Коби плуваше с акули, правеше каквото реши и единствен се доближи до Джордан

Най-великият "езерняк" влиза в Залата на славата тази нощ - 14 месеца след смъртта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой въобще разбира ли че Коби беше масов убиец ? Или само трябва да се прекланяме пред черния гигант от баскетбола ?

Ех, явно статията е в почит на Коби и за това някакви неща се преувеличават, но в НБА има и други страхотни играчи. Един Стеф Къри за мен е по-близо до Джордън в контекста на легенда, който в много отношения е по-добър от Джордън. Да речем, като стрелец, като плеймейкър и ако щеш и като поведение на и извън терена. Разбира се, двамата са играли в различни епохи и само рекордите ще останат за историята.

Коби се слави и с историите как съотборници/колеги са му звъняли да ходят по клубове и да празнуват, той е отказвал най-директно с "оправданието", че ще ходи да тренира в залата (по нощите разбира се). Хора с такъв спортен дух, хъс, жажда за победа и развитие не се срещат често на Земята! Идол на поколения деца, млади и не толкова млади хора по света. Силно препоръчвам и книгата му, не толкова защото е "писател", а защото реално учи на "mamba mentality" и как да се стараем да бъдем по-добри на професионално и личностно ниво, съответно по-добра версия на самите нас, всеки един ден. Почивай в мир, Мамба!

Начи нямам нищо против чуека, но на Еър Джордан може само да му целувакраката...

Не е тайна, че Джордън в документалния филм за него (на нетфликс) казва как Коби му е споделял, че е гледал записи на негови мачове (Джордън) за да изучава и научи движенията му, след което ги прилага в по-различен и дори подобрен вариант на игрището. Не е и тайна, че Коби винаги е казвал че има само един човек, който е по-добър от него в залата и това е Майкъл :) Дали от уважение, дали защото наистина е така, не мисля че някой може да каже с точност - но е факт, че двамата бяха извънземни на паркета, а спортното им съперничество беше радост за окото на всеки баскетболен почитател!

това "плувах с акули в клетка" е като "гледах тигъра у зологическата градина"

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Kosmat Hui ke te ebe v kiska I u dzopu!

А бе тия у щатите сигурно не го споменават тоя, колкото ние у бегето.

Липсваха ми статиите за Коби

Аз тръпна в очакване за йонито на Кобилкина...