Кеч звездата Русев за целувката на Кобрата: Грозно, грозно, грозно. Оправдание няма никакво

Пулев се възползва от журналистката, защото е жена, казва звездата ни в кеча зад Океана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти пък откъде изпълзя ? Седи си в гетото. На кой му дреме за твоето мнение ?

Е, и кечистите си имат мнение .... оставете го да си каже човека, нито е първият нито е последният които се прави на многознаещ ..

Грозен завистник!

Много точен коментар. Личи си, че не прекарва много време в България.

Да внимава какво говори, че Андрея ще му направи кибер атака.

Говори точно момчета

Тоя па все едно нямаше да направи същото...

Жена съм и от първия момент това ми беше в главата. Как така си позволява подобно поведение. То така може и да се изнасили жена... Ами тя е с къса рокля, свободно поведение... Абе тя направо си го търси... Единственото оправдание беше.... много удари в главата и не преценява какво прави. Видяла му се е като неговата жена.... А целия негативизъм, който в момента се изсипва срещу чекиста, показва че много сбъркани хора има у нас....

Много точно казано. Какво като Пулев спечелил и бил в еуфория ?!?!?! Ами тая жена може да има мъж, деца....на тях да ли им е хубаво, някакъв си изпотен и кървящ нерез да целува майка им ??? Тя може и да е всякаква, но тя решава какво и с кого да прави. Има си нейно лично право да реши. Трудно е на българските русо-комунастопитеци да разберат, че в нормалните държави, хората имат права и лично пространство. Не е като да си комуннестчиеска овца и руски роб.....а да си ЧОВЕК !!!

Нали затова много хора напускат страната. Някои да постигнат мечтите ди, други да се спасят от тази повсеместна, убийствена оростотия на хора, които мислят себе си за тарикати, неосъзнаеащи, че това е най- голямото падение, до което може да стигне една нация.

добра реклама си правят, ако натиснат още малко ще намерят и зрители да им изиграят един мма мач по-между си с рекламна цел

а по ли е добре българин да излиза на бой под химна на Русия :)?

Няма лоша реклама.

Грозно, разбира се. Според лисицата на Лафонтен, гроздето е кисело. Светът днес е арена за комплексари.

За абсолютно всички, които живеят или са живяли в НОРМАЛНИЯТ СВЯТ постъпката на Кобрата е грозна! Само за ориенталците от нашите географски ширини е ок! Казвам го от личен опит, достатъчно от нас са били, а и в момента са в цивилизацията, за да го повърдят! Не оплювам спортист, който прославя България, само констатирам иситната.

за мненията, но според мен конкретната история трябва по-скоро да се разглежда като опит за вдигане на рейтинга на мача в щатите. Съгласен съм, че постъпката като такава е осъдима и не прави чест на Пулев. Но мисля, че тук и той и Сушито са актьори във филмче! Задачата и на двамата е съвсем друга. Доказателството е, че в крайна сметка той не получи сериозно наказание, а и тя до момента поне не е завела друг иск срещу него.

И това го казва човек,ако изобщо е човек този чекист ли е кечист ли е не го знам,който се прави на руснак и излиза с руско знаме вурху себе си.

Браво!!!! Много добре казано, с прости думи и ясно. Прекрасно момче, естествено и явно умно, нищо случайно няма. Още малко и може да му простя онези неща с руското, въпреки че това си е към непростимите грешки. Едва ли да представя България за република на Русия (може би най-обидното нещо, което може да ни се случи в световен план) е негово решение. По-интересно е, защо нито една дори дребничка българска организация не протестира против това. Патриоти... о да, извинете ме, сетих се!

Ти ли си човекът? Аз вече от "човеци", трудно се ориентирам сред стадото. Та се чудя вече, кому да подражавам. На Боко ли, на Славчо ли, на Митко рачков ли, на Делян Пеевски ли, на Сидер -ага ли, на Стани(мъж)шев ли? А то отговорът -пред очите ми: На теб трябва да заприличам. Само за 'файдата' от това, нямам още представа.

Ако една спонтанна целувка е нещо грозно, един юмрук в зъбите сугурно е нещо прекрасно

Руснаците са по американци от вас. Хак да ви е!

Фокусът е върху целувката, а не върху кечиста, така поне мисля аз...

хубаво критикува, ама (без да оправдавам Пулев) нека обясни защо се представя за руснак в шоутата, в които участва? Не е ли грозно, грозно, грозно?

А и му се възхищаваш. Всичко, според случая, нали? Знаете си урока вие, чекистите.

По важно е, кой носи флашката, а не какво е записано на нея.

Защото той е актьор. Кеча е по-близо до киното/театъра, отколкото до спорта. В момента, в който спреш да гледаш на него като на спортист, а на кеча като спорт ще го проумееш.

Похватът на скандала за вдигане на поулярността и рейтинга, не е български патент. Патент е на гнилата "цивилизация" в която живееш, но не си опознал, за да даваш мнение.

О"ПУЛЕВ НЕ ЗНАЕ ЦЕЛУВКА ПО БУЗАТА....САМО В УСТАТА ПЛЯСКА....

Гледах интервюто и веднага ми стана ясно, че точно тази част ще стане повод за повече коментари, отколкото цялото интервю. Жалка работа, жалка журналистика.

В US ако ти кажат спонсорите и с марсианското знаме ще излезеш и ще твъдиш, че си от Сатурн. Нищо лично, просто бизнес.

А боксът в какво се превърна? Акцентът, който аз правя е върху това, че хората сме така устроени да виждаме косъма в чуждите очи, и да не забелязваме павето в своите...

Зад океана вече всеки втори търси да измъкне дивиденти от все по-разрастващата се пропаст между мъже и жени. Език на чиста междуполова омраза. Още по-неприятно ми е дори в този случай, когато и българин говори това. Дано му стигнат.

Говори без да мисли. Което за България не е характерно.

Ок, пич, в такъв случай обаче малко тъпичко излиза да излезеш и да критикуваш другиго, нали?

Май този накратко обясни, какво е " Инстанбулската конвенция".

Голям праз - целунал я - не я е изнасилил.

Вече си участва в кеча като Българин! Усведуми се преди да пишеш. Грозно,Грозно,Грозно

Kой знае какъв кючек му е изигртала за да я целуне и да и дигне рейтинга, 90% от журналистките са туфлеци готови на всичко за да получат слава. Работил съм в телевизии като видеоператор.

Така както българин може да те оплюе никой друг не може.

Еми е така спонтанно да целуват жена ти по улицата. То красота.

Тоя кечовеч явно яко е закърмен с евроатлантическите и демократични ценности.....да си стои в америка! В България няма място за подобни....

Също така, тук всичко е измама, конспирация и планът Ран.

На тези с минусите ще им кажа следното: 1. Вината ВИНАГИ е индивидуална. Няма вменяване на вина на цели групи в правото, или пък някой да е виновен по подразбиране. Времето на газовите камери отдавна мина. 2. Целувката е израз на любов и НЕ Е ИЗНАСИЛВАНЕ. В случая виждаме груба проява, но не е изнасилване. Все пак да ви го сложат и да ви щипнат по задника не е едно и също. И с желание, и без ;) 3.Човека очевидно смесва проблемите и с подобна сбъркана философия жена не би го взела насериозно(дългосрочно). Сам си вреди, дори и да спечели нещо към момента. По-грозно нещо от жената феминист е само мъжа феминист. Светът е за двама - мъж и жена. Място и права има и за всички "останали".

Да показваш, кое е правилно и кое не, е добра черта. Критиката е правилна

Твоето чакахме, на нас ни дреме за твоето мнение.

а сега влизай да измиеш чиниите, после пак се прави на европеец

Ами , когато е роден , България е била съветска губерния, само формално отделна държава. И досега 30 процента от икономиката и повечето от полит елитът е впримчен от руски служби и руски операции, начело с Клепушко президента. И досега за многото дебил , русофилията се представя в извратената ни родина за париотизъм, тоя просто си го казва едно към едно, що да се прави .

Абсолютно е прав. Тия псевдопатриотични изцепки са смешни. Да си кажем кусурите, за да не повтаряме грешките си. Такова поведение само в чалготеките и няма никакво оправдание, че била такава, онакава, това няма никакво значение, всеки има право на избор, това е негово лично право. Пък и той не е чак такъв хубавец, той не е хубавец, да не говорим за силиконовите женоподобия около него, но не това е важно. Постъпката му даже не е глупава, а израз на голяма простотия, която изненада много от нас.

Ако някой нагъне дъщеря ти или жена ти, пак ли ще плюеш евроатлантическите ценности?

Прави си реклама, за да го видят хората, защото никой не го познава. Като е толкова възпитан, защо не защити Пулев като българин, а плюе по него. Ама щом излиза да се бие с руско знаме, значи направо е безродник. От това по-грозно няма...