Кардиолог обясни защо веществото “триметазидин” е безполезно за Камила Валиева

Американски специалист направи обстоен анализ на ситуацията с 15-годишната фигуристка на Сборная

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватенките платили на някъв американски мижав доктор да ги защитава.

Не е татарка, а чиста Волжска българка! Братовчедка!

Не съм кардиолог, Но мога да кажа, че хормоните на това момиче ,,врът,, и за какво й е да взема стимуланти. Тия педали от,,ВАДАТА,, направо пребиха детето.

то е ясно, че пак всичко е пропаганда и американски измислици ама ай, гледайте "чистите без-допингови" сестри Уилямс, те никога не са взимали допинг, вервайте ми

Според мен ако при състезателя е открито забранено вещество или пък такива, които в комбинация помагат на спортиста, това трябва да се смята за допинг и всички други приказки как бялото е черно са алабала и шамар за чисти спортисти.

Уилямс не са сестри, а са братя, за какво им е допинг на тях като играят в женския тенис, а не в мъжкия.

А ти пък не изваждаш вибратора...пак амеркански.

Какво значение има мнението на този доктор? Щом е в списъка значи няма право да го взима. В списъка има над 500 вещества, естествено че не всички са изследвани обстойно дали помагат на спортисти или не. Но щом експерти са преценили че дадена молекула е възможно (поне теоретично) да помага на спортисти, тогава няма право да го взимат.. още повече че ако наистина няма никакъв ефект, защо тогава й го е дал доктора?! Надали заради болно сърце.

журито се насра като изкара китайската двойка шампиони! Когато 1,2,3 място бяха окупирани от руските двойки , дадоха измислени оценки на китайците само и само със някакви стотни да изперварят всички руски! Най тъпото беше, че има система , която в реално време показва дали всеки елемент минава чисто или не. Едната руска двойка от 11 елемента имаше само един в жълто и 10 в зелено! Другата имаше 11 от 11 зелени! а китайците от 11 имаха 3 жълти и 8 зелени! Как точно изсмукаха от кура му Янко съдиите нужните точки?!? Езатова такива неща не могат да се водят спорт! Решава дебила, прибрал парите под масата предварително!

Ами да го беше казал това в началото, а не състезанията .

Тая работа с този допинг според мен е вътрешен номер да не вземе злато. В крайна сметка не е дала положителна проба на олимпиадата, а след Световно и резултата идва от Москва.

с две думи, може да не са забранени лекарства, ама щом на 15 я поят така яко със зоб, не очаквайте да я видите на следващата олимпиада, ще бъде пълна развалина дотогава

По полека. Програмата на китайците беше с по висока базова стойност, направиха ЧЕТВОРЕН туист, всички руски двойки троен. Четвърто ниво на спиралата на смъртта плюс перфектни изхвърляния с +5 оценки за изпълнение. Грешката им на сал-а им беше отразена с -5 оценка (най-строгото наказание). Плюс програмата им беше невероятна от хореография, интерпретация, и артистичност. Да, руската двойка на второ място беше също фантастична, но малко не им достигна в изпълнение. Не приземиха за +4/+5 нито един от скоковете..

Престъпление е едно 15 годишно дете да се тъпче с тая химия.

Абе ти знаеш ли какво е "химия" един физиологичен разтвор да си шибнеш в носа ,когато е запушен е " допинг".

аз не разбирам много , но сиситемата даде наруската двойка 11 от 11 . на другата руска 10 от 11. а накитайската САМО 8 от 11! ти въобще гледал ли си състезанието или си говориш наизуст? или понеже Путин ви бърка в дупето са виновни тези фигуристи и най вече девойчето ,коетоправи скокове,които определена бройка мъже могат,а ти говориш за трудности! а ние затова нямаме участници, щото всички сте разбирачи !

това лекарство помага да издържи сърцето на продължителните тренировки, при които се автоматизират елементите, те се повтарят стотици и стотици пъти докато престанат да мислят за тях, стават автоматични, амбицията да станеш олимпийски шампион е по-голяма от грижата за здравето, особено когато си млад и здрав.

Айде стига вече с този дрогиран мутант! На 15 години пиела хапчетата на баща си. Ако беше българка, унгарка или кубинка вече да е наказана за 3 години. Ама нали е Чебурашка, има смекчаващи вината обстоятелства. И бъдете сигурни, че това лайно повече няма да го видите на голям форум! Самите руснаци няма да му позволят да участва.

Като е безполезно защо и го давахте бе блядове? Кой и защо ми сра в гащите, значи?

Аре стига тъпотии. За къв чеп и е в организма? Има си закони. Па научет есе че важът и за вас. Аман от носачи на вода от 100 кладенеца. Като е безполезно,па да не са и го давали

Ама това с хапчетата на дядо ѝ направо кърти миФки! Който я накара да говори тези простотии, просто я направи за смях. Пък и дядото си показвал хапчетата във видео връзка. Предозиране отвсякъде.

Квадратчетата на екрана са за ориентир дали някой елемент ще бъде разгледан на повторение (жълто) или не (зелено) или не но ще получи отрицателна оценка за изпълнение (червено).. нищо общо с крайната оценка която се измерва в ЦИФРИ (базова стойност на елемент + оценка за изпълнение на елемент). Плюс втора оценка за компоненти.. руснаците получиха 155т, китайците 155.6т след като всички елементи и оценки се сумират..

.........защо тогава й го е дал доктора......... А ми както казваш, ако 500 са забранените вещества, да не мислиш че е лапала само това. Дали са и коктейл от химия, засякли са само това! На 15 години изпълнява четворен скок, догодина с петорен! Това не се постига с минерална вода, домати и краставици!

Да де, ама Байдън се интересува само от демонизирането на Русия. Не се спря и от очернянето на едно дете. Иска да продава газ и оръжие на Европа на баснословни цени, като ги плаши с Русия.

Чист американец е тоя ша знайш. И напълно неподкупен също...

Е как да не му го втъкнеш.....

Докато ВАДА не благоволи да отвори КОНТРОЛНАТА проба всичко са приказки под шипковият храст... особено на фона това че заради възрастта и ВАДА е длъжна да крие името и докато тече разследването по случая;)

значи, че още при изпълнението са забелязани нередности поне в 3 елемента! И после уж преразглеждане и първи. Това обезмисля труда на тези, които правят всичко перфектно от първия път,които и да са!

Тая има,ли си гадже?

СА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ - ТЕЗИ ОТ ВОЛЖКА ВЕЛИКА (ГОЛЯМА,) БЪЛГАРИЯ! "ТАТАРИ" СА, ЗАЩОТО РУСИЯ ТАКА Е РЕШИЛА! РУСИЯ ИСКА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ ПРИНИЗЕНИ ДО НЯКАКВИ БЕЗЛИЧНИ И НЕЦИВИЛИЗОВАНИ НОМАДИ!

За всеки случай.

Е и какво доказва този материал.? Че дирниците са си дирници. Въпроса е ясен - присъства ли забранено вещество в пробата на рускинята? ДА. Останалото са брътвежи защо то не било такова и нямало полза от него. Ако е така господинът да направи аргументирани постъпки пред спорните медици ида промени списъка. До този момент взякави оправдания колко нещо си било безредно, немалко смисъл от него и.н са идиотизми и пропаганда. Каквото за всички такова и за камила. Това е. Факта е има забранена субстанция в пробата и а въпроса дали трябва да бъде забаранена е просто друг въпрос.

Това красиво и талантливо момиче, стана жертва на моментната международна обстановка. САЩ и Р.Ф. водят хибридна война помежду си и това е резултата. Момичето нито е татарка, нито е рускиня. Българка е и стига сте я плюли, така или иначе остава в историята, да е жива и здрава. Евала!

Е, как и защо тогава експертите са го сложили в забранителния списък, ако не са убедени, че то помага на спортистите по непозволен начин?

На Игрите дала ли е положителен тест?

Те са като нас Българи- от малката България,само че те са от голямата България.

Не знам, но на дупето и пише прокурор! Защо питате?

Искаш да кажеш Македонка, потомка на Александър Македонски?

Българка е тая монголка,бе?! Задминаваме македонците.

Важното е да сме злобни. И другото важно е три-метазидинът да е забранен, но четири-метазидинът да е разрешен.

За съжаление отдаавна спорта се е превърнал в състезание между химическата индустрия на много страни. И политика. В крайна сметка, както ние сме се радвали по времето на комунизма на щангите, така и сега САЩ се радват на Фелпс, дето и акула не може да го надплува! Как стават тия свръхчовешки резултати - ами с химия - разбира се! Всички гледат да ползват или нещо неоткрито в забранения списък, или да помага след време, а да се изхвърли на момента! Китайските бадминтонисти всички бяха астматици, завалиите ... и прочее безумия! Отдавна олимпиадата не е (само) умения и тренировки!

Всичко ми е ясно, но не мога да разбера защо само на Валиева направиха " заговор" а на Болшунов не?

Ако това е така,се затвърждава факта,че са идиоти.

Разбрахме, безполезен е, не разбрахме защо са го дали на детето...

Въпросът е, кой му го е дал и защо. Сещам се за една, която след финала почти не разкъса от злоба победителката.

Жал ми е за това дете!Дано истината излезе.А за треньорката,лекарите,дори майката,ако напиша какво мисля за тях ще е адски нецензурно.

Дедо и.

Стига с тая.Вече се е прибрала в Татаристан.При майка си и при дядо си .

целта определено е саботаж т.е. действие извършено напълно съзнателно & то с мотив завист - страшно + много опасно нещо, целящо примерно да я лиши от възможност за класиране на 1-во ,или 2-ро ,или 3-то място :( завиждащия субект (т.е.човек) да иде поне 1/4 час да танцува на лед стъпил на обувки на чиито подметки, по цялата им дължина, са неподвижно стабилно закрепени остри тънки плоски стоманени плоскости!! живи & здрави

Норвежците подадоха оплакване...