Коментари - Кой иска да гледа това? Големи въпроси в NBA след игра на ходом и 397 точки в Мача на звездите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Формата го промениха преди 4-5 години, вероятно точно заради интереса. И първия мач с този формат имаше някаква интрига. Отбор "Къри" срещу отбор "Леброн". До четвъртата част играха ганкиното, но последната се стегнаха и направиха истински мач (макар и за една четвърт). Даже вземаха таймаути накрая, и имаше стрелба за победа в последната секунда. Както и спечелилия отбор се радваха, все едно са спечелили важен мач. Но това беше само първия мач по тоя формат, после пълна порнография.

Да вкарат отборът стигнал до финала от дадена конференция да има предимство във Финалите според това кой печели (Изтока или Запада) тоя тъп мач и гледай как всички ще вкарат и защита, и интрига, и драма в тоя мач.

Отборите вече не са изток-запад.

Отново Путин е виновен :)

Пародия.

Интереса падна много. За пари толкова. И със футбола става същата история

И звездния Чикаго Булс. Когато това свърши и спрях да гледам Баскетбол.

Не само ти, почти всички сме така. Това сега в НБА е пълна пародия... Мятат едни тройки и кълчат глезени, смешници.

Понеже за него му се струвало прекалено физическа игра през 90те. Та затова сега НБА е толкова скучен, няма реални претенденти. Единственития който се държи малко като в 90те е Янис ама и той почна по леко а показва емоция, че иначе давам технически фалове ако се зарадваш малко повечко

Лека треировка на отворени врави, не искаха да се изпотят :)) Баси сйучната боза

Мижав интерес

Интрига се създава съвсем елементарно - добавете солиден награден фонд за победителя, примерно 50 милиона, и като всеки играч за 5 милиона този мач, изведнъж отборът ще заиграе сериозно и в атака, и в защита.

Аз се надявах Сашко да гледам ама..

Цирк! Най-доброто от мача - сложили на маймуните бяло трико да приличат на хора, но ...

Баща ти е горила а ти си се родил шибан олигофрен

Ето, маймунското проговори в теб! Остава да пишеш дали си от тъмнобелите българи или англосаксонче.

Това че Антъни Таунс няма 50 точки на даже на мачовете на резервите го изтрйте щото той наскоро направи 62

Горили мятат топка в обръч, а милиони безделници им се радват - що е то?

Но не се обиждайте като ви го казвам а го приемете. Тъпи малоумни последователи на Хитлер сте

Ха, ха, че кой ви каза на вас либералчетата, че да си расист е срамно или обидно, бе?! Скоро ще си мислите, че и "мъж" е обида.

Добре глупако. Гордей се че си фашист. Доказваш че си фен на Хитлер, и сега си кажи два пъти Хайл Хитлер

Нерде фашизъм, нерде расизъм... Либералчетата сте трагични в идеологически план. Доказвал съм бил нещо - хе, хе. Умен си като милиционера от вица за рибките и логиката.

На снимките само джагали

Белите не могат да скачат

Проблема на всички спортове е че се дават твърде юного пари на хора които не ги заслужават.

Да направят правило, че ако и двата отбора завършат с под 150 допуснати точки в защита, ще им дадат по една победа в редовния сезон. На победителите от мача, на клубните им отбори пък да се даде предимство в следващия им мач от редовния сезон, когато трябва да са гости, да бъдат домакини. Има варианти, иначе само се разхождат и стрелят, но ние знаем, че халибъртън и стеф къри ,могат да вкарат от центъра, ако никой не ги притеснява, или че янис може да забие, кефа е като има съпротива.