17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е какво им става на англичаните, като видят слънце, море и алкохол. Ама да гледат и къде се намират. Гърция не е Слънчака и Хари много добре ще го запомни.

Онези ги е търпял, но поради някаква причина не е изтърпял ченгетата и почнал да ги удря. Сетих се миналата година за оня мма английски боец, дето открадна електрокар, намля сумати и коли, атакува полицаи с гаечен ключ и те само и само да не ни развалят имиджа го изтраяха да се умори че да го арестуват. После нищо не помнел. Абе я тия английски пияндета да го направят това в САЩ, например? Ако са щастливи и ченгето е на кеф при първия удар двс куршума в краката и единия ще каже край на кариерата а на другия ще му дойде акъла в главата и ще си спомни на другия ден. И после дъъъълго стоене в пандиза да размишляват защо така!

Би трябвало някаква форма да спазва, скоро почват сериозните мачове. Отборът MU имат по кратка почивка.

Поредното английско пияно прасе. Където и да отидат все едно....из цяла Европа се излагат като кифладжии Обясненята са смехотворни и жалки - той е арестуван за бой над полицаи, те ли са обиждали сестра му не разбрах? Или полицаите са го замерили с бутилка?

Те англичаните като се бият по баровете до един са невинни!

Развалиха му почивката някакви пияни комплексари!

Защо ли винаги имат "много добри извинения" да се сбият ... единственото което ги отличава от руснаците е това - просто руснаците не се опитват да си намират оправдания - пияни са били и са се сбили. И точно заради такива елементи , някои от най-хубавите гръцки острови не стават за посещаване след 20юни и преди 15ти септември.

Това явно ще да е от по-скъпичките таверни в Гърция щом по 6000 лв на човек е сметката. Аз досега само за евтини бях слушал.

Сбил се е, защото е бил пиян като кирка, знаем ги ние англичаните, като отвързани извън Англия.

И в Англия са така, че и по-зле....