Коментари - Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина | Корнер.dir.bg
назад

Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина

Шефът на родния биатлон за настроенията, очакванията и амбициите ни в Пекин

Обратно в новината
| Автор : Николай Петров

Коментари - Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

То ще е чудо ! Зимните спортове я карат на мечти и въздишки. А “бизнесмените” с хотелите и пистите преди поне помагаха колкото да се покажат, сега и това не правят. Мисля си вече че има три Българии- една на така наречените едри бизнесмени и всякаквите им там слуги, една на малцинствата, и трета на нормалните обикновени българи. Ако не си свързан с някой “ бизнесмен”, или не си ром или мюсюлманин, все едно не съществуваш за така наречените български политици !

Надяваме се на чудо

http://pusliv.com

Преди години ходих до Чепеларе.... Спортното училище някогашна гордост, за градчето - вече е само сграда ! Има прекрасен лифт и много добри условия за развитие ! И какво от това ... Г-жо Дафовска, ами организирайте се всички Олимп. медалисти и направете една стратегия за развитие на СПОРТА ! Без спортни училища няма да стане ! Прекрасно го знаете ! Ентусиазъм не липсва, но някой трябва да покаже и "запали" хлапетата ... Все пак Видях 10-15 деца който тренираха над хотела - може би някой от тях ще ни представлява на следващата Олимпиада ....

Държавата се тресе, ври и кипи. През чепа ми е за измислената Олимпиада!

За какво точно ти е "през чепа" ? Нещо добро направил ли си през живота си или само ядеш и се.еш ? Имаш обаче едно предимство - независим си - от тебе нищо не зависи.

Ме мога да разбера от какво сте нещастни?! За смотаният фудбол се нариват милиарди и резултатите са плачевни ... В зимните спортове, нито сняг имаме като хората ами само шепа ентуисиасти и имаме медали и класиране в десетката. Да са живи и здрави всички, които си покриват квотите за участие в първенствата, защото ако чакате от фудбола спортни успехи .... те освен да въртят задниците по столове (фризьорски и ресторантски) и да пищят като ощипани принцеси друго скоро няма да направят!

Кога някой по-куражлия журналист ще зададе истинските въпроси на Дафовска, а и не само на нея? Колко от отборите на т.н. "световни сили" в биатлона са пълни със спортисти уж астматици. На тях са им разрешени препарати, които са в забранения списък на медикаменти за атлети. Преди няколко години един член на отбор средна ръка беше възкликнал, че в биатлона забранените медикаменти и препарати са повече от снега по пистите. И този човек повече не се появи. Нека Дафовска разкаже ако и стиска за М.Нойер, К.Вилхем и една камара германки, с които се е състезавала. А и не само германци са в кюпа с химията.

Какво може да направи тя по въпроса ? Богатите държави имат много силни лобита и ще приемат правила угодни за тях !

Няма да повярвам,че медалът на Дафовска е чист!

А дано, ама на да ли ще имаме медал. Ние се борим да сме в места от 15-30 място до сега за някакви точици. Тръгваме с кошница с медали, чудо ще трябва за това.

При пълно отсъствие на масов спорт се залага на ограничен брой високо платени спортисти на свободна практика.

Тос грозен мепеларски батал Пууу ЕПМ

Кой си точно ? Том Харди или булгаристански прошляшки мангал ?

Ти пък неслучайно си никой. Че и неграмотен при това....

Да станем за смях Както винаги Безплатна екскурзия И шадраван селфита... Това очаквам

asen

СЕГА ПАК ДА ОБЯСНЯ НА РАЗБИРАЧИТЕ ЧЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ МЕДАЛ ОТ ЗИМНА ОЛИМПИАДА Е МНОГО ТРУДНО ЗА ПОЧТИ ВСИЧКИ СТРАНИ. ОТ БАЛКАНИТЕ БЪЛГАРИЯ ИМА 6 МЕДАЛА, РУМЪНИЯ 1, ЮГОСЛАВИЯ 4 ,САМО СЪРБИЯ 0, ГЪРЦИЯ 0, ТУРЦИЯ 0, АЛБАНИЯ 0, МАКЕДОНИЯ 0, ЧЕРНА ГОРА 0 И КАТО ИЗКЛЮЧИМ ХЪРВАТИЯ КОИТО ИМАТ 10 ИМАМЕ ПОВЕЧЕ МЕДАЛИ ОТ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. В НАГАНО КОГАТО КАТЕТО ПЕЧЕЛИ ЗЛАТО СМЕ НА 15 МЯСТО ПО МЕДАЛИ ПРЕД КИТАЙ, ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ. ШВЕЦИЯ СА НЯМАЛИ ЗЛАТО . ТАКА ЧЕ ВЪПРЕКИ НИЩОЖНИТЕ ШАНСОВЕ ЗА МЕДАЛ КОИТО МИНАВАТ ПРЕЗ ЧИСТА СТРЕЛБА НА ИНДИВИДУАЛНИЯТ СТАРТ НА ВЛАДО ИЛИЕВ НА 20 КИЛОМЕТРА КЪДЕТО Е ВИЦЕ СВЕТОВЕН И НА МИЛЕНА В СЪЩАТА ДИСЦИПЛИНА НА 15 КИЛОМЕТРА И КАРАНЕ НА РЪБА НА РИСКА ЗА АЛБЕРТ ПОПОВ И ОТПАДАНЕ НА НЯКОИ ОТ ФАВОРИТИТЕ В СЛАЛОМА. И ДА НЕ ВЗЕМЕМ МЕДАЛ НЯМА ДА Е ФАТАЛНО ЗАЩОТО ИМА МНОГО МНОГО СТРАНИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЗИМАЛИ МЕДАЛ ОТ ЗИМНА ОЛИМПИАДА.

И с чиста стрелба биатлонистите нямат шансове за топ 10. В бягането са като моласа.. Алберт има шанс за топ 10 при добро каране въпреки че при този перфектен изкуствен сняг е малко вероятно да има изненади при най-добрите. Янков е безпомощен в момента, за Зографски целта е топ 30. Никакви реални шансове за медал.

Не е вярно, Владо Илиев влиза без проблеми в топ 10 при чиста стрелба, Милена и тя. За съжаление рядко стрелят чисто и обикновено почнат ли да грешат,се сриват тотално с по 3-4 грешки на стрелба

Глупости, много по-бавен е Илиев от минали сезони. Погледни му статистиката на сайта на IBU. Губи средно по 30сек на обиколка.. Тодорова също е далеч след топ 10 бегово. Разбира се кариерата на Тодорова тепърва започва, така че се надявам на медал 2026.

Тази жена гледа ли въобще биатлон? Русия та Русия, за друго не може да говори. Далеч по-голям шанс за медали имат Беларус, Швеция и Франция. Явно вече дори не следи спорта, само брои рублите. Под нейното вещо ръководство, класиране в топ 10 е невъзможно, класиране в топ 20 ще е грандиозен успех. След като се кланим на треньори, изгонени от Руската федерация по биатлон - толкова.

Кое в България е наред или добре ,за да имаме очаквания ?!?? Преди при "лошия" социализъм имахме и държава и спорт и успехи ! Масово хората живееха добре ,бяха горди,образовани и здрави ! Бяхме възпитани да сме патриоти и да обичаме родината си ! Тогава се живееше пъти по- добре и спокойно,нямаше глад и здравето не бе стока ! Да имаше кусури,но на фона на сегашната деградация ,развал ,обезличаване обездържавяване,беззаконие ,глад и мизерия ...а какви успехи и за какви надежди ми говорите ?!??!

Вчера беше ден на жертвите...замълчи!

С 60 лв. пенсия се живееше перфектно през соца...А през соца от тези 6 медала имаме само един бронзов он Лейк Плесид.

Кой го интересува тая скапана олимпиада на смръдливите чайници?

Стига вече с тия надежди и тези високи професионални спортни успехи! Занемарихте масовия спорт и най-вече детско-юношеския. Почти всичко е платено, а на отделни хора им се дават десетки хиляди, за да могат да се показват на Олимпиада. Те пък таят надеждата за някое медалче и съответно за пожизнената месечна премия, която е в момента близка до максималната пенсия за бронз. Резултатите са ясни - болна нация и малка група бивши спортисти с високи доходи.

Олимпиадата в Нагано е 1998г, а не 1988!

Н е е Нагано 1988 1998г Е!!!