Коментари - Клубовете в Англия скочиха срещу арабските милиарди в Нюкасъл | Корнер.dir.bg
назад

Клубовете в Англия скочиха срещу арабските милиарди в Нюкасъл

Те не искат саудитските пари в клуба от Северна Англия

Обратно в новината

Коментари - Клубовете в Англия скочиха срещу арабските милиарди в Нюкасъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Другото им име на англичаните е лицемери.Нямат нищо против парите на целия свят ,но пък иначе ги приемат с мнооооого скрупули,милите те....

ингилизи, като ви наденат и чаршафите да не викате, Кой ми сра в гащите

Ще се сетят, конкретно за арабите. Те нямат нищо освен безкрайно много пясък и все още петрол. Петрола обаче не е безкраен, а очевидно и времето му отминава. След 10-15 години ще им остане само пясъка и петрола, който почти никой няма да търси, а това означава, че и влиянието им ще изчезне. И те са го осъзнали отлично. Логично е да търсят индиректни пътища(във всеки един смисъл) към по-адекватни географски ширини. Целият им лъскав свят е построен от преди всичко европейски инжинери.

Ако се махнат всички милиардери, ще стане посредсвено първенство...... играчи и треньори реват от многото мачове

Явно арабите искат с ПОДКУПИ да завземат чужди държави. Както даваха ПОДКУПИ на Предателите- поп Кръстьо и Стефан Стамболов. Англичаните, най- добре да убият арабите, и да им вземат парите, както Васил Левски и Христо Ботев са убивали богати мюсюлмани - Ислямисти и ползваха парите им за Освобождението от Мюсюалманско Османско РОБСТВО... А англичаните убиваха богати араби и индианци до преди 100 години и им взимаха златото....

Ще има сЮнети за всички и то безплатнооо и бурки за ханъмките

Гледах Юнайтед преди години и наистина им се кефех. Пак бяха богат клуб, но не си личеше толкова цинично, а имаха идеология и чар в играта. Сега наистина са лицемери, такива хора управляват всички клубове. Дано Нюкасъл стане като Сити и Челси и да ги натика в дъното всички. Отдавна не е спорт, а само бизнес.

Ама са лицемери ама. Като наливаха милиардите в Ман Ю и Ман Сити и Челси, къде спаха? Или всички шейхове и олигарси да се махат от висшата лига или вси да могат да влязат. Какво са тия за едни може, за други не ?

От Много време насам футбола зависи от парите. Всичко друго е алабала.