Коментари - Кошмар пред милиони зрители: Играч от НФЛ е в критично състояние след припадък на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става след ваксиниране с дрисните на фарма мафията!

Какво лицемерие - сълзи за един играч, получаващ милиони и избрал рискована професия сам, и никакво притеснение за милионите избити в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия, Украйна. Ненормална държава.

Какво беше заклинанието Ваксините са единственият ефективен и безопасен начин да предпазим себе си и своите близки. Я пак. Единственият? Ефективен? Безопасен? Да предпазим? Буахаха! :) :)

Se taia

Двама идиоти коментират без да знаят подробности...

Дира защо помествате статия у нас след като никой не гледа този спорт нито пък му знае правилата...

Този е антиваксър. Гътнал се е след среща с китайски турист слязъл вчера от самолета. Защото не е ваксиниран

Ваксинка, добре че е било лайв иначе щеше да е при свети Петър вече...

Внезапно, а!? Нашите учЕни смятат да е от екстремните студове... или горещини, там както е времето.

А той какво е получил? Милиони избити ли ? И какво ги е правил? Защо са му били?

Умират внезапно и малки деца. Всеки ден има съобщения за някой, умрял внезапно. Без заболяване. Властите мълчат. По статистика смъртността на населението за 2022 е еднаква с тази на 2020.

Тези 'климатични промени' съвсем озверяха напоследък...

От вakcuните е. Преди да хвърлите камъни и кал, направете си сами справка в итернет с колко процента се е увеличила 'внезапната смъртност', както го наричат последната година на хората във възрастовият диапазон 30-40.

Не е нито 100% сигурен, нито 100% безопасен, никой никога не е твърдял подобно нещо! Въпрос е на полза-риск, бас хващам, че нямаш една застраховка и като стане нещо друг ти е виновен! Тъпак!

Sudden death е терминът, различен за всяка страна и по-висок в развиващите се страни. В развитите се увеличава експоненциално с възрастта. В България е по-висока, отколкото в САЩ, като процентът ваксинирани в България е в пъти по-нисък. Аман от олигофрени!

И нито дума за “ваксинационния статус”? Нищо, ние се досещаме сами.

Нека позная! Фен си на Копейкин и и д-р Франкенщайн /Магъров/?

пост ваксинейшън ефект

нека позная - ти си един от дебилите на азб, които не се ваксинураха, но гордо разнасяха ковида по моловете в София, търсейки да лапнат некой курр в кебефа.

Sm3hurk0

Ваксините почнаха да действат и да защитават Земята от популацията !

пфаизер нали? 3 дози

Нищо не му е, още маааааааалко от хубавите витамини и пак ще е готов.

Преди да разправяш кой тъп и кой остър, виж в огледалото. Това новите джендър хунвейбини сте толкова кухи, че кълвете на гола кука.

Какво общо имат ваксините с един неистов спорт, упражняван от малцина.

Това българите сте мнооооого прости, ама мнооого!

сакатлъците от кравефермата! Да пукнат всички, дано!

Сравни го преди и след 2020... При нас здравните показатели са си лоши по принцип заради лошото качество на живот и някои национални особености на характера.

Като не искаш ваксина Пфайзър има руска ваксина Спутник. Направи избор.

ВАЖНО Е,ЧЕ Е-ИНЖЕКТИРАН СРЕЩУ ХРЕМА!!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТ,НЕКАКВИ СИ:ИНФАРКТИ,ИНСУЛТИ,ВНЕЗАПНА СМЪРТ,ПРЕД-ТРИЛИОНИТЕ,СПЕЧЕЛЕНИ ОТ-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ЧРЕЗ ИЗВРАЩЕНИЕТО-ПЛАНДЕМИЯ!!!

Прав ще излезе Джокович.

Но в момента единствените държави с отрицателна "свръхсмъртност" сред т.нар. "развит свят" - ЕС, САЩ, Великобритания и бивши колонии, Япония, са, о, изненада - България и Румъния. В ЕС средната "свръхсмъртност" е + 12-13 %, като в Испания и Португалия е над 25 %. Всеки да си мисли защо е така. Ето официалният сайт на ЕС - https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excessmortality-_statistics&oldid=576931

Боц,боц,боц.

Страничен ефект от ваксините против Кромид 19

Боцнал ли се е с Файзер?

Страхуват ли ви съсиреците драги инжектоиди? Жулете още бустери, че нов щам иде... Въпросният явно е пропуснал да се ъпгрейдне.

Ба си, много параноици имало в Родината ...........

Минаха ли вече 2 години от фъксата? Брей, как лети времето, кога беше януари 21 г. и прегръщахме живота, кога стана януари 23 г.?

Дай нигър дай!

една конска доза

От боледуване от Ковид са страничните ефекти, включително тромби.

"Сейфтито на Билс Хамлин спря атаката на нападателя Тий Хигинс, но нямаше някакъв сериозен контакт или удар..." Как няма бе! Блъснаха го с глава в гърдите, та чак главата му отскочи! Сърцето му направо не е издържало удара!

Нищо читаво нямат краварите. Имат един идиотски празник с тикви и идиотски два спорта (самоубийственни).

Ваксиниран ли е?

И какво общо има написаното с темата? Умник.

Без изненади.

Вероятно глобалното затоплене е отключило състояние на остра зимна вагина. Дано да се оправи булката.

И случайно можеш ли да го докажеш ... защото в момента това не е само слух , а лъжа ти подлежиш на съд наистина (добре че прокуратурата си рови по дупките, както обикновенно) !!!

Само коментари от малоумници, дето си мислят че е задължително заради евентуална ваксина ... А когато нямаше ваксини проти ковид , какво не е имало такива случаи ли ... че даже бяха доста повече ... Малоумници неграмотни.

Не е от душегубките, даже си бий още една,щото откакто ги има, вместо по десет атлета да умират в игра, умират едва по 1-2!

НФЛ ? Аман! Щото ако не е българска, трябваше да се предхожда от името на държавата.

Шит хаппенс. Ама тоя малоумен спорт не мога го разбера.