17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и така от БФС ни имат за балъци, поне съответствие да има. Хубчев си мисли, че хубаво си изигра картите. Като отпадне рано от Лига Европа /ако изобщо играят там тая година/, хубаво ще го уволнят. Балъков се хвана като първия балък да стане поредния бушон на Перуката. Веселба.

svg88244@

Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих първия месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. ------- >>>>>> www.WebJob33.Com

Нещо не разбирам. Взимаш треньор , даваш му отбор трениран от 5 други преди него и все със слаби резултати в мачовете и очакваш той да направи чудеса за два-3-5 мача. 1ви треньор- слаб резултат, 2- слаб, трети- слаб, 4- слаб е няма ли в това ръководство на футбола да видят , че проблема не е само треньора. Да викнат един треньор и да вземат да го оставят поне 2 години- ама слаби резултати. Какво от това? С предните треньори да не са били силни. оставете треньора и сменяйте този път конете.

Театър със стари артисти не се прави!!!!!!!

един който ги разбира нещата

Балъков може да е добър човек, но няма никакви успехи като треньор. Мисля че не става за тази работа. Хубчев си е май-доброто, с което разполагаме и не трябва да се пипа.

Бетер комунизъм, само по партийна линия на бащицата перукам

Пожелавам късмет на Балъков. Добър човек е.

Който и дойди със спънати коне и вдървени бастуни се тая! Беше то лятото на '94.