17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мен ме изнасили учителката по руски в училище след часовете, най напред започна да масажира члена ми и когато се надърви го вкара сама и започна да го стиска с путата, докато не се изпразних в нея, после го облиза и ми писа шестица с плюс в дневника, хареса ми и така продължихме още две години.

Браво Дир,блокирате IP адреси само някой да напише нещо критично за канадското юпи,или за за президента , а този под мене пишещия го търпите.

Щом доброволно е отишла във вилата на главанака, това не може да е изнасилване, тя се е ебала за някакви облаги, като проститутка.

Този женски трик е отдавна известен по света, млади жени се оплакват че са изнасилени от богати стари мъже, това е най лесния начин да забогатеят и да отмъстят на някого, защото не се изискват доказателства. Повечето от тези жени са се продавали за пари и облаги и си отмъщават. Да не говорим, че всички жени са явно или неявно проститутки и няма такива дето се надупват за “Бог да прости”, дори и собствените жени го правят срещу издръжка, подаръци, екскурзии, бижута…

А, дано, на всички разбирачи тука им се родят дъщерички. Тогава може и да почнат няколко от тях да мислят. Не всички, дори не повечето, но няколко е добро начало.

не ти го пожелавам - ама ако имаш син и някоя го обвини, ей-така, че преди ГОДИНИ видите ли я бил изнасилил? нещо, което НЯМА как да се докаже, и той до живот ще седи дамгосан от ... НПО тъпанарки като тебе... до живот... без доказателство, без присъда, без работа, без права да се защити. не ти го пожелавам - даже на теб.

И понеже има няколко несправедливо обвинени мъже, дай да не вярваме на никоя жена. Да, добре.

Друго си беше едно време, когато родните спортистки и звезди ходиха по резиденциите на бай Тошо. Най-любима беше ЦК Манева, която откриваше банкетите танцувайки с Тошко

Погнусен съм от свинските коментари на някои Ганьовци, които веднага прозряха ситуацията. Интересно дали ако вашите сестри или дъщери се оплачат, ще кажете - търсила си го е. Супер гадни нерези.

Аз пък съм потресен от 2-3 лесбоса, които искат да могат без съд и присъда който им хрумне да убиват. де-факто, де-юре...

Комунистите ги обичат тия работи, демонстрация на власт.

Добре че поне в америслямска държава такива неща никога не стават!

Стават навсякъде, но има и последствия в номрланите държави!

И какви последствия имаше за Бил Кинтън, Джон Кенеди, принц Андрю и всичките политици от шайката на Епщайн?

Най - голямата престъпност в света е в китай и след това в раша! Това, че медийте им не пишат и неистово се крие всяко престъпление, не означава, че няма! Това е неоспоримата истина!!

Какви работи ставали в братски Китай. Сега разбирам чий са го дирили в чайната Мунча и канадската ливада Кирча м дааа секс туризъм

На 75г да може да изнасилва спортистки...! Дай Боже всеки му такова здраве, но БЕЗ изнасилването разбира се.

Презобил е с хапчетата, апаратчика ;)

Ако ще главата да й е отсекъл, в Китай могат да правят всичко с милиардаи половина китайци там.. Те са като яйца

Много лошо когато се ебат не по любов, а с големи финансови и кариерни очаквания, т.е. по сметка и когато след години останат неудовлетворени някак си решават че били изнасилени.

Случая определено не е такъв. Тази жена си е осигурила живота доста отдавна. Беше стигала до топ 20 заработила само от турнири милиони долари

някои са забравили, че с гъза или циците напред си беше актуално в кариерата и по време на каманизма. тука или наистина е 'хак' на акаунта, или някоя пача от ме2 се опитва да работи и в китай.

извинете ме, драги реално изнасилени (едва ли четат тук) но такива събудили се след години са, за мен, фантазьорки at best.

Така е, щото не пази рокля с петно от сперма. Всеки (вече и пе.. ъъъ... мъже по пол и жени по ориентация почнаха с миту) може да се оплаче за нещо, станало преди години като май го правят предимно фантазьорките... реално изнасилените страдат.

Фейк - случката е била отпреди само 3 години. Тая трябва да се научи, че да звучи истинско, обвинението трябва да е за нещо отпреди поне 10, най-добре 15-20 години.

преди 20 г. може и да не е била родена

Преди 48 години бях изнасилена от комунистически функционер.

Сега го казва,когато вземаше парите мълчеше. Изнасилена жена незабавно отива в полицията и при съдебен лекар за вземане на ДНК .

В Китай? Срещу партиен функционер, който на всичкото отгоре е и вицепремиер? Честно?

За всички изнасилвачи затвор и като ги изнасилят 3-4 няма да са толкова отворени.

Горката, помислила си е, че живее в свободнуия свят. Кой знае какво ще ѝ се случи сега.

мету, две неща: 1) кой гарантира, че това не е ебавка на хакер или активно (стил наше НПО) мероприятие? 2) опитала се е с курвенските номера на миту, но в някои държави все още човек е невинен до доказване, а не обратното.

Между тениститка и политик (и то китайски) ще повярвам на първата. Тя просто е изразила емоциите си, а кой е невинен ще докаже "безпристрастният" китайски съд, но пък комунист не се съди, ако си спомним как е било у нас.

Що бе - щото в Западния свят не зачезват наистина неудобните ли ? Имаше един дето десетилетия осигуряваше деца и жени на богаташи и политици в САЩ И като се появи опасност да се разговори и се самоуби, при случайно изключени камери.

Това в кой сайт го прочете, че осигурява деца?