Кой да бъде Спортист №1 на България в една изненадващо добра година?

В последните години трудно сглобявахме десетка, сега кандидати да искаш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ивет е твърде млада и животът е пред нея, а Стойка вече приключва активна състезателна дейност, ТЯ трябва да стане спортист на годината.

Много успешни в спорта са много и предимно жените за тази 2021 година. При това на най-високо световно олимпийско ниво. Не смятам, че има най-най измежду всички олимпийски шампиони. Поздравления на всички и пожелавам бъдещи успехи на българските спортисти за в бъдеще!

Ивет Горанова трябва да е. Нейното постижение е все едно японец да дойде в България и да бие всички по пиене.

е номер 1, прави лицеви опорки и коремни безброй :)

барбукоф трябва да спечели.Той най-много се бори за власт.

На Меси.Той бил Митко ама са го завели още като бебе в чужбина

Не Митко , а е Миткоски и е от Прилеп

Нашите затни момичета в худ.гимнастика направиха фурор със златни олимпийски медали и натриха носа на аглата треньорка на отбора на съветския съюз. Те също заслужават нашето признание. А за Гришо, или да замълчим, или да изразим удивление срещу мисирките, които го предлагат!!!

гимнастиката нее спорт! а дадоха медали по полит причини и после се доказа ,че е така и уж травма уж нам коси и се изложиха тотално

Ну блядь , ну погоди

Като не е спорт защо е на олимпиада?? Какво си мислите че гимнастичките не хвърлят пот и труд в залата? Не им ли е тежко и трудно, трябва да поддържат форма и килограми, да бъдат здрави подготвени? Да бъдат далеч от близките си, а като се съберат с тях и с приятели на маса да се притесняват да не качат килограм-два, защото знаят как трудно се свалят? Да се стремят да са най-добрите постоянно, да търпят лишения? Явно не сте наясно изобщо спорта като цяло за да раздавате и преценявате наляво и надясно кое е спорт и кое не... Или то от дивана всичко ви се вижда лесно, ама ви мързи да си вдигнете д-то да отидете до залата да видите какво се казва спорт и истински спортисти!!

Треньора по баскетбол Владимир Искров, който порти приятелите си на държавна сигурност! Той е много е добре финансово.

Божинов...

пулю

Защо не виждаме в анкетата Николета Лозанова с нейните спонсори Никиту и Божигол?

В статията пише, че колективните спортове са отделна класация, нейната дисциплина е креватна акробатика смесени тройки

Ще е жена, че само такива се окичиха с медали на олимпиадата - не помня за някой бронзов дали имахме при мъжете. Григор Димитров където сте сложили, изобщо няма място в такава класация.

Много гадна дилема ... - Стойка заслужава, защото на 35 години да се върнеш в професионалния спорт и да прегазиш всичко на Олимпийските игри е геройство - Ивет също напълно заслужава, тъй като освен злато от олимпийските игри има и бронз от световно... Най-много ще се радвам ако получат равен брой гласове - и двете заслужават

Само да не е тази герберастка подлога Стойка, дето ходи да полапва спаружените стафидченца на Тиквата след кат осе върна с медала! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! Жалка подлога на ОПГ ГРОБ!!!

Стойка е олимпийкси шампион , точка, Не на Бойко , на Жан Виденов да бе благодарила не омаловажава постижението и !А ти си малоумен хунвейбин

Може да е шампионка и това никой не и го отрича. Става дума за спортист на годината. Трябва да има и морал и визия и изказ. Ивет победи в Япония японците в техния спорт. И вероятно ще остане единствената такава олимпийска шампионка. Взе медал и на световно.Красива, женствена. Вобше няма място за колебание за мен

Тук не сравняваме двете , говорим за тъпотията на "Реалсита " , който отнема постиженията на спортист защото той има своите политически пристрастия , А картето във всичте му разновидности

Бате Бойко.

Ха ха ха взе ми думите от устата 100+

Да решат спора като мъже-на ринга. Правилото е едно-няма правила.

Утеоляка Бербатов избирам.

Стойка Кръстева категорично

Кой е имал наглостта да гласува за Дришо при наличието на толкова шампиони в една анкета?

Къде е тениса, къде са другите спортове в класацията. Тази година Гришо на куц крак остана в топ 30. Крайно време е да се осъзнае колко велико е неговото постижение в елита на тениса!

Защо в анкетата не присъства Кубрат Пулев? Първа победа за пръв път в най-новия спорт на Земното кълбо.

Това малкото от Долна Митрополия, как кой! Супер професионалист. Истински спортист. Учудвам се, че освен Гришо Неудачника, не сте включили и Бай Ганьо Пулев. Нали спечели някакво коланче онзи ден.

Малката перука и да икзже благодарности на Красен Кралев!

Ша ма извинявате за правописа малко съм се почерпил, ко да направя докато си слушам Преслава ми се отваря глътката!