17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор Монакото не е вече фактор в тениса и участието му е без особено значение. Напротив, ще отнесе освиркания, а и като го опраскат по-раничко ще стане за смях на цяло Хасково.

Помня много добре първия турнир в София. Ден първи квалификации. Влиза Кралев посредата на гейма. Съдията му прави забележка да седна, но той докато не обиколи 2 реда с познати и не се здрависа не седна. Хората, чакаха и като видяха какъв толуп е почнаха да играят, при все че им пречеше... Относно тазгодишния турнир, да не бърза да се раздва, защото тепърва мисля ще има отказали се като Циципас ми се струва, че няма да дойде. Иначе и аз искам всички да дойдат, но едва ли...

В основата на всички ставащо около Григор стои Геоги Стоименов , зет на Юлия Берберян едно от най-глезените чеда на комунизма, и след 89 год. наредила се като много други от другата страна на барикадата ! Те са активни, само когато имат лична облага- 15 панелки срещу 21 дка апетитна земя, където сага е техния тенис център!

Това лято видях министър Кралев във спортната зала във Варна.Малии голямо бичме е станал! Чак се чудя какъв спортист е бил?

С тези изказвания ще има да чака Гришо да му играе. Затвори си всички пътечки.Момчето не е длъжник на никого, най-малко пък на Кралев.

dotan

И без изказванията Гришо няма как да дойде. Тази година са поканени силни играчи и има поне двама, които ще отупат Гришо където го хванат, а не като преди две години когато селекцията беше такава, че нямаше как да не стане шампион хасковеца. Пък и с мениджър заврения зет на Малееви изпокарал се с цялата тенис федерация няма как да го видим Гришо в БГ... Ще видим след годиа две като се срине още в ранглистата... А пък коментара на Кралев не искам изобщо да го коментирам... и това ми бил министър...

Коментара на Кралев от типа 3 клас , втория срок...

Ех Кралев,няма да спреш да хапеш при всеки повод,въпреки че "уж" проявяваш разбиране.Точно ти подхранваш медиите с лееееко пробутани негативни коментари.

Само прасета на върха на тази държава, на фона на огромният процент бедстващи и едвам свързващи двата края.

Даже и ти нямаш пари да си платиш интернета.

... ами работи бе комунистически кретен...!!!!!! Не разбра ли че комунизъма рухна и сега е капитализъм и се бачка и държавата на никой не е длъжна а обратното...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Въпросния турнир не е ли частен, от какъв зор министъра толкова се гордее?

Според китайския хороскоп, 2019 е годината на СВИНЯТА. Е... Г-н Кралев трябва цяла година да черпи ! Стига е лаел срещу Григор. Григор за разлика от него, е постигнал всичко сам с много труд и пот. А Кралев е една калинка спусната на конци. Всички във Варна знаем от кой и как е издигнат за министър.

А щеше ли да има подобен турнир, ако не беше Григор. Снимайте се с чичото на Джокович, той е по-важен за вас от Григор, следващата година му дайте няколко милиона, за българи нямате, но дойде ли чужденец сипете милионите сякаш ги вадите от собствения си джб като милиардери, всъщност милиардерите никога не харчат собствени пари.

В Б-я всичко е политизирано. Да сте видяли министри да коментират и награждават победителя на Wimbledon, US, Australia Open? Бях миналата година в София да гледам турнира. Жалка работа. Григор не е задължен да дойде и да ви прави кефа. Че и министъра да се тупа по гърдите.

Ще бъде чудесен турнир, щастливи сме, че можем да се насладим на нещо подобно в България, София. Елате и се порадвайте на тениса. Залата ще се напълни.

Мдам, по-интересен е. Ама айде да видим ще се напълни ли залата, а? Или само по телевизията ще им е интересен на повечето.

Рядко адекватно изказване. Като цяло съм забелязал, че като се остави абсурдният му вид, Кралев е що годе читав на фона на останалата пасмина (не, че нещо, просто те не поставят летвата особено високо).

Григорчо затова не иска да играе тук, защото , който го хване, ще го млати здраво на местна почва и съвсем ще стане за срамотиите.

За мен бонусите, за Вас Кралев