Коментари - Кошмар пред милиони зрители: Играч от НФЛ е в критично състояние след припадък на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Животното с N 85 как го изблъска с глава в гърдите, че и не се обърна да погледне след като той припадна до него.

Говедарите ги видяхме, а кравоте къде са

Малко по малко Дарвин чисти планетата от ваксъри.

д*ебил

Населението трябва да стане максимум 1 милиард и да се храни с хлебарки и рециклирани лайна.

Малко преди ваксините затвориха и цензурираха всички експерти и специалисти по ваксини и инфекциозни болести, и отвориха устите на нелицеприятни платени кретени, математици, зъболекари, хирурзи и т.н Още тогава нещо не ми хареса в тази зверска цензура, и все още се чудя как стадото налетя на измислените ваксини, че и се редяха на опашки като плиткоумни идоти.... подписвайки се, че се бодат на своя отговорност...

Вие само вижте как беше през 2022, едно от многото видеа който скриха масс и мисирките медиите от вас Очакват се валежи от оваксани и падащи внезапно, то ще обвиняват за това климата, мистериозни болести, носене на стегнати чорапи, това че спортували и какво ли не, само ваПЦините няма да ги обвинят защото за това им е платено и това е тренда, да бъдет шалтерирани овцете с иглите до 2025та. https://www.bitchute.com/video/Oft6A5b06YQ1/ тук има всичко https://bit.ly/saprotivata-bg

Няколко ли? Тази сутрин по англ канал ITV интервюираха лекарка, която неблагоразумно изнесе данни за инфаркти, инсулти и мъртвородени сред ваксинираните. Водещата в паника я прекънна, че било дошло време за прогнозата за времето...

Негрото с фамилия white е като ходещ виц.

Нармално! Нали всички там ги задължиха да са с ваксинка. Така играта става по-интересна, че иначе само едно тичане имаше. Сега най-редовно и припадъци с екшън вече има по стадионите! Забавление така да се каже! Правителството се погрижи ;)

Вижте само каква актуална коледно новогодишна песничка вече се пее в набодените страни https://www.bitchute.com/video/bLj4f00KrTIN/ Вие само вижте как беше през 2022, едно от многото видеа който скриха масс и мисирките медиите от вас Очакват се валежи от оваксани и падащи внезапно, то ще обвиняват за това климата, мистериозни болести, носене на стегнати чорапи, това че спортували и какво ли не, само ваПЦините няма да ги обвинят защото за това им е платено и това е тренда, да бъдет шалтерирани овцете с иглите до 2025та. https://www.bitchute.com/video/Oft6A5b06YQ1/ тук има всичко https://bit.ly/saprotivata-bg

станало пред екраните ,та разбрахме... колко такива ваксани има всеки ден !! Слагайте пети бустер и се радвайте

Така, така, давайте, вярвайте в науката, 4, 5 дози. Мрат като мухи всеки ден. Журналисти, спортисти, общественици, артисти у т.н. Цял Фил филм има вече - Внезапна смърт. И Мангъров, и Бахди, бяха прави!

Коридата е забранена почти навсякъде. Кога най-сетне ще забранят този изродски псевдоспорт с напълно сбърканото име "футбол"?! Трябва да се пълен малоумник, за да се наслаждаваш на тази гадост - блъскат се като животни, "играта" се хпекъсва всеки 15-20 секунди - абсолютна отврат! Достатъчно е да се сравни с оригинала - ръгби - или с т. нар. австралийски футбол, за да се види колко са изродени тия хамериканци!

"Играта се прекъсва" - лапсус от яд.

УАДА световната антидопингова комисия? В НФЛ не се допингират,нали? От какво ли му е прилошало

Агенция

Шит хаппенс. Ама тоя малоумен спорт не мога го разбера.

НФЛ ? Аман! Щото ако не е българска, трябваше да се предхожда от името на държавата.

Само коментари от малоумници, дето си мислят че е задължително заради евентуална ваксина ... А когато нямаше ваксини проти ковид , какво не е имало такива случаи ли ... че даже бяха доста повече ... Малоумници неграмотни.

Не е от душегубките, даже си бий още една,щото откакто ги има, вместо по десет атлета да умират в игра, умират едва по 1-2!

Бий си е една. Да, имало е и друг път, ама сега е епидемия от смърт. И се пиеш само за тези, които няма как да ги покрият от прекомерно медийно внимание! Миналата седмица имаше момче на 16 хокеист, няколко мозъчни удара! Двама редактори на телевизията на Дрисни ЕйБИСи. И т.н., ама не, то и друг път имало. Имало е дрънци. На 40 съм и не съм изкукал още да не помня колко и какво е имало!

Вероятно глобалното затоплене е отключило състояние на остра зимна вагина. Дано да се оправи булката.

Без изненади.

Ваксиниран ли е?

И даже е бил активист и се е занимавал сдецата пострадали най-много от ковид.

Нищо читаво нямат краварите. Имат един идиотски празник с тикви и идиотски два спорта (самоубийственни).

"Сейфтито на Билс Хамлин спря атаката на нападателя Тий Хигинс, но нямаше някакъв сериозен контакт или удар..." Как няма бе! Блъснаха го с глава в гърдите, та чак главата му отскочи! Сърцето му направо не е издържало удара!

една конска доза

Дай нигър дай!

Минаха ли вече 2 години от фъксата? Брей, как лети времето, кога беше януари 21 г. и прегръщахме живота, кога стана януари 23 г.?

От боледуване от Ковид са страничните ефекти, включително тромби.

Ба си, много параноици имало в Родината ...........

Затова оцеляваме !

Страхуват ли ви съсиреците драги инжектоиди? Жулете още бустери, че нов щам иде... Въпросният явно е пропуснал да се ъпгрейдне.

Боцнал ли се е с Файзер?

Страничен ефект от ваксините против Кромид 19

Боц,боц,боц.

Прав ще излезе Джокович.

ВАЖНО Е,ЧЕ Е-ИНЖЕКТИРАН СРЕЩУ ХРЕМА!!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТ,НЕКАКВИ СИ:ИНФАРКТИ,ИНСУЛТИ,ВНЕЗАПНА СМЪРТ,ПРЕД-ТРИЛИОНИТЕ,СПЕЧЕЛЕНИ ОТ-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ЧРЕЗ ИЗВРАЩЕНИЕТО-ПЛАНДЕМИЯ!!!

сакатлъците от кравефермата! Да пукнат всички, дано!

Нищо не му е, още маааааааалко от хубавите витамини и пак ще е готов.

пфаизер нали? 3 дози

Като не искаш ваксина Пфайзър има руска ваксина Спутник. Направи избор.

Sm3hurk0

Ваксините почнаха да действат и да защитават Земята от популацията !

пост ваксинейшън ефект

Това българите сте мнооооого прости, ама мнооого!

Но в момента единствените държави с отрицателна "свръхсмъртност" сред т.нар. "развит свят" - ЕС, САЩ, Великобритания и бивши колонии, Япония, са, о, изненада - България и Румъния. В ЕС средната "свръхсмъртност" е + 12-13 %, като в Испания и Португалия е над 25 %. Всеки да си мисли защо е така. Ето официалният сайт на ЕС - https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excessmortality-_statistics&oldid=576931

И нито дума за “ваксинационния статус”? Нищо, ние се досещаме сами.

Нека позная! Фен си на Копейкин и и д-р Франкенщайн /Магъров/?

нека позная - ти си един от дебилите на азб, които не се ваксинураха, но гордо разнасяха ковида по моловете в София, търсейки да лапнат некой курр в кебефа.

Какво общо имат ваксините с един неистов спорт, упражняван от малцина.

От вakcuните е. Преди да хвърлите камъни и кал, направете си сами справка в итернет с колко процента се е увеличила 'внезапната смъртност', както го наричат последната година на хората във възрастовият диапазон 30-40.

Sudden death е терминът, различен за всяка страна и по-висок в развиващите се страни. В развитите се увеличава експоненциално с възрастта. В България е по-висока, отколкото в САЩ, като процентът ваксинирани в България е в пъти по-нисък. Аман от олигофрени!

Сравни го преди и след 2020... При нас здравните показатели са си лоши по принцип заради лошото качество на живот и някои национални особености на характера.

Тези 'климатични промени' съвсем озверяха напоследък...

Умират внезапно и малки деца. Всеки ден има съобщения за някой, умрял внезапно. Без заболяване. Властите мълчат. По статистика смъртността на населението за 2022 е еднаква с тази на 2020.

Внезапно, а!? Нашите учЕни смятат да е от екстремните студове... или горещини, там както е времето.

Ваксинка, добре че е било лайв иначе щеше да е при свети Петър вече...

Този е антиваксър. Гътнал се е след среща с китайски турист слязъл вчера от самолета. Защото не е ваксиниран

Дира защо помествате статия у нас след като никой не гледа този спорт нито пък му знае правилата...

Se taia

Двама идиоти коментират без да знаят подробности...

Какво беше заклинанието Ваксините са единственият ефективен и безопасен начин да предпазим себе си и своите близки. Я пак. Единственият? Ефективен? Безопасен? Да предпазим? Буахаха! :) :)

Не е нито 100% сигурен, нито 100% безопасен, никой никога не е твърдял подобно нещо! Въпрос е на полза-риск, бас хващам, че нямаш една застраховка и като стане нещо друг ти е виновен! Тъпак!

Преди да разправяш кой тъп и кой остър, виж в огледалото. Това новите джендър хунвейбини сте толкова кухи, че кълвете на гола кука.

Какво лицемерие - сълзи за един играч, получаващ милиони и избрал рискована професия сам, и никакво притеснение за милионите избити в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия, Украйна. Ненормална държава.

А той какво е получил? Милиони избити ли ? И какво ги е правил? Защо са му били?

Така става след ваксиниране с дрисните на фарма мафията!