Кошмар с травми на Григор: Трети на "Уимбълдън" и четвърти в Шлема за 18 месеца

Неприятна тенденция е първата ни ракета да бъде побеждаван от контузии, а не от съперника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше всички качества но нямаше някой треньор като Иван Абаджиев лека му пръст! Да му стъпи на врата и яко натягаме на гайките,да няма време за женички,и да гледа настрани! Сега вече е късно,всичко е на доиграване и някой друг долар повече!

От позата, в която го шибам е ... трябва да я променим, за да не го контузвам, че чак съвестно ми става !!

Образно казано "ЛАЙНО"

Григор си играе за кеф, не толкова за резултати като Надал например. Показателен е факта, че сериозните му контузии започнаха през миналата година

Карък и лузър е този.

Въпрос на професионализъм и подготовка на тялото си. При Григор нещата са да си прави кеф с тениса, а не да играе за резултати и титли (Надал). Един Стеф Къри е на 34 и в същото време е в най-добрата си форма изобщо. А това означава ли, че е бил мързел в разцвета на силите си? Не, просто през 2020 вложи огромни усилия да подобри физическото си състояние и през 2021 и 2022 е машина. При Григор е лоша и грешна физическа подготовка.

Черно тото тряя си тъчи задника дришо

Нормално е, контузиите са част от спорта, особено пък след една определена възраст те зачестяват. Не всеки е Федерер, Надал и Джокович. Почти всички играчи имат много проблеми след 29-30 годишна възраст. Да погледнем дори един Домоник Тийм, който бе започнал да доминира в мъжкия тенис, но от 2 години насам почти няма професионални мачове, заради контузии, а е едва на 27 години. Ами ДелПо, който цяла кариера му мина под ножа, иначе щеше да има със сигурност няколко спечелени Шлема, а не само 1. Та така. Контузиите съпътстват всеки спортист. Не може да кажем, че Григор е слаб кондиционно, защото за 13 години профи кариера, почти не е имал травми. Просто явно възрастта вече си казва думата, конкретно при него. А да не говорим, че всеки който е спортувал изобщо някога, знае, че една травма, бързо може да последвана и от други. Става като верижна реакия. Но не очаквам плюещите бай ганьовци, да са спортували някога, освен с бира на маса.

Я кажи ти какво си спортувал, та толкова ги разбираш нещата с контузиите ? Имам предвид освен "джобна ръченица" и "джобен тенис" ...

Голям кеф! Казах ли ви, че проклятието на Родината майка, тегне върху егоиста! Не, не кълна, само констатирам!

ДГД! Манgaл!

Много крехък

Гришката като тотален консуматор на Западните блага да се прибира да се мобилизира и да отива да се бие с руснаците, че да защиштава свободите си.

Че къде му е треньора по физическата подготовка? Очевадно е в слаба форма - и психологическа, и физическа. И за двете - от мноооого време. Взема си мачовете на късмет, ако противникът бърка повече от него. Но няма хъс.

навремето оня рашийд го лупаше в кревата...и бе по печелифшо, ся олабен с т,н тренер ака пеераст винаги в щаба му има поне пще един педал...ся с а поивече масажиста и оня германец ли бе дето го натрапи з а треньор на нац отбор

Неприятна тенденция е първата ни ракета да бъде побеждаван от контузии, а не от съперника ха-ха-хах... давам 5лв да изкарате 1 месец без нито една "новина" за дришу.

Тъй, тъй............