Кръстаич: Равенството щеше да е реален резултат

"За първи път ни гледаха 11 хиляди души", доволен е селекционерът

Обратно в новината

Коментари - Кръстаич: Равенството щеше да е реален резултат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перуката да извика един от Гибралтар счетоводител ,ще е по грамотен на тема футбол от всичката тази плява в БФС

Отборът ти е тотално сбъркан. Викаш неправилните футболисти.

Булгаристанският футбол начело с Дамаджани Уокър и Гела отдавна умря!!! А с тия зализани татуирани джендъри толкова. В тази игра се играе от мъже, които в кочината ни отдавна НЯМА !!!

"За първи път ни гледат 11 хиляди души" Жалък српски боклук, гледаха ви 1-2 хиляди делиормански цигани, докарани насила от заводите на Думуз ага! По уредбата звучаха записани скандирания и песни! Жалки сте! БГ футбола начело с Перуката и Гела УМРЯ!!!

Улиците в квартала бяха почернели от коли от Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Русе, от окръга. Основно обаче бяха хора от града. Колкото до 11-те хиляди, силно преувеличено.

Боклук! Никой не му се месел за отбора. И тоз послушко... В контролите едни, за мач за квалификации - други 6!?! Е що тъй???

И този тренер ще даде фира

Когато си сглобил някъкъв състав в прдишнит мачовеи и имаш някъкъви" успехи" ,не е нужно да появаш със шест нови ,понсже с млади таланти .Да не говорим з а такива" звeзди" ,като Делев,Карабельов и някои нoви от снощи.

ох стига глупости. оставете тази работа.

Гледах мача и едно не мога да разбера.Защо в отбора не е Чочев от ЦСКА 48.Този човек когато играе се забелязва.Винаги е на точното място,а това само с тренеровки не се постига. Някакво прегрешение ли има този младеж,че не се вика в отбора?

Треньорът-фантомас казва каквото са му написали да каже. Тоя е параван за Перукян!

С тия зализани татуирани джендъри толкова. В тази игра, играят мъже.