Коментари - ММС в конфликт със Столична община за два стадиона. Ще има ли проблем за "Герена"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спор няма за палячовщината роналдиня какво имъди по въпроса

zizus

98 няма наем, няма сметки. Ама то така е и към НАП! Ако си спомняте преди години някой беше казал че ЦСКА е единственият софийски клуб, който плаща наем за стадиона си. Ето от тук идва лафа за отбора на народа. Щото народа си го издържа от край време

от 1998 година пък "Левски" е освободен от плащане на наем

имам един приятел циганин редовно си гледаме мача зад трибуните

Е, затова требва Бойко да е на власт.Само той ги може тия работи - от държавно в общинско и обратно, според как иде далаверата.Та ТОПЛОФОКАЦИЯ СОФИЯ, колко пъти я обръща с Фандъкова - то държаван в общинска и обратно!

Данъци не плащат, наем за стадион не плащат, както вика тоя отдолу - и лиценза си не плащат, по едно време заплати на плащаха (и това им се размина), постоянно се пренебрегва законът за да не фалират, постоянно им се правят компромиси, за да не изпаднат в окръжната, все в мониторинг, все под условие, статуи вдигат на Гунди върху подарена от общината земя, предишният шеф на БФС беше левскар а синчето му - вратар в този "отбор" (конфликт на интереси в никакъв случай няма!), сегашният шеф на БФС също левскар избран вероятно защото доведе националния до посмешище, абе веднага си личи на ПеЛефски са любимият отбор на Боко Тиквата и Шиши! Направо им го подарете "Герена" и направо им заделете място за депутати на тия, те очевидно са специални!

... и пари им отделете, и пари, пари, пари!

Е то всички ние им отделяме, щем-не щем. Неплатените данъци, неплатеният наем за стадиона, неплатеният лиценз - ясно ти е кой ги плаща. Спомням си как преди години "Локото" незабавно и без никакво "условие" изпадна от А-група за ПЪТИ по-малки суми от дължаните и в момента от любимия отбор на Шиши. Насо Гъза даже имаше наглостта предната година да си признае как спокойно не си били плащали данъците с години (били пренебрегвали държавата, както той се изрази) - очевидно е бил наясно, че ще го толерират до последно. Ето това е "Левски", без даже да слагам в сметката наркоманизираните му ултраси от Левски - Люлин или Запад или както там му викат, които пребиват жени с чукове в центъра на София и полицията се прави, че не вижда.

Онези от Борисовата плащат ли наем?

Някой разрешил ли им е да на си плащат, както на ПеЛефскарите?

Ще им го дадат. Вече се видя кой стои зад този "отбор" и как за "Левски" има привилегии, за които другите отбори не могат и да мечтаят. Даже лиценза не си платиха последния път - "под условие". Така и не стана ясно какво е условието.

А за ЦСКА? Разформироване заради неплатени данъци към НАП. И в един момент - 2 отбора ЦСКА, като селяндурът Грипа Ганчев съсипа Литекс, за да покрие далаверите на Лупи.

Факт! Нямаха си Шиши да притича да ги спаси от фалит, или Черепа да им опрости едни милиони, нито НАП ги постави "под условие" като ПеЛефскарите. ЦСКА изобщо не е първият "разформирован" отбор, и за разлика от ПеЛефски изпадна до там, защото Лупи го разбраби, а не заради системно слаба игра, ама на ПеЛефски постоянно и от години им се разминава, и то отгоре на привилегии като това да не плащат стадион - защо така?!

Евала на новия кмет. Левскар съм, ама от 1998 година да не са плащали наем, кой тогава поддържа стадиона и за чия сметка? Значи софиянци плащат, а футболерите от Гана и Забмия получават тлъсти суми, и се подвизават по дискотеките. Когато Левски заиграе като с Курдов, Искренов, Стоянов, Велев, тогава ще си купя тениска, а с част от приходите да си плащат наема (и да остава за заплати!)

Ми евала за позицията. Това левскарското освен истински дегенерати, примрели от злоба и наглост, не виждам кой нормален човек би го подкрепял, независимо дали изобщо се интересува от футбол.

И защо ритнитопковците не плащат наем? Защото са много ценни за обществото ли? А тотализторът отделя ли им пари? Футболът е забавление за нискоинтелигентни същества и пералня за пари на разни мафиоти.

Защо не плащат наем? Още повече като Лафчис създава нова фирма 1991г, тя няма общо със стария клуб. И директно в А група и изхвърлят оригинала Левски София (на Пешо Кучето ли се водеше), за сметка на Левски 1914. Не случайно трябваше да си сменят емблемата при Батков. Тук не става дума да обиждам левскарите. Те нормално си подкрепят отбора и правилно. Да им се извиня. Но фактите са си факти и защо са третирани различно? Както че Лудогорец 1945 е създаден 2001г като Разград 2000, обединен после с Антибиотик. И така много други отбори. Металик Сопот на Ботев, Велбъжд/Левски Кюстендил на Локо Пловдив. И то въпроса е, кой клуб не е преправян. Най-малкото БФС изискваше да станат акционерни дружества и с пререгистрации, а преди държавни. Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Понякога не може да се пусне коментар от 3-10 опит.

Подарете им го на говедарите. После като на пловдивчани им дотирайте 150 милки.