17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ЦСКА обичаме !

Испаньолата ни набута шушоните

Срамна загуба и трагична игра. Гонете го тоя смешен треньор до като е време.

Домусчиев след мача с ЦСКА Москва: „Това е моят „Лудогорец“! Домусчиев след мача „Ференцварош“: „Това е моят отбор! Е и кво стана? Не се радвам, но и не тъжа! „Еспаньол“ – без 5 основни играчи,в зоната на изпадане на Ла Лига; „Лудогорец“ – без 2-ма основни играчи, водач в ЕфБет лига; Амииииии, аз кво да кажа, …. ЕфБет лига! Нека и Домусчиев каже нещо!

Arcadium

Свършил му е гела.

Не мога още да проумея как загубихме от тия слаби испанци, случайно или на тото.

Не разбрах коя или кой е тя

Като ви казвах, че в момента Кешеру играе за половината отбор, вие не, та не - Матселиньо. Марселиньо беше преди 5 години. Иначе нищо не е изгубено. Има още срещи, Колко идиота си помислиха, че Лудогорец ще бие във всички срещи?! Лудогорец има потенциал и силата да продължи и съм сигурен, че ще го направи.

Ами проумей го, лесно е. В Испания/ Англия/Германия/Италия/Холандия и т.н. отборите играят футбол, а не Ганкиното. Имат дълбочина в отборите си и всичките им футболисти са отлично тактически, технически и физически подготвени, и не зависят от звездите си, особено когато играят срещу тактически неграмотни отбори, отпадащи физически след 10 минутна преса.

Лудогорец днес играли слабо с Еспаньол! А ЦСКА днес игра със село Ерден, а евpоидиотите на PlayStation 3! Живот!

И нито един в Еспаньол дето да предизвика расизъм или маймунски звуци.

Лудогорец днес бяха слабички. Само да питам, ЦСКА и Евротъпанарите кога играят? Утре ли!

Айде не подхващай тази тема, че за 50% от българите испанците са цигани, американците глупави и японците по-мързеливи от нас! Ганьо Балкански е номер 1!

всичко има начало и край

Върни се там, откъдето си излязъл преди да ти се чуе първият плач като новородено делиорманецо. Тъпотия и заяждане като твоята нямат възраст. Прост дразнител!

Случва се, не е трагедия!

Откакто почнахте да пробутвате "проекта" за национална кауза, вече нямаме национален отбор. Свикнахме да не сме в групата на големите отбори, но да приемаме ремита с Черна гора и загуби под 5-0 за успехи, няма да стане. Докато едни пируват с народна пара и са галеници на институциите, целият нбарод страда, включая и футбола. Така че, никого не го топлят средняшките изяви на "проекта" в много по-слабия европейски турнир. Не само че е вреден "проекта" ви., но е и на космиеско разстояние от пробив в ШЛ.

На никого не му пука за някакво посредствено чуждо тяло прикрепено към А група. Докато чуждото тяло не започне да унищожава приемника де....

Американците са умни. Японците са работливи. Испанците са добри играчи. А Мутрогорец е вреден за българския футболл

По-скоро в случая вина за слабата игра може да има черното тото.

Ейййй, какво ли щеше да пишеш, ако се отнасяше за столичен клуб?

ХУбава новина.

Лудогорец се представи достойно и според капацитета на държавата в която живеем с 6 точки се движи достойно. Какво да кажат в това отношение ЦСКА Москва. Не се вижда, кой ще измести разградчани от 2-рото място, което е напълно достатъчно , за да продължат напред.

Слаб Лудогор......тренъорчето тотално се обърка......

Случаен отбор от случаен град! В група го чака! НЕИЗБЕЖНО Е !

Чака недоразумението ЦСКА-София за да започне като всички нормални отбори от ниското ниво.

Целият народ освен София страдаше когато двата клоунски отбора си менкаха титлата и си играеха сами в Европа.Нямаш представа колко фенове на футбола спряха да се интересуват заради тези заменки и заради двуполюсния модел.Намразиха ви всички по провинцията.Какво си седнал да ревеш ? Няма да имате титли повече софиянци пък ако щете и националния на Сърбия да намесите.

Чуждото прикрепено тяло е ЦСКА-София.Такъв трябваше да не съществува.Много лесно забравяте за каква измама става дума.

Имам песимистични очаквания относно груповата фаза. Твърде възможно е Лудогорец да не спечели дори точка повече в оставащите мачиве и да заеме "почетното" 3-то място. Най-много един равен с ЦСКА . Със 7 точки обаче за какво класиране можем да говорим?!

И какъв е проблема да бият Ференцварош в Разград ? Или не ти се иска май.

Същите футболисти биха ЦСКА Москва и унгарците.Забрави ли ?

Черно тото с участието на български отбор и залагане на негова загуба може да има, ако отборът играе с представител на Лихтенщайн или Андора. Когато играе с испански отбор логиката е обратна.

"Случаен отбор от случаен град" е 8 пъти подред шампион на страната! Къде са , през това време НЕ случайните градове и НЕ случайните отбори? Само този факт е достатъчен всички тъпанари да замлъкнат. Ама не млъкват. Те и за това са тъпанари. Когато фактите говорят, и боговете мълчат ( какво остана за мършите). В "случаен провинциален град" се играе (и наблюдава) футбол на европейско ниво, а в столицата на страната, измислените "грандове" играят (и наблюдават) селски футбол!!! Е, някой се опитаха да играят футбол, но отпаднаха с 7:0, от двете срещи.

Каквото и да се пените, истината е тъжна: Домуса унищожи родния футбол. Защото докара едно стадо чужди наемници, да не казвам какви, че да не ме обвинят в расизъм. И се пробва да развива спорт футбол в Делиормана, където допреди десетина години местните хора мислеха, че футболната топка е квадратна... Там имаха епохални успехи в борбата, с олимпийски и световни шампиони. И вместо да развива борбата, Домуса им натресе футбола с наемници от къде ли не, без нито един местен играч. И тази порочна схема бе краят на българския футбол. А най-голямото му престъпление бе да подарява български паспорти след 1-2 месеца ритане на топка на чуждите наемници, без никакви правила и законови изисквания за уседналост, владеене на бълг.език и перспектива. Ясно е и на децата, че Разград не е място за футбол. Там на мач от нашето първенство ходят по стотина роднини и приятелки на наемниците, и 2-3 хиляди на мач с говедата и армейците, но те не са от Делиормана. И е удивително защо БФС не наложи забрана да повече от 3 чужденци в основния състав, а за български паспорти чужденецът да си чака законните 5 години. Просто и ясно е, че Домуса си прави експеримент с футбола на място, където не е мястото на този спорт!!! А сега Дир вероятно ще ме изтрие, но това е истината, колкото и да не им се иска на ласкателите на Домуса.

туй ни е моя Лудогорец! 11-си дървета!