Край на мечтата! Ню Орлиънс спря Сакраменто и Везенков за плейофите

Българинът игра 11 минути, рядко имаше възможност да стреля и не оказа голямо влияние

Обратно в новината

Коментари - Край на мечтата! Ню Орлиънс спря Сакраменто и Везенков за плейофите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Везенков - аут за плейофите в САЩ, Нургюл - последно място на претендентския турнир по шах в Торорнто. Григор се докопа до 10 място в тенис класацията, но му откраднали скъпия часовник, докато шофирал ... Все български успехи и много мисирки.

Везенков игра добре в Европа но не получи шансове този сезон. Да се пише нон-стоп за него все едно има отношение към резултатите на Сакраменто при положение че е твърда резерва при Браун е смешно. Оставете го на мира, дано намери място в отбора следващия сезон или го разменят някъде където ще играе повече

Везенков все пак се записа, за най-ненужен играч, който за един сезон се успя да изиграе и един мач игрово време Все пак е спИртист на България?!

Въй, драма. Нищо, ще се успокояваме с това, че поне всички сме богати, живеем в уредена държава и усещането за светло бъдеще ни носи ежедневно щастие.

На неВървенков му биа шуто

Ха дано, ама надали, това ще дпре и квиченето на мисирката по спортист нуберо оне

абе аман от промити мозъци в тоя малоумен сайт. Като мразиш български спортисти....защо коментираш тука бе нещастник. ААА защото Везенков играе в САЩ...ама ако играеше в Русия щеше да е вашия герой нали? Ама сори батка....хората отиват да се развиват в Сащ а не в Русландия

мисирките от руското посолство почнаха да цъкат минуси Хахахахах

Лееека корекция! Вазелинков НЕ играе в САЩ, а почиства след играчите и подава вода

просто си кажи че мразиш България и българите

тук въпроса не е до обич бе тъпако. просто дразнят с тъпи статиики за спортисти които се напъват но не усаяват в нищо. много сте тъпи това троловете денонощни.

Тук някой се е запенил?! Да не е "мисирката"?! Момче, казали са ти! Везенков НЕ играе в САЩ, а търка пейката, подава вода и къса нервите на агента си. . .