17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено медиите в Англия пораждат расизъм и непрестанните им обвинения, а простите поданници на английската кралица с неохота поглъщат всяка медийна помия. Умният човек не гледа новини и не чете жълти вестници.

Вместо да им счупите краката и да им покажете какво ги чака тук на балканите всеки път когато си позволят да размахват пръст. Цялата ситуация още от преди мача беше умишлено създадена и целта и е отново да очернят нас българите, за техни вътрешнополитически цели. Това ако бяха нашите футболстти от преди 10+ години щяха да се погрижат англичаните да си тръгнат бити и Е6ани. И да, българите не сме расисти и като цяло сме доста по - толерантни от тях във всяко едно отношение.

Не става въпрос за расизъм. На всякъде по света на спортните трибуни, особено на футболните ври и кипи. Има освирквания, провокации към противниковия отбор, дори нецензурни думи! Навсякъде, особено в Англия! И тези островни лай#ари пищят като ощипани госпожици! Предварително! Погледнете тази сган, която заля София и се наричат фенове? Всяко лято виждаме кретенизмите им на Слънчев бряг?