Кой да бъде Спортист №1 на България в една изненадващо добра година?

В последните години трудно сглобявахме десетка, сега кандидати да искаш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малката перука и да икзже благодарности на Красен Кралев!

Ша ма извинявате за правописа малко съм се почерпил, ко да направя докато си слушам Преслава ми се отваря глътката!

Това малкото от Долна Митрополия, как кой! Супер професионалист. Истински спортист. Учудвам се, че освен Гришо Неудачника, не сте включили и Бай Ганьо Пулев. Нали спечели някакво коланче онзи ден.

Защо в анкетата не присъства Кубрат Пулев? Първа победа за пръв път в най-новия спорт на Земното кълбо.

Падна ми в очите.

Кой е имал наглостта да гласува за Дришо при наличието на толкова шампиони в една анкета?

Стойка Кръстева категорично

Утеоляка Бербатов избирам.

Да решат спора като мъже-на ринга. Правилото е едно-няма правила.

Бате Бойко.

Ха ха ха взе ми думите от устата 100+

Само да не е тази герберастка подлога Стойка, дето ходи да полапва спаружените стафидченца на Тиквата след кат осе върна с медала! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! Жалка подлога на ОПГ ГРОБ!!!

Много гадна дилема ... - Стойка заслужава, защото на 35 години да се върнеш в професионалния спорт и да прегазиш всичко на Олимпийските игри е геройство - Ивет също напълно заслужава, тъй като освен злато от олимпийските игри има и бронз от световно... Най-много ще се радвам ако получат равен брой гласове - и двете заслужават

Ще е жена, че само такива се окичиха с медали на олимпиадата - не помня за някой бронзов дали имахме при мъжете. Григор Димитров където сте сложили, изобщо няма място в такава класация.

Защо не виждаме в анкетата Николета Лозанова с нейните спонсори Никиту и Божигол?

Стойка е олимпийкси шампион , точка, Не на Бойко , на Жан Виденов да бе благодарила не омаловажава постижението и !А ти си малоумен хунвейбин

В статията пише, че колективните спортове са отделна класация, нейната дисциплина е креватна акробатика смесени тройки

Божинов...

пулю

Треньора по баскетбол Владимир Искров, който порти приятелите си на държавна сигурност! Той е много е добре финансово.

Нашите затни момичета в худ.гимнастика направиха фурор със златни олимпийски медали и натриха носа на аглата треньорка на отбора на съветския съюз. Те също заслужават нашето признание. А за Гришо, или да замълчим, или да изразим удивление срещу мисирките, които го предлагат!!!

На Меси.Той бил Митко ама са го завели още като бебе в чужбина

Не Митко , а е Миткоски и е от Прилеп

гимнастиката нее спорт! а дадоха медали по полит причини и после се доказа ,че е така и уж травма уж нам коси и се изложиха тотално

Може да е шампионка и това никой не и го отрича. Става дума за спортист на годината. Трябва да има и морал и визия и изказ. Ивет победи в Япония японците в техния спорт. И вероятно ще остане единствената такава олимпийска шампионка. Взе медал и на световно.Красива, женствена. Вобше няма място за колебание за мен

Ну блядь , ну погоди

Тук не сравняваме двете , говорим за тъпотията на "Реалсита " , който отнема постиженията на спортист защото той има своите политически пристрастия , А картето във всичте му разновидности

барбукоф трябва да спечели.Той най-много се бори за власт.

е номер 1, прави лицеви опорки и коремни безброй :)

Като не е спорт защо е на олимпиада?? Какво си мислите че гимнастичките не хвърлят пот и труд в залата? Не им ли е тежко и трудно, трябва да поддържат форма и килограми, да бъдат здрави подготвени? Да бъдат далеч от близките си, а като се съберат с тях и с приятели на маса да се притесняват да не качат килограм-два, защото знаят как трудно се свалят? Да се стремят да са най-добрите постоянно, да търпят лишения? Явно не сте наясно изобщо спорта като цяло за да раздавате и преценявате наляво и надясно кое е спорт и кое не... Или то от дивана всичко ви се вижда лесно, ама ви мързи да си вдигнете д-то да отидете до залата да видите какво се казва спорт и истински спортисти!!

Ивет Горанова трябва да е. Нейното постижение е все едно японец да дойде в България и да бие всички по пиене.

Много успешни в спорта са много и предимно жените за тази 2021 година. При това на най-високо световно олимпийско ниво. Не смятам, че има най-най измежду всички олимпийски шампиони. Поздравления на всички и пожелавам бъдещи успехи на българските спортисти за в бъдеще!

Къде е тениса, къде са другите спортове в класацията. Тази година Гришо на куц крак остана в топ 30. Крайно време е да се осъзнае колко велико е неговото постижение в елита на тениса!

Ивет е твърде млада и животът е пред нея, а Стойка вече приключва активна състезателна дейност, ТЯ трябва да стане спортист на годината.