Коментари - Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина | Корнер.dir.bg
назад

Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина

Шефът на родния биатлон за настроенията, очакванията и амбициите ни в Пекин

Обратно в новината
| Автор : Николай Петров

Коментари - Катя Дафовска пред Dir.bg за Олимпиадата: Надеждите ни са в индивидуалната дисциплина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Н е е Нагано 1988 1998г Е!!!

Олимпиадата в Нагано е 1998г, а не 1988!

Стига вече с тия надежди и тези високи професионални спортни успехи! Занемарихте масовия спорт и най-вече детско-юношеския. Почти всичко е платено, а на отделни хора им се дават десетки хиляди, за да могат да се показват на Олимпиада. Те пък таят надеждата за някое медалче и съответно за пожизнената месечна премия, която е в момента близка до максималната пенсия за бронз. Резултатите са ясни - болна нация и малка група бивши спортисти с високи доходи.

Кой го интересува тая скапана олимпиада на смръдливите чайници?

Кое в България е наред или добре ,за да имаме очаквания ?!?? Преди при "лошия" социализъм имахме и държава и спорт и успехи ! Масово хората живееха добре ,бяха горди,образовани и здрави ! Бяхме възпитани да сме патриоти и да обичаме родината си ! Тогава се живееше пъти по- добре и спокойно,нямаше глад и здравето не бе стока ! Да имаше кусури,но на фона на сегашната деградация ,развал ,обезличаване обездържавяване,беззаконие ,глад и мизерия ...а какви успехи и за какви надежди ми говорите ?!??!

Тази жена гледа ли въобще биатлон? Русия та Русия, за друго не може да говори. Далеч по-голям шанс за медали имат Беларус, Швеция и Франция. Явно вече дори не следи спорта, само брои рублите. Под нейното вещо ръководство, класиране в топ 10 е невъзможно, класиране в топ 20 ще е грандиозен успех. След като се кланим на треньори, изгонени от Руската федерация по биатлон - толкова.

Вчера беше ден на жертвите...замълчи!

asen

СЕГА ПАК ДА ОБЯСНЯ НА РАЗБИРАЧИТЕ ЧЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ МЕДАЛ ОТ ЗИМНА ОЛИМПИАДА Е МНОГО ТРУДНО ЗА ПОЧТИ ВСИЧКИ СТРАНИ. ОТ БАЛКАНИТЕ БЪЛГАРИЯ ИМА 6 МЕДАЛА, РУМЪНИЯ 1, ЮГОСЛАВИЯ 4 ,САМО СЪРБИЯ 0, ГЪРЦИЯ 0, ТУРЦИЯ 0, АЛБАНИЯ 0, МАКЕДОНИЯ 0, ЧЕРНА ГОРА 0 И КАТО ИЗКЛЮЧИМ ХЪРВАТИЯ КОИТО ИМАТ 10 ИМАМЕ ПОВЕЧЕ МЕДАЛИ ОТ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. В НАГАНО КОГАТО КАТЕТО ПЕЧЕЛИ ЗЛАТО СМЕ НА 15 МЯСТО ПО МЕДАЛИ ПРЕД КИТАЙ, ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ. ШВЕЦИЯ СА НЯМАЛИ ЗЛАТО . ТАКА ЧЕ ВЪПРЕКИ НИЩОЖНИТЕ ШАНСОВЕ ЗА МЕДАЛ КОИТО МИНАВАТ ПРЕЗ ЧИСТА СТРЕЛБА НА ИНДИВИДУАЛНИЯТ СТАРТ НА ВЛАДО ИЛИЕВ НА 20 КИЛОМЕТРА КЪДЕТО Е ВИЦЕ СВЕТОВЕН И НА МИЛЕНА В СЪЩАТА ДИСЦИПЛИНА НА 15 КИЛОМЕТРА И КАРАНЕ НА РЪБА НА РИСКА ЗА АЛБЕРТ ПОПОВ И ОТПАДАНЕ НА НЯКОИ ОТ ФАВОРИТИТЕ В СЛАЛОМА. И ДА НЕ ВЗЕМЕМ МЕДАЛ НЯМА ДА Е ФАТАЛНО ЗАЩОТО ИМА МНОГО МНОГО СТРАНИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЗИМАЛИ МЕДАЛ ОТ ЗИМНА ОЛИМПИАДА.

С 60 лв. пенсия се живееше перфектно през соца...А през соца от тези 6 медала имаме само един бронзов он Лейк Плесид.

Да станем за смях Както винаги Безплатна екскурзия И шадраван селфита... Това очаквам

Тос грозен мепеларски батал Пууу ЕПМ

При пълно отсъствие на масов спорт се залага на ограничен брой високо платени спортисти на свободна практика.

А дано, ама на да ли ще имаме медал. Ние се борим да сме в места от 15-30 място до сега за някакви точици. Тръгваме с кошница с медали, чудо ще трябва за това.

И с чиста стрелба биатлонистите нямат шансове за топ 10. В бягането са като моласа.. Алберт има шанс за топ 10 при добро каране въпреки че при този перфектен изкуствен сняг е малко вероятно да има изненади при най-добрите. Янков е безпомощен в момента, за Зографски целта е топ 30. Никакви реални шансове за медал.

Кога някой по-куражлия журналист ще зададе истинските въпроси на Дафовска, а и не само на нея? Колко от отборите на т.н. "световни сили" в биатлона са пълни със спортисти уж астматици. На тях са им разрешени препарати, които са в забранения списък на медикаменти за атлети. Преди няколко години един член на отбор средна ръка беше възкликнал, че в биатлона забранените медикаменти и препарати са повече от снега по пистите. И този човек повече не се появи. Нека Дафовска разкаже ако и стиска за М.Нойер, К.Вилхем и една камара германки, с които се е състезавала. А и не само германци са в кюпа с химията.

Не е вярно, Владо Илиев влиза без проблеми в топ 10 при чиста стрелба, Милена и тя. За съжаление рядко стрелят чисто и обикновено почнат ли да грешат,се сриват тотално с по 3-4 грешки на стрелба

Ме мога да разбера от какво сте нещастни?! За смотаният фудбол се нариват милиарди и резултатите са плачевни ... В зимните спортове, нито сняг имаме като хората ами само шепа ентуисиасти и имаме медали и класиране в десетката. Да са живи и здрави всички, които си покриват квотите за участие в първенствата, защото ако чакате от фудбола спортни успехи .... те освен да въртят задниците по столове (фризьорски и ресторантски) и да пищят като ощипани принцеси друго скоро няма да направят!

Държавата се тресе, ври и кипи. През чепа ми е за измислената Олимпиада!

За какво точно ти е "през чепа" ? Нещо добро направил ли си през живота си или само ядеш и се.еш ? Имаш обаче едно предимство - независим си - от тебе нищо не зависи.

Какво може да направи тя по въпроса ? Богатите държави имат много силни лобита и ще приемат правила угодни за тях !

Кой си точно ? Том Харди или булгаристански прошляшки мангал ?

Преди години ходих до Чепеларе.... Спортното училище някогашна гордост, за градчето - вече е само сграда ! Има прекрасен лифт и много добри условия за развитие ! И какво от това ... Г-жо Дафовска, ами организирайте се всички Олимп. медалисти и направете една стратегия за развитие на СПОРТА ! Без спортни училища няма да стане ! Прекрасно го знаете ! Ентусиазъм не липсва, но някой трябва да покаже и "запали" хлапетата ... Все пак Видях 10-15 деца който тренираха над хотела - може би някой от тях ще ни представлява на следващата Олимпиада ....

http://pusliv.com

Няма да повярвам,че медалът на Дафовска е чист!

Надяваме се на чудо

Глупости, много по-бавен е Илиев от минали сезони. Погледни му статистиката на сайта на IBU. Губи средно по 30сек на обиколка.. Тодорова също е далеч след топ 10 бегово. Разбира се кариерата на Тодорова тепърва започва, така че се надявам на медал 2026.

Ти пък неслучайно си никой. Че и неграмотен при това....

То ще е чудо ! Зимните спортове я карат на мечти и въздишки. А “бизнесмените” с хотелите и пистите преди поне помагаха колкото да се покажат, сега и това не правят. Мисля си вече че има три Българии- една на така наречените едри бизнесмени и всякаквите им там слуги, една на малцинствата, и трета на нормалните обикновени българи. Ако не си свързан с някой “ бизнесмен”, или не си ром или мюсюлманин, все едно не съществуваш за така наречените български политици !