трябва да гониш и убиваш всякакви негри- маймуни... Мутри, Митьо-вци, Мечки са олигофрени, които се правят на негри- маймуни... с черните БМВ-та, Предатели и помагачи на цигански турци.. Тия са Наркомани и педдерази. Нормалните хора слушат МУЗИКА, а олигофрените - Наркомани слушат АЛАРМАТА на колата си и ИЗНЕРВЯТ и разболяват целия квартал или село.. Един олигофрен може да изнерви 5000 души... А 10 олигофрена може да ИЗНЕРВЯТ цял град.. в София, 100 олигофрена Мутри, може да изнервят целия град. Една лъжица Катран, РАЗВАЛЯ цяла каца с мед... Затова коя някой олигофрен, цигански турчин, ВДИГА ШУМ с аларми, трябва да отидат група българи и да му запалят колата в ТЪМНОТО и да го убият тоя мангал...

Понякога като прочета, подобен коментар, започвам да се плаша за менталното здраве на хората у нас :(

Тотото беше прекалено явно. Чак собственика тича нарежда. Ако нямаше значение защо беше толкова нервен.. много жалка история. Просто е прекалено явно за да е нещо друго.

Яфа не разбрал какво е станало, а ти Мартине изпусна дузпата. Яфа ли ти е виновен за кривият ти шут.

Според мен капитанът е бил наясно, че трябва да пропусне, за да излезе тотото, а Яфа-та не... Затова толкова агресия и страсти.

А нивото на футбола ни е такова, че някакъв чужденец може да е до 4ри на диско (дори и да приемем, че алкохол не е близвал, което е абсурдно) и после играе като пич цял мач. БГ футболът трябва да се закрие на професионално ниво за няколко години и после рестарт. евентуално.

Напълно съм съгласен и това го говоря и пиша по форуми и сайтове от години, че футбола в Бг трябва да премине на най-много полупрофесионално ниво. Истината е, че трябва да е изцяло на аматьорско ниво. Просто няма смисъл, някакви комплексирани ретро мутри перат пари чрез футбола, а едни тотални неможачи и неграмотници взимат неоправдано много пари за тая бедна, просмукана държавичка. Първо да се оправят важните неща в тая кочина и след това да се мисли за странични неща като футбола. Трябва да има някаква нормална градация и подредба на приоритетите.

Абе тоя не е знаел,че не трябва да се вкарва дузпата и щеше да развали тотото.